- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
ve adet oldum an itibariylebu ay ki döngüm 26 oldu böylece...
Canim günaydın. Cok guzel bir ruya gercek olsun insallah. Simdiden kutlu olsun 3. Yılınız.Kizlaaaar herkese iyi geceler.. aslinda kaderdaslar desem daha dogru olur :) Hamile kalan arkadaslara da bu arada tebrikler ve kucak dolusu sevgiler, insallah her sey istediginiz gibi olur canlarim.
Benim bata 7 gun kaldi. Her ne kadar cok faal calisabildigimiz bir ay olmasa da onemli gunleri degerlendirdik (saniyorum). O yuzden umudum hic yok desem yalan olur. Ama bir yandan da her ay bu donemlerde ayni sikintilari, stresleri yasamak, bu dertle mucadele etmek gercekten cok yipratiyor insani.
Bu aksam internetten laboquick marka gebelik testi siparis verdim. Herhalde 2 gunde filan gelir. 5 Kasim evlilik yildonumumuz, keske hediyemiz olsa bebis mujdesi. 3 yildir bekliyorum, bana nasip olacak mi onu da bilmiyorum ama gercekten cok ama cok istiyorum.
2 gun once ruyamda kucagimda yeni dogmus minicik bir bebekle deniz kiyisinda ciplak ayak yurudugumu gordum. Bebegi esime goturuyormusum. Basini gogsume yaslamis uyuyordu, o kadar kucuktu ki anlatamam. Yani kisacasi ruyasi bile cok guzeldi keske her gece gorsem.
Neyse cok uzattim kusura bakmayin. Gorusuruz yine.
Evet değiştirdim :)
Bende Takvimim uygulamasını kullanıyorum, dediğin gibi herşeyi not alıyorum çok yardımcı oluyor :) Umutlanmakta haklısın canım, bende bu ay hiç yaşamadığım belirtileri yaşadım, insana ister istemez umut veriyor ama hasta olduğum için terlemiş olabilirim tabii. İnsan hep bir belirti arıyor :) Bende test yapmayacağım canım negatif çıkacak biliyorum.
Ay-n ilk Hali @kutuphanekedisi inşallah olmazsınız arkadaşlar inşallah, ama olurda olursanız bu ay yine beraberiz (( birbirimizle iletişimi koparmayalım. ovülasyon testi yapalım derim ben...gittigidityorda uygun fiyatlı...
nedense @kutuphanekedisi anlam veremiyorum ama senden güven alıyorum :) noluo yahuYapma canım aynen. Şimdi test yaparsak gerçketen merakmız gitmeyecek. Erkn mi test yaptım, geç döllenme mi vs.. Bekledik bekledik biraz daha bekleriz
Ben ovulasyonla takip ediyorum canım 2-3 aydır. Daha önceki 7 ayda niye yapmadım bilmiyorum :) Aynen gittigidiyordan aldım. 30 ovu+ 5 gebelik 20 TL mi neydi :)
Regl olursak canımız sağolsun tatlım ya, Allah can sağlığı versin, dermansız dert vermesin yeter ki.. Önümüzdeki aya bakacağız ve evet muhtemelen aynı günleri yine bekleyeceğiz beraber. Benim regl 30 günde bir. Eğer öyleyse senin deAy-n ilk Hali ile de birlikte aynı günler regl tarihimiz olacak.
Ay-n ilk Hali @kutuphanekedisi inşallah olmazsınız arkadaşlar inşallah, ama olurda olursanız bu ay yine beraberiz (( birbirimizle iletişimi koparmayalım. ovülasyon testi yapalım derim ben...gittigidityorda uygun fiyatlı...
Oyle dusunme canim ya neden olmasın. Rüya bu. Rabbim saglikla nasip edecek Insallah bir gün.Yaa kizlar ben dun gece yine 10 aydir gordugum ruyayi gordum bu ayda cocugum olmiycak yaa
allahım bir an önce hamile kalsak ta kurtulsak bu pskolojiden
Ben de seni merak etmiştim hayırlısı ya biraz da bekle bi az kalmış zatenKızlaaarr :)
Ya benim reglden 3 gün önce falan kahve akıntı başlar, regl günü kırmızıya dönüşür adet olurum. Bu sefer böyle bir kahve akıntı yok. Her zaman normalde gelen ne akıntı varsa o var, bazen şeffaf bazen beyaz. Şimdi diyorum ki ben buna sevinmeli miyim?? :) Nolur nolur nolur benim gibi yaşayan ve yaşamayıp fikir yürütebilecek olan varsa, sevin desin, çok umtlan desin(BAT 4 Kasım bu arada)
A.s canim. Bence yaptir adet gunun ne zaman ya da gecti mi?S.a kizlar size birsey sormak istiyorum3 gundur kahverengi leke görüyordum yerlesme lekesinden suphelendim ve bugun durdu yarin kan testi yaptirsam cikar mi acaba ?
