2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben bu sabah erken gebelik testi yaptim pazartesiydi batim.malesef negatif

Kizlar cok sayfa olmus okuyamadim varsa hamisler tebrik ederim opuyorum sizleri kucuk bi kaza gecirdim Allaha sukur birseyim yok sadece on disim catlamisti iki gundur discideydim dolgu falan yaptrdm nasilsiniz
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin

Hastanedeyim suanda kan aldilar sonucu bekliyorumm cok sancim var bugun asiri agriyo kasiklarim
Canım sakin ol benimde hala ağrım var karnım gögülerim resmen geriliyor göbeğim kocaman şişti belim agrıyor sürekli uykum var aynı zaman da çalışıyorum fakat gercekten bebeğim olduğu için bu ufak acılar bile mutlu ediyor öyle düşün sende. Sabah işe giderken o kadar zor uyanıyorum ki diyorum; bebeğim için para kazanmam lazım mutlu düşün. Ne zaman çıkacakmış sonuçlar?

Benim kırmızılar geldi 2 gün önce geldi canım sıkılıyor dusukten sonra kalamayacam galiba 3 ay geçti 4 aya gircem

Gec dollenmedir belki hemen umutsuzluga dusme canim. Bir kac gun daha bekle bence.

yuzde 99 doğru sonuc veriyor yaziyor üstünde ama haftasonu tekrar yapicam.hic umudum olmasa da..8ay oldu dusuk yapali 9.aya giriyorum hala yok

Geldi simdi doktor alttan muayaneye aldi sonuclari soylemiyo yarin tekrar gel dedi oglenden sonra baska testlerde yapicakmis anlamadim noluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…