2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

inşallah vesilemiz olur canım biz de c.tesi başlarız

Merhaba hanımlar.Kaç aydır gebe kalmak için çalışıyorsunuz ve gebe kalanlar kaçıncı ayda başarılı olabildiler.Biz şubat 2016 dan bugüne kadar devam... Yeni bat 28 kasım.Allahım burda, Türkiyede hatta dünyada bebek isteyen kim varsa sen ol de Allahım kimsenin kucağını boş bırakma.Evlerimiz bebeklerimizle yuva olsun.Allahım sen kabul et duy sesimizi rabbim.

Aslında benim 1 test yapıp bırakmam gerek ama iste umut. çünkü ben 4 gebelik yasadim ve hepsini 5 gün önceden labqick normal testleriyle ogrendim. yani demem o ki gebelik varsa bu test cok silik olsada pozitifi veriyo.

Laboquick değişik geldi diğer hamileliğimde clearblue haftasını da göstermişti ucuz bulmuşken aldım..inşallah bir tane kullanmam yeterll olur.

Kanda 39 çıktı zaten biraz bekleyelim değerin yukselsin dediler o yüzden cuma tekrar gidicem 5 günde ne kadar yükselir açaba??? Seninle hemen hemen aynı değil mi zamanlar
canım günaydınn evet aynı olması lazım sat 5 ekim.. ben dün kan verdim 25 ten 73e çıkmış cumaya 150nin üstü olması lazım dedi doktor.. ama tekrar kan vermene gerek yok artış güzel 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi...ben merakın gitsin diye dedim kan verseydin diye canım..gerçi benim doktorum istedi 2 gün sonra kan vermemi oyüzden dün kan verdim ben

öyle düşünme canım belki de sadece hayali olduğu için erkek çocuk istiyordur. bir zamanlar ben de hep erkek olsun istiyordum ama erkek çocukları daha çok seviyordum o yüzden. Allah herkesin gönlüne göre versin. şimdi diyorum olsun sağlıklı hayırlı olsun da kız olsun erkek olsun farketmez

inşallah arkadaşım ya okurken gözlerim doldu allah hepimizin gönlüne göre versin. kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok güzel bir zamanmış bak 3 sene büyük sabır göstermişsin inşallah karşılığını şimdi alırsın

inşallah arkadaşım ya okurken gözlerim doldu allah hepimizin gönlüne göre versin. kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok güzel bir zamanmış bak 3 sene büyük sabır göstermişsin inşallah karşılığını şimdi alırsın

Umûdunu yine de yitirme âdet tamâmen başlamadan ablam. İnşaAllah yerleşme kanamasıdır♡
ah kuzum keşke... ama işte hayal kurmak istemiyorum bu ay çok büyük beklentim vardı kande negatif çıkınca artık töbe adet öncesi septomlara inanmayacağım kafama takmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…