2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

cok uzgunum canim benim.ben de dusuk yaptim kac haftalikti

(( Allah sabir versin canim her sey Allah tan.saglikli bebeklerin olur insaallah ilerde.ben de dusuk yaptim zor surecler ama geciyor onumuze bakiyoruz yasamaya devam ediyoruz kismet

6+ 4 haftalikti kaybettim basin sagolsun seninde. insallah canim herseyin hayirlisi Allah verir yine Alanda o verende o yapacak biseyimiz yok bekleyecegiz hayirlisiyla bebeklerimiz olur insallah

Canım yaşın kaç ilk önce onu sorayım sonra devlet hastanesinemi yoksa özellemi gidiyosun ona göre sana yardımcı olmak istiyorum ve ne zamandır cocuk istiyorsunuz

Hımm anladım canım. Evet bu detayları bilmiyordum, taze gelinmişsin :) Canım bebek sahibi olmaya bedenimiz kadar ruhumuzu da hazırlamalıyız elbette. O yüzden her şeyi enine boyuna değerlendirmekte fayda var. Hem daha evliliğin de bi otursun. Önce eşinle birbirinize alışın, sonra inşallah bebişiniz de olur :)
Ama maddi durumları şimdi ve sonrasında da çok kafana takma. Evet maddi olanaklar çok önemli ama her bebeğin her şeyi olacak diye bir şey yok. O sadece annesinin babasının sıcaklığını ve onlarla birlikte mutlu olmayı istiyor. O yüzden düşüneceğin en son şey maddi imkansızlıklar olsun bence. Her bebek nasibiyle gelir. Ben doğarken de annemlerin durumu hiç iyi değilmiş. Hatta hamile olduğunu öğrendiğinde aldırmak istemiş. Ağlamış çok, bir güzel kürtaj masasına yatmış. Sonra doktor "ben almıyorum bu bebeği" demiş. Annemin de zaten canına minnet, kalkmış masadan Yiyecek ekmeğim varmış demek ki :) Bak öyle böyle 28 yaşıma geldim :) Annem iyi ki doğurmuşum diyor şimdi

Hayatta kalma hikayen güzelmiş bir kaç sezon dizi çıkar canım buradan )

ay inşallah canım bir taraftan da o kadar çok korkuyorum ki yine kanama olacak bu da gidecek diye.gece kaç defa kalkıp lavaboya gittim kanama var mı diye.bakalım hayırlısı hepimiz için canım
Tatlim stres yapma bebek hisseder onun var olduğunu düşün yoksa da üzülme bir dahaki sefere olur. Ama bence var sen demistin dersin.

canımm ben 1 yıldır tedavi oldum 3 ay normal haline bıraktı ama yinede yumurta takibi yaptı doktorum..sonra klomen ve çatlatma