Yok adetime daha 11 gun var iliskinin ustunden 10 gun gecti ve uc gundur leke vardi yerlesme lekesine benzettim kahverengi kan tahlili yaptrsam cikarmi emin olamadim
Insallah bu ay benim vesilem ovu test; senin vesilende klomen olur. prolaktini ilacla düsen arkadaslar oldu burda insallah iyi haberle gel yarin. biz calismalara pazar gunu baslarız ilk ovu testimide haftaya carsamba adetimin 10.gunu yapmaya baslarim.
Aslında benim 1 test yapıp bırakmam gerek ama iste umut. çünkü ben 4 gebelik yasadim ve hepsini 5 gün önceden labqick normal testleriyle ogrendim. yani demem o ki gebelik varsa bu test cok silik olsada pozitifi veriyo.ben 3 tane clearblue erken gebelik aldım yazınki hamileliğimi de 8 gün önce öğrenmiştim 10 tane de kaset test aldım.erkenden test yaparsam eşim kızacak artık zaman hiç geçmiyo bi de öğrenince..ama burda imkanlarım kısıtlı en azından önlemini alırdım erkenden
Allah razı olsun canım sizleri takip ediyorum hepinizden güzel haberler bekliyorumCook sagol canim sagsalim al kucagina insallah sen de :)
Insallah canim bat ne zamanLaboquick değişik geldi diğer hamileliğimde clearblue haftasını da göstermişti ucuz bulmuşken aldım..inşallah bir tane kullanmam yeterll olur.
canım günaydınn evet aynı olması lazım sat 5 ekim.. ben dün kan verdim 25 ten 73e çıkmış cumaya 150nin üstü olması lazım dedi doktor.. ama tekrar kan vermene gerek yok artış güzel 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi...ben merakın gitsin diye dedim kan verseydin diye canım..gerçi benim doktorum istedi 2 gün sonra kan vermemi oyüzden dün kan verdim benKanda 39 çıktı zaten biraz bekleyelim değerin yukselsin dediler o yüzden cuma tekrar gidicem 5 günde ne kadar yükselir açaba??? Seninle hemen hemen aynı değil mi zamanlar
Insallah gelmistir bebegin12 kasım Daha çook var ..
öyle düşünme canım belki de sadece hayali olduğu için erkek çocuk istiyordur. bir zamanlar ben de hep erkek olsun istiyordum ama erkek çocukları daha çok seviyordum o yüzden. Allah herkesin gönlüne göre versin. şimdi diyorum olsun sağlıklı hayırlı olsun da kız olsun erkek olsun farketmezÇocuğun cinsiyetini belirleyen genler erkekten gelir. Cinsiyeti belirlemede kadının rolü yok. Tüpünün kapalı olması erkek doğuramayacağın anlamına gelmez. Şahsen bu devirde bile özellikle erkek çocuk beklemek bunun için uğraşmak bana çok itici geliyor Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Canın sağolsun canım ya, yeni ay yeni umut :) İnşallah bu yeni ayda yüzün güler :)Benm krmzlar geldi canm inslh sen hamilesnfr
inşallah arkadaşım ya okurken gözlerim doldu allah hepimizin gönlüne göre versin. kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok güzel bir zamanmış bak 3 sene büyük sabır göstermişsin inşallah karşılığını şimdi alırsınKizlaaaar herkese iyi geceler.. aslinda kaderdaslar desem daha dogru olur :) Hamile kalan arkadaslara da bu arada tebrikler ve kucak dolusu sevgiler, insallah her sey istediginiz gibi olur canlarim.
Benim bata 7 gun kaldi. Her ne kadar cok faal calisabildigimiz bir ay olmasa da onemli gunleri degerlendirdik (saniyorum). O yuzden umudum hic yok desem yalan olur. Ama bir yandan da her ay bu donemlerde ayni sikintilari, stresleri yasamak, bu dertle mucadele etmek gercekten cok yipratiyor insani.
Bu aksam internetten laboquick marka gebelik testi siparis verdim. Herhalde 2 gunde filan gelir. 5 Kasim evlilik yildonumumuz, keske hediyemiz olsa bebis mujdesi. 3 yildir bekliyorum, bana nasip olacak mi onu da bilmiyorum ama gercekten cok ama cok istiyorum.
2 gun once ruyamda kucagimda yeni dogmus minicik bir bebekle deniz kiyisinda ciplak ayak yurudugumu gordum. Bebegi esime goturuyormusum. Basini gogsume yaslamis uyuyordu, o kadar kucuktu ki anlatamam. Yani kisacasi ruyasi bile cok guzeldi keske her gece gorsem.
Neyse cok uzattim kusura bakmayin. Gorusuruz yine.
inşallah arkadaşım ya okurken gözlerim doldu allah hepimizin gönlüne göre versin. kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok güzel bir zamanmış bak 3 sene büyük sabır göstermişsin inşallah karşılığını şimdi alırsınKizlaaaar herkese iyi geceler.. aslinda kaderdaslar desem daha dogru olur :) Hamile kalan arkadaslara da bu arada tebrikler ve kucak dolusu sevgiler, insallah her sey istediginiz gibi olur canlarim.
Benim bata 7 gun kaldi. Her ne kadar cok faal calisabildigimiz bir ay olmasa da onemli gunleri degerlendirdik (saniyorum). O yuzden umudum hic yok desem yalan olur. Ama bir yandan da her ay bu donemlerde ayni sikintilari, stresleri yasamak, bu dertle mucadele etmek gercekten cok yipratiyor insani.
Bu aksam internetten laboquick marka gebelik testi siparis verdim. Herhalde 2 gunde filan gelir. 5 Kasim evlilik yildonumumuz, keske hediyemiz olsa bebis mujdesi. 3 yildir bekliyorum, bana nasip olacak mi onu da bilmiyorum ama gercekten cok ama cok istiyorum.
2 gun once ruyamda kucagimda yeni dogmus minicik bir bebekle deniz kiyisinda ciplak ayak yurudugumu gordum. Bebegi esime goturuyormusum. Basini gogsume yaslamis uyuyordu, o kadar kucuktu ki anlatamam. Yani kisacasi ruyasi bile cok guzeldi keske her gece gorsem.
Neyse cok uzattim kusura bakmayin. Gorusuruz yine.
Kizlar ben bebisimin kalp atisini bugun duydum. sukurler olsun. 7 haftaligiz. Allahim cok cok mutluyum
bata bir gün... lekelenmeler başladı...bu ayda olmadı
ah kuzum keşke... ama işte hayal kurmak istemiyorum bu ay çok büyük beklentim vardı kande negatif çıkınca artık töbe adet öncesi septomlara inanmayacağım kafama takmayacağımUmûdunu yine de yitirme âdet tamâmen başlamadan ablam. İnşaAllah yerleşme kanamasıdır♡
Lekelenmeleri başlayıp kesilen çok var canım, umudunu kesme kırmızılar gelmeden, inaşşalah yerleşmedir.bata bir gün... lekelenmeler başladı...bu ayda olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?