Allah bana birgün evlat nasip ederse cinsiyetini söylemeye gelicem buralara etiketliycem sizi ister istemez cnm sıkıldı çünkü kim istemez oğlu olsun ama Allah nasip ettiyse herşey mümkün bunu bilmek beni rahatlatıyor ve önümde yakın arkadaşlarmdan tek tüpü sol tüpü Olan arkadaşım iki erkek evlat sahibi herşey nasip Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHımm olabilir canım öyleyse, Türkiye'de 7. ligi olan bi hocamizın önünde boyunumuz kıldan ince
Evet aynen ben hamileyken doktora yazıcağı ilaçları söylüyordum tabi işin espirisi ama Gerçekten çok şey öğrendik doğru yanlış beklemek uğraşmak insana öğretiyorBen tuple alakali oldugunu dusunmuyorum tupten gecip rahimde nerde durursa oraya yerlestigini dusunuyorum ama dedigin gibi en iyi prof bilir bizde yakinda prof olucaz o da ayri konu
Sağol cevabın için canım beklemedeyim bi yanım yaptır diyo bi yanda da üzülmek ten korkuyorum kesin çıkacağını bilsem yaptırıcam da kimi çıkar diyo kimi çıkmaz diyo
Kizlar ben bebisimin kalp atisini bugun duydum. sukurler olsun. 7 haftaligiz. Allahim cok cok mutluyum
Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar kan verdim hcg 45 çıktı. Yani var dimi inanamıyorum emin olamıyorum
Tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağa alırsın canım
- Eki Görüntüle 1906544 slm kızlar benim bat 4 kasımdı bugun erken gebelik testi yaptım ama bukadar net cıkması beni oyle sasırttıkı hala ınanamıyorum yrın kan verıcem ınsallah gorundugu gıbıdır
Cikti da yarinda akinti sonucu cikicak hepsini bir degerlendirip soylerim dedi ogleden sonra gel dedi
Kızlar ben yumurtlama dönemindeyim. Her ay çok fazla ağrım oluyo . Resmen yürümekte,hareket etmekte zorlanıyorum. Özellikle sağ kasığımda ağrı oluyor ve arada sola da vuruyor ağrısı. Bazen midem de ağrıyor.
Sizce normalmi bu?
Doktora gidiyom dua edin lütfen kurtajdan sonra 3 ay di bugün et parçası korkuttu bu ne nohut kadar
Amin insallah canım cok saol,rabbim herkese nasip etsinTebrik ederim inşallah sağlıkla kucağa alırsın canım
18 ine kadar beklemek bana çok mantıklı gelmedi. Normal olmayan bir durum söz konusu sonuçta bence doktora gözükmelisinKızlar selam, iç çamaşırımda hafif kan var peçeteye silince geliyor,enfeksiyon falan mı var acaba, sat 20, bat 18,bekleyip dr a mı gitsem , enfeksiyon varken hamilede kalınmaması gerekiyormuş,
Kızlar selam, iç çamaşırımda hafif kan var peçeteye silince geliyor,enfeksiyon falan mı var acaba, sat 20, bat 18,bekleyip dr a mı gitsem , enfeksiyon varken hamilede kalınmaması gerekiyormuş,
Cuma günü baktır canım daha iyi olurteşekkür ederim amin inşallah canım
Cuma günü tekrar baktırıcam arada bir gün olsun diye düşündük. Yoksa yarın mı baktırsak bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?