- 27 Ekim 2016
- 1.149
- 1.487
- 53
- 35
Bende senin gibiyim canim bi kizim var onun icinde 18 ay ugrasmistik herhalde simdiki icinde oyle ugrasicaz hersey Rabbimin elinde sabirrrKızlar benim bi kızım var ıkıncıyı denıyoruz ama olmuyor bana tavsıye edebileceğiniz bişey varmı ya tavsıyelere ihtıyacm var
Tesekkur ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinMaşallah ne güzel çıkmış çizgilerrrr
MasAllah ne guzel hayirli olsun canimmmm sizi gordukce heycanlaniyorum
- Eki Görüntüle 1906544 slm kızlar benim bat 4 kasımdı bugun erken gebelik testi yaptım ama bukadar net cıkması beni oyle sasırttıkı hala ınanamıyorum yrın kan verıcem ınsallah gorundugu gıbıdır
Tesekkur ederim herkes mutlu olsun insallah en kısa zamandaVar canim tebrik ederim ne mutlu sana
maalesef dün göründü bende kırmızılar. her ay aynı hayal kırıklığı. benim bat 01.12. başladık bakalım şimdiden yumurta takibine . her ay yeni umut
Konu benden başladı :) dün bu konu konuşulunca kafama takılmadı değil tabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsun ama insan kızıda oğlu da olsun istiyor ben ikinci gebeliğim de sağ tüpüm kapalı olduğu nı bilmeden hamileyken doktor hep ultrason da sağda görüyor gbi geliyor du hep sağ tarafımda sızı batma oluyor du belimin bile sağ tarafı ağrıyordu hatta ilk hareketini sağda hissettim şimdi kafama takıldı sağ tüpüm kapalıydıda nasıl bunların hepsi bir araya geldi doktora gidince sorucam.. Tabi birde dün bu konuşmadan sonra tüpü alınmış bir arkadaşım vardı iki oğlu olan hemen ona hangi tüpün alındı da sonra senin iki oğlun oldu diye sordum sağ tüpü alınmış yani sol tüple iki oğlu olmuş bu mevzu karışık ben en iyisi doktora sorayım burda da paylaşayım ünversite profesöre gidiyorum ben sanırım o bizi aydınlatırsana yazdım canım kromozomlar cinsiyeti belirliyor demişsin ya tabi kromozomlar belirliyor ama cinsiyeti erkek olan bebek sola kız olan bebek sağa yerleşiyor diye duymuştum... hatta ablamda bebeğim hep solda oğlum olacak derdi. hatta benim kimyasal geçirdiğim ay hep sağ tarafımda ağrı oldu ablam kızın olacak sağa tutunmaya çalışıyor demişti... @Babies16 nın yazısında keseyi söylüyor sandım bentüpü görmemişim kast ettiği bu bence tüp olarak yanlış hatırlıyor olabilir..
Bende de öyle yaa. Midem bulanmaya başladı 1 paket altınbaşak yedim. Yok bana mısın demiyoKızlar yaa ben acayip acıkıyorum. Yiyiyorum yiyiyorum ama yine doymuyorum. Bu kadar erken normal mi bu ? Önceki hamileliğimdr hiç böyle olmamıştı
Acıkça söylüyorm çekinmeden ben anlamadım yaahah işte o yüzden ben de kime dedğine emin olamadım :) Cinsiyetine göre rahme nasıl yerleştiği konusunda bilgim yok ama cinsiyetin tüpten gelen yumurtayla alakası olmadığını biliyorumAynı şeyi diyormuşuz. @Babies16 sağ ve sol yerleşmeden değil tüplerden bahsetmiş canım, dedğini gibi yanlış hatırlamış olabilir.
Neyse aydınlandıysak sıkıntı yok
Adet olacakmışım gibi ağrım vardı. Batma çok vardı. Adete yakın aşağı doğru baskı oldu. Baş ağrısı çok oldu bi deHamisler yumurtlamadan bir hafta sonra yada bata 7 gun kala neler yaşadniz anlatsaniza bi kuzularr :)
değilim cnm adetmi olcam acaba batim 14 ksmhamileysen akıntı olması normal 9 ay boyunca olacak...
Var canım tebrik ederim.selammm kozlar gebelik testimi yorumlayabilir misiniz? cidden silik bir cizgi var mi bana mi oyle geliuoe ?
Cok garip peki bunlara bakip kan verdin mi kimyasal gecirmis olmayasin kan vermediysen haberin bile olmaz... Kotu denk gelmis diyecegim ama hep mi sana denk gelecekBilemiyorum.
Defalarca yapmistim bu testi 4-5 kez hepsi pozitifti.Tum hatali testler bana denk geldiyse cok sanssizim o zaman. Resmide ekliyorum. 2 ay boyunca bu testle husran yasayinca. Girdigim eczanelerde bu testin adini duyunca kosarak uzaklasiyorum. Benim soyleme amacim, basima geldi ve uzuldugum icin baskalarida heveslenip uzulmesin diyeydi. Hayirlisi Allah'tan.
Anlamadım normal mi bu. Daha idrarda öğrendim kan vericem yarın. Ama hep açım bu kadar erken olur mu ypksa bu da mı psikolojik bilemedim. Böyle gidersr doğuma 100 kg girerim benBende de öyle yaa. Midem bulanmaya başladı 1 paket altınbaşak yedim. Yok bana mısın demiyo
Ne güzel canım çok sevindim senin adına. İnşallah bende bu sefer duyarım. Geçen hamileliğimde kalp atışını duyamamıştım. Herşey çok güzel olur inşallahKizlar ben bebisimin kalp atisini bugun duydum. Agladim o an allahima sukurler olsun. 7 haftaligiz. Allahim cok cok mutluyum
Ben tuple alakali oldugunu dusunmuyorum tupten gecip rahimde nerde durursa oraya yerlestigini dusunuyorum ama dedigin gibi en iyi prof bilir bizde yakinda prof olucaz o da ayri konuKonu benden başladı :) dün bu konu konuşulunca kafama takılmadı değil tabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsun ama insan kızıda oğlu da olsun istiyor ben ikinci gebeliğim de sağ tüpüm kapalı olduğu nı bilmeden hamileyken doktor hep ultrason da sağda görüyor gbi geliyor du hep sağ tarafımda sızı batma oluyor du belimin bile sağ tarafı ağrıyordu hatta ilk hareketini sağda hissettim şimdi kafama takıldı sağ tüpüm kapalıydıda nasıl bunların hepsi bir araya geldi doktora gidince sorucam.. Tabi birde dün bu konuşmadan sonra tüpü alınmış bir arkadaşım vardı iki oğlu olan hemen ona hangi tüpün alındı da sonra senin iki oğlun oldu diye sordum sağ tüpü alınmış yani sol tüple iki oğlu olmuş bu mevzu karışık ben en iyisi doktora sorayım burda da paylaşayım ünversite profesöre gidiyorum ben sanırım o bizi aydınlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?