2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hımm olabilir canım öyleyse, Türkiye'de 7. ligi olan bi hocamizın önünde boyunumuz kıldan ince
Allah bana birgün evlat nasip ederse cinsiyetini söylemeye gelicem buralara etiketliycem sizi ister istemez cnm sıkıldı çünkü kim istemez oğlu olsun ama Allah nasip ettiyse herşey mümkün bunu bilmek beni rahatlatıyor ve önümde yakın arkadaşlarmdan tek tüpü sol tüpü Olan arkadaşım iki erkek evlat sahibi herşey nasip Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ben tuple alakali oldugunu dusunmuyorum tupten gecip rahimde nerde durursa oraya yerlestigini dusunuyorum ama dedigin gibi en iyi prof bilir bizde yakinda prof olucaz o da ayri konu
Evet aynen ben hamileyken doktora yazıcağı ilaçları söylüyordum tabi işin espirisi ama Gerçekten çok şey öğrendik doğru yanlış beklemek uğraşmak insana öğretiyor

Sağol cevabın için canım beklemedeyim bi yanım yaptır diyo bi yanda da üzülmek ten korkuyorum kesin çıkacağını bilsem yaptırıcam da kimi çıkar diyo kimi çıkmaz diyo

Bence sen yaptır canım çıkması gerekir. İstersen Pazartesiyi bekle daha kesin sonuç alırsın.

Kızlar selam, iç çamaşırımda hafif kan var peçeteye silince geliyor,enfeksiyon falan mı var acaba, sat 20, bat 18,bekleyip dr a mı gitsem , enfeksiyon varken hamilede kalınmaması gerekiyormuş,

Cikti da yarinda akinti sonucu cikicak hepsini bir degerlendirip soylerim dedi ogleden sonra gel dedi

Canim gecmis olsun umarim bi sknti yoktur.hastanenin sonuc sayfasi yok mu ordan baksan kan sonucuna.smear testi yapmis sanrm sana.hakkinda hayirlisi olsun haberdar et bizi

Yeni hamileler bişey sorsam size karnınızda değişiklik hissettiniz mi sertlik falan.varsa ne kadar sert mesela .kendime yeni takıntı buldumda

Doktora gidiyom dua edin lütfen kurtajdan sonra 3 ay di bugün et parçası korkuttu bu ne nohut kadar

Kan pihtisi bende de kurtajdan sonra ara ara adetlerimde oluyor hem de baya buyuk dustugu de oluyor ama adet olmadan kan testi yaptirms oldugum icin dusuk olmadigini biliyordum.yani bu durum ara sıra olabiliyor icini ferah tut canım

Ya ne iş bu, ne zaman bişey yazsam sorsam kimseden gık çıkmıyor, ama kendi aranızda whatsaptan yazışır gibi yazıyorsunuz, mukabbetiniz bol olsun ne diyim.

Kızlar selam, iç çamaşırımda hafif kan var peçeteye silince geliyor,enfeksiyon falan mı var acaba, sat 20, bat 18,bekleyip dr a mı gitsem , enfeksiyon varken hamilede kalınmaması gerekiyormuş,
18 ine kadar beklemek bana çok mantıklı gelmedi. Normal olmayan bir durum söz konusu sonuçta bence doktora gözükmelisin

Kizma yav sorunun cevabini ben bilmiyorum sahsen ama doktor bilirkişime sorup doncem sana ozel birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…