- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
Üzülme canım benim de pazartesi. Ben ilk gebeliğimde idrar testinde 4.gün görmüştüm.
Umutsuz olma sen yine canım. Geç dölleme olabilir.Normal testlerde gec çıkıyor canim ama bu erken gebelik testiydi 6gun onceye kadar gosterir diyor 5 gun var bata.olsa çıkardı gibime geliyor..
Sagol cnm sukur Allaha birsey yok fazlaCok gecmis olsun canim
Sagol cnm sukur iyiyim sen nasilsn nasl gdyoCok gecmis olsun canimm ya
Sagoln cnmgeçmiş olsun
Iyim cnm cok sukur bnde cuma gunu hastaneye gidicemSagol cnm sukur iyiyim sen nasilsn nasl gdyo
Sagol cnm bnm cok sukur disle yirttim iyiyim suanCanım çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin
Yaa şimdi o zmn benim erkek olma ihtimali düşük mü yanii..Kan pırtılaşması testi yaptım bir ay oldu 3 ayda çıkıyormuş sonuçlar bekliyorum cnmSol da kiz sagda erkek derler.sirf onu merake ettigimden sordum ilkide kizdir muhtemelen.cok gecmis olsun canim pihtilasma sikintisi falam mi var.gerci 2. si 4 ayina kadar durmus ama belli de olmuyor
Iyi ol tabi cnm bnm dua edyrm hepinizeIyim cnm cok sukur bnde cuma gunu hastaneye gidicem
Kiyamam saol cnm benimm rabbim korusun seniiiIyi ol tabi cnm bnm dua edyrm hepinize
Allah allah tamam sakin ol canım kan sonuclarına barkod numaranla bakabilirsin internetten ordan bak gittiğin hastanenin sitesine gir laboratuvar sonuçlarına tıkla ordan görebilirsinGeldi simdi doktor alttan muayaneye aldi sonuclari soylemiyo yarin tekrar gel dedi oglenden sonra baska testlerde yapicakmis anlamadim noluyo
Kızlar nasılsınız ya şuan şoktayım resmen hayla inanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bugün bat günüm ve ne adet olucakmışım gibi agrı ne gelen giden o kadar regl dönemim olurdu ben hiç böle bat günü falan bu saate kadar olmamazlık olmazdı . Yani bu belki basit olur ama dün akşam üzeri bi ikiş damla açık kahve akıntı geldi .. şuan bel agrım var ara ara kasık ağrım oluyor gögüslerim şiş hamile olabilir miyim test yapmak için erken değilmi ?
Canim cogunluk boyle.illa boyle olcak diye bisey yok rabbim nasip ederse olur ..insallah temiz cikar sonuclarinda canimYaa şimdi o zmn benim erkek olma ihtimali düşük mü yanii..Kan pırtılaşması testi yaptım bir ay oldu 3 ayda çıkıyormuş sonuçlar bekliyorum cnm
Bence bir test yap canım.inşallah hamilesindir.
canım benim değerim 25 çıkmıştı bugün test yaptım tekrar 73 e çıkmış..doktor 2 katından da fazla artmış gayet güzell dedi çok şükürr çok mutluyum şuann allah isteyen herkese nasip etsin inşallahGünaydın canım bende 3 gun kala öğrendim değerin kaç cikmisti?
idrarının bi 4 -5 saatlik idrar olması gerekiyor. ben gün içinde hatta iş yerinde yapmıştım 2 gün geçmişti. çift çizgiyi görmüştüm. inşallah senin de öyle olacakKızlar nasılsınız ya şuan şoktayım resmen hayla inanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bugün bat günüm ve ne adet olucakmışım gibi agrı ne gelen giden o kadar regl dönemim olurdu ben hiç böle bat günü falan bu saate kadar olmamazlık olmazdı . Yani bu belki basit olur ama dün akşam üzeri bi ikiş damla açık kahve akıntı geldi .. şuan bel agrım var ara ara kasık ağrım oluyor gögüslerim şiş hamile olabilir miyim test yapmak için erken değilmi ?
sağol canımm kan testi yaptım değer yükselmi şdoktor problem yok dedi çok şükür 10 gün sonra keseyi görmek için çağırdı..darısı isteyen herkesin başınaa inşallahhTebrikler canim insallah saglikla gelisir
idrarının bi 4 -5 saatlik idrar olması gerekiyor. ben gün içinde hatta iş yerinde yapmıştım 2 gün geçmişti. çift çizgiyi görmüştüm. inşallah senin de öyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?