2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Acıkça söylüyorm çekinmeden ben anlamadım yaa konu benle başladı beni aydınlatın şimdi siz sağ tüpüm kapalı diye erkek olma şansım azmı yokmu diyoaunız
Valla canim benim bildigim bu cinsiyet meselsinin erkegin spermeleriyle alakali oldugu. Hatta bi doktora gittiginde sor, muhtemelen ayni seyi diyecektir. İcini boyle seylerle mesgul etme bence canim, saglikli hayırlı bebislerimiz olsun gerisi önemli degil :)

Canim hayirlisi olsun, saglikla kucagina al insallah :) hangi markanin testi bu? erken gebelik testi mi yoksa normal test mi? Benim de Bat 4 Kasim. Gunum gecmeden yapmayim diyorum ama belli olmaz isim :)

Sorucam cnm doktora ama takmıyorum desem yalan olur nasip Allah herşeyin en iyisini bilir

Canım çok üzüldüm ne bekliyorduk doktor ne demiş. İnşallah ciddi bir problem çıkmaz. Çalışmalara ara vermeden tedavi olup hemen sağlığına kavuşursun inşallah

Kan pihtisi bende de kurtajdan sonra ara ara adetlerimde oluyor hem de baya buyuk dustugu de oluyor ama adet olmadan kan testi yaptirms oldugum icin dusuk olmadigini biliyordum.yani bu durum ara sıra olabiliyor icini ferah tut canım
Beyaz et parçası içerden baktılar rahim temiz dediler kan verdim iki saate kadar çıkacak sonucu göreyim ondan sonra Konusuruz dedi doktor

Ya ne iş bu, ne zaman bişey yazsam sorsam kimseden gık çıkmıyor, ama kendi aranızda whatsaptan yazışır gibi yazıyorsunuz, mukabbetiniz bol olsun ne diyim.

Enfeksiyon veya kist veya yirtik olabilirmis bicok sebebi var doktoruna gitmen gerek.yasin cok kucuk degildir sanrm yksa adet duzensizligi meselesi de var

Yeni hamileler bişey sorsam size karnınızda değişiklik hissettiniz mi sertlik falan.varsa ne kadar sert mesela .kendime yeni takıntı buldumda
Göbeğimin 4 parmak altında elips şeklinde bir sertlik var. bir çıkıntı desem daha doğru :)

garipyolcu, post: 48701322, member: 792665"] cok uzgunum canim benim.ben de dusuk yaptim kac haftalikti

(( Allah sabir versin canim her sey Allah tan.saglikli bebeklerin olur insaallah ilerde.ben de dusuk yaptim zor surecler ama geciyor onumuze bakiyoruz yasamaya devam ediyoruz kismet[/QUOTE]
hadeya cok uzuldum cnn allah sabir versin

Kızlar selam, iç çamaşırımda hafif kan var peçeteye silince geliyor,enfeksiyon falan mı var acaba, sat 20, bat 18,bekleyip dr a mı gitsem , enfeksiyon varken hamilede kalınmaması gerekiyormuş,
Enfeksiyonda kan gelmez pek canim.kist yada vajinal tahris olabilir.yada bazen tamamen hormonal lekelenmeler olabiliyor devami gelmiyorsa sikinti yok normal kabul ediloyor..bazen yumurtlamayla ilgili deisikliklere bagli olabiliyor ama hepsi bi ihtimal gercek sonucunu ancak muayene ile ogrenebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…