2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar ben yumurtlama dönemindeyim. Her ay çok fazla ağrım oluyo . Resmen yürümekte,hareket etmekte zorlanıyorum. Özellikle sağ kasığımda ağrı oluyor ve arada sola da vuruyor ağrısı. Bazen midem de ağrıyor.
Sizce normalmi bu?

Konu benden başladı :) dün bu konu konuşulunca kafama takılmadı değil tabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsun ama insan kızıda oğlu da olsun istiyor ben ikinci gebeliğim de sağ tüpüm kapalı olduğu nı bilmeden hamileyken doktor hep ultrason da sağda görüyor gbi geliyor du hep sağ tarafımda sızı batma oluyor du belimin bile sağ tarafı ağrıyordu hatta ilk hareketini sağda hissettim şimdi kafama takıldı sağ tüpüm kapalıydıda nasıl bunların hepsi bir araya geldi doktora gidince sorucam.. Tabi birde dün bu konuşmadan sonra tüpü alınmış bir arkadaşım vardı iki oğlu olan hemen ona hangi tüpün alındı da sonra senin iki oğlun oldu diye sordum sağ tüpü alınmış yani sol tüple iki oğlu olmuş bu mevzu karışık ben en iyisi doktora sorayım burda da paylaşayım ünversite profesöre gidiyorum ben sanırım o bizi aydınlatır

Acıkça söylüyorm çekinmeden ben anlamadım yaa konu benle başladı beni aydınlatın şimdi siz sağ tüpüm kapalı diye erkek olma şansım azmı yokmu diyoaunız

Cok garip peki bunlara bakip kan verdin mi kimyasal gecirmis olmayasin kan vermediysen haberin bile olmaz... Kotu denk gelmis diyecegim ama hep mi sana denk gelecek

Bende de öyle yaa. Midem bulanmaya başladı 1 paket altınbaşak yedim. Yok bana mısın demiyo
Anlamadım normal mi bu. Daha idrarda öğrendim kan vericem yarın. Ama hep açım bu kadar erken olur mu ypksa bu da mı psikolojik bilemedim. Böyle gidersr doğuma 100 kg girerim ben

Kizlar ben bebisimin kalp atisini bugun duydum. Agladim o an allahima sukurler olsun. 7 haftaligiz. Allahim cok cok mutluyum
Ne güzel canım çok sevindim senin adına. İnşallah bende bu sefer duyarım. Geçen hamileliğimde kalp atışını duyamamıştım. Herşey çok güzel olur inşallah

Ben tuple alakali oldugunu dusunmuyorum tupten gecip rahimde nerde durursa oraya yerlestigini dusunuyorum ama dedigin gibi en iyi prof bilir bizde yakinda prof olucaz o da ayri konu

Selam kızlar
Maşallah sayfalar arttıkça hamişler de artıyor. Hamile olanları tebrik ederim. Geçen ay 2 idrar 1 kan testinden negatif aldıktan sonra bu aya Ümitlerimi taşıdım.
Bugün ovulasyon testi sipariş ettim regl döngümün 11. Günü inşallah geç kalmamışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…