2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ve adet oldum an itibariyle bu ay ki döngüm 26 oldu böylece...

Hayırlısı olsun ablam. Bu ay iyice dikkat et kendine, hatta sadece yumurtlama dönemini değerlendirme. Belirti falan da arama, insanın psikolojisi bozuluyor. Belki bu ay rahat davranıp umursamazsan tutabilir.

Canim günaydın. Cok guzel bir ruya gercek olsun insallah. Simdiden kutlu olsun 3. Yılınız.

Yapma canım aynen. Şimdi test yaparsak gerçketen merakmız gitmeyecek. Erkn mi test yaptım, geç döllenme mi vs.. Bekledik bekledik biraz daha bekleriz

Ben ovulasyonla takip ediyorum canım 2-3 aydır. Daha önceki 7 ayda niye yapmadım bilmiyorum :) Aynen gittigidiyordan aldım. 30 ovu+ 5 gebelik 20 TL mi neydi :)

Regl olursak canımız sağolsun tatlım ya, Allah can sağlığı versin, dermansız dert vermesin yeter ki.. Önümüzdeki aya bakacağız ve evet muhtemelen aynı günleri yine bekleyeceğiz beraber. Benim regl 30 günde bir. Eğer öyleyse senin de @Ay-n ilk Hali ile de birlikte aynı günler regl tarihimiz olacak.

nedense @kutuphanekedisi anlam veremiyorum ama senden güven alıyorum :) noluo yahu

Ben de seni merak etmiştim hayırlısı ya biraz da bekle bi az kalmış zaten

Topigin tatlı ciciş hanımları
2 kasımdaki malum yumurta kontrolu sonucum yumurtalarımın gerekli gelisimi gosteremedigini ogrendim dr progestan diye bi ilacla yumurtalikları destekleyeceğiz dedi ilaca ayın 6 sında baslayacakmısım bu ilacı kullanan ne ise yaradıgını bilen varmı? acaba her gittigimde yeni bir durum çıkıyo umudum yıkmıyorum şukrediyorum ama içim sıkılıyo hamişlerden hepinizden dua bekliyorum. herkese günaydınlar iyi gunler dilerim

Benim ki geç döllenme olamaz canım, döngümün 6. gününde oldu sadece ilişki, erken yumurtlamış olmam lazım ki gebe kalabileyim bu ay Değerlendirmedim yumurtlama dönemimi. Evet canım aynı günleri bekleyeceğiz yine ama ben bu ay denemek isteyip istemediğimden hiç emin değilim

bir güncük daha bekleyin bence :)

Aa niye canım? olmazsa niye denemek istemiyorsun?

Amin canim dualarimiz kabul olur insallah saglik hayirli evlatlar nasip etsin rabbim

yumurta kontrolü nasıl oluyor?

Merhaba ya ben de ayın 12 sinde yumurtaların kontrolüne gideceğim de testler falan mı yapıldı nasıl bakılıyor hiç yaptırmadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…