- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
hamileysen akıntı olması normal 9 ay boyunca olacak...ya kızlar benimde batima az kaldı çok akintim var nedendir acaba
kizlarrrr ben yine geldim...Bugün yine dr daydim.kanamam devam ediyor ve bugün yine çooook sancim vardı.dr um muayene yaptı.dediki düşecek sanırım bu rahim duvarında incelmis dedi.tekrar beta test yapıldı....pazartesi 155 di bugün 255 olmusss....Dr um aradı dediki yat dinlen.progestani iç.yükselmis ama istedigimiz gibi değil dedi.cuma tekrar bakacak.ayyy ne olacak benim bu halimmm mm mm.kanamamda 5 gündür masallah pihtili pihtili...enteresan bi durum yaşıyorum...varmi benim gibi olan
hamile miydin? bendende önce minicik kan pıhtısı düştü etrafında şeffaf sıvı vardı. ertesi gün kanamam başladı kimyasal gebelik geçirdim[/QUO anlamadım adetim 2 gün önce başladı bi saat öncede et parçası dustu bilmiyom çok korktum içerde parçası vardı ki uç ayda dusmezmi çok korkuyom
Amin bitanem Allah razı olsun cümlemizinkiler insaAllahAllahım sana inşallah hayırlısıyla sağlıklı, iyi huylu, temiz kalpli evlatlar nasip etsin tez zamanda.
Geçmiş olsun canım Allaha emanet olKizlar cok sayfa olmus okuyamadim varsa hamisler tebrik ederim opuyorum sizleri kucuk bi kaza gecirdim Allaha sukur birseyim yok sadece on disim catlamisti iki gundur discideydim dolgu falan yaptrdm nasilsiniz
Canım hicbir bilgim yok yardimci olamayacagim bilen arkadaslar vardir insaAllah
Canım insaAllah güzel haber verirsin bize insaAllah bebis vardir öpüyorumKızlar nasılsınız ya şuan şoktayım resmen hayla inanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bugün bat günüm ve ne adet olucakmışım gibi agrı ne gelen giden o kadar regl dönemim olurdu ben hiç böle bat günü falan bu saate kadar olmamazlık olmazdı . Yani bu belki basit olur ama dün akşam üzeri bi ikiş damla açık kahve akıntı geldi .. şuan bel agrım var ara ara kasık ağrım oluyor gögüslerim şiş hamile olabilir miyim test yapmak için erken değilmi ?
Bana da hep böyle olurdu canim bu adetimdede 26. Gunde oldum hic bu kadar erken olmamistm kasık agrim vardi ve islaklik hissediyordum adet olucagm aklima gelmediginden akinti sandım sonuc kanli ic camasiriydi bendeki durumlar hep hüsran oldu insaAllah sende bebis vardırKızlar sabah dışarıdaydım adet olmuşum gibi akıntı geldi dışarıda olduğum için bakamadm hemen ma sarı az yoğun bi akıntı gelmiş sağ kasığımda batmalar var belirti olabilir mi sizce
Canim gozun aydin yükselmesi cok güzel. Insallah sağlıkla tutunsun sana sıkı sıkı. Dinlen güzelce. Bu arada kefir cok faydalı. Icebilirsen bir dene bence canım. Hamilelikte oneriyorlar.kizlarrrr ben yine geldim...Bugün yine dr daydim.kanamam devam ediyor ve bugün yine çooook sancim vardı.dr um muayene yaptı.dediki düşecek sanırım bu rahim duvarında incelmis dedi.tekrar beta test yapıldı....pazartesi 155 di bugün 255 olmusss....Dr um aradı dediki yat dinlen.progestani iç.yükselmis ama istedigimiz gibi değil dedi.cuma tekrar bakacak.ayyy ne olacak benim bu halimmm mm mm.kanamamda 5 gündür masallah pihtili pihtili...enteresan bi durum yaşıyorum...varmi benim gibi olan
Var tabi canim hayirli olsun tebriklerKızlar kan verdim hcg 45 çıktı. Yani var dimi inanamıyorum emin olamıyorum
Canimm haklisin insan yıkılır tabi ama insallah bebek vardırCok kotu bi duygu hani duyunca resmen yikildim cunku bebek icin seviniyosun gidiyosun ve kistten bahsediyo.s gercekten anne olmayi bu kadar cok isterken kist olma ihtimali beni hirpaladi. Kolay kolay duzelebilecegimi sanmiyorum eger kistse
Kan fazla pompalandigi icin carpintin olur canim. Bol oksijen al bol su ic canım. Dua et bir de.Kızlar ben bu kalp çarpıntısıyla nasıl baş edebilirim beni mahvediyor elim ayağım titriyor
5gün var canım 7kasıma :)bebeğin seninledir inş canım :) ne kadar var bata?
Masallah ya degerin cok iyi cikmis canim. Olabilir ikiz cunku yuksek baya. Ama artis hizi da önemli.Merhaba arkadaşlar adetim 2 gun gecikti kan testi hcg 1702 çıktı bu değer yüksek mi ikiz falan olma ihtimali var mı?
İnşallah canım yaa gelmesin kırmızılarım son 5 :)Amin bitanem Allah razı olsun cümlemizinkiler insaAllah
Geçmiş olsun canım Allaha emanet ol
Canım hicbir bilgim yok yardimci olamayacagim bilen arkadaslar vardir insaAllah
Canım insaAllah güzel haber verirsin bize insaAllah bebis vardir öpüyorum
Bana da hep böyle olurdu canim bu adetimdede 26. Gunde oldum hic bu kadar erken olmamistm kasık agrim vardi ve islaklik hissediyordum adet olucagm aklima gelmediginden akinti sandım sonuc kanli ic camasiriydi bendeki durumlar hep hüsran oldu insaAllah sende bebis vardır
insaAllah canım dua et bol bol Allahın izniyle ama yoksada üzülme yola devam pes etmek umut kaybetmek yokİ
İnşallah canım yaa gelmesin kırmızılarım son 5 :)
Aynen canım eşimde öyke diyor sağolsun olmadıysa yine deneriz :)insaAllah canım dua et bol bol Allahın izniyle ama yoksada üzülme yola devam pes etmek umut kaybetmek yok
İlk kan testim bu cumartesi yine doktora gideceğim o gün belli olur sanırım hayırlısı hakkımızdaMasallah ya degerin cok iyi cikmis canim. Olabilir ikiz cunku yuksek baya. Ama artis hizi da önemli.
Bence gidin canim kanama ya da agri var mi?Bugün adet başladı yarım saat önce bi et parçası düştü eşini aradım geliyo uç ay önce dusuk yasamistim bunu bilen varmı acil cvp verin dojtuira gidiyimmi acile
Hayırlısı canim. Ama bence güzel haberler alacaksın.İlk kan testim bu cumartesi yine doktora gideceğim o gün belli olur sanırım hayırlısı hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?