Yapma canım aynen. Şimdi test yaparsak gerçketen merakmız gitmeyecek. Erkn mi test yaptım, geç döllenme mi vs.. Bekledik bekledik biraz daha bekleriz
Ben ovulasyonla takip ediyorum canım 2-3 aydır. Daha önceki 7 ayda niye yapmadım bilmiyorum :) Aynen gittigidiyordan aldım. 30 ovu+ 5 gebelik 20 TL mi neydi :)
Regl olursak canımız sağolsun tatlım ya, Allah can sağlığı versin, dermansız dert vermesin yeter ki.. Önümüzdeki aya bakacağız ve evet muhtemelen aynı günleri yine bekleyeceğiz beraber. Benim regl 30 günde bir. Eğer öyleyse senin deAy-n ilk Hali ile de birlikte aynı günler regl tarihimiz olacak.
Bende de var canim o agridan
bir güncük daha bekleyin bence :)Benim ki geç döllenme olamaz canım, döngümün 6. gününde oldu sadece ilişki, erken yumurtlamış olmam lazım ki gebe kalabileyim bu ayDeğerlendirmedim yumurtlama dönemimi. Evet canım aynı günleri bekleyeceğiz yine ama ben bu ay demek isteyip istemediğimden hiç emin değilim
Aa niye canım? olmazsa niye denemek istemiyorsun?Benim ki geç döllenme olamaz canım, döngümün 6. gününde oldu sadece ilişki, erken yumurtlamış olmam lazım ki gebe kalabileyim bu ayDeğerlendirmedim yumurtlama dönemimi. Evet canım aynı günleri bekleyeceğiz yine ama ben bu ay demek isteyip istemediğimden hiç emin değilim
Hadi bakalım :) Rast gele :)o zaman ben ovülasyon testlerim hazır şekilde bekliyorum arkadaşlar :) ovülasyon testi, telefondaki program flo ile bakalım ne olacak bu ay :) vay anasını her ay yeni atraksiyon, yoruldum yahu
Amin canim dualarimiz kabul olur insallah saglik hayirli evlatlar nasip etsin rabbimMerhaba hanımlar.Kaç aydır gebe kalmak için çalışıyorsunuz ve gebe kalanlar kaçıncı ayda başarılı olabildiler.Biz şubat 2016 dan bugüne kadar devam... Yeni bat 28 kasım.Allahım burda, Türkiyede hatta dünyada bebek isteyen kim varsa sen ol de Allahım kimsenin kucağını boş bırakma.Evlerimiz bebeklerimizle yuva olsun.Allahım sen kabul et duy sesimizi rabbim.
yumurta kontrolü nasıl oluyor?Topigin tatlı ciciş hanımları
2 kasımdaki malum yumurta kontrolu sonucum yumurtalarımın gerekli gelisimi gosteremedigini ogrendim dr progestan diye bi ilacla yumurtalikları destekleyeceğiz dedi ilaca ayın 6 sında baslayacakmısım bu ilacı kullanan ne ise yaradıgını bilen varmı? acaba her gittigimde yeni bir durum çıkıyo umudum yıkmıyorum şukrediyorum ama içim sıkılıyo hamişlerden hepinizden dua bekliyorum. herkese günaydınlar iyi gunler dilerim
Merhaba ya ben de ayın 12 sinde yumurtaların kontrolüne gideceğim de testler falan mı yapıldı nasıl bakılıyor hiç yaptırmadım daTopigin tatlı ciciş hanımları
2 kasımdaki malum yumurta kontrolu sonucum yumurtalarımın gerekli gelisimi gosteremedigini ogrendim dr progestan diye bi ilacla yumurtalikları destekleyeceğiz dedi ilaca ayın 6 sında baslayacakmısım bu ilacı kullanan ne ise yaradıgını bilen varmı? acaba her gittigimde yeni bir durum çıkıyo umudum yıkmıyorum şukrediyorum ama içim sıkılıyo hamişlerden hepinizden dua bekliyorum. herkese günaydınlar iyi gunler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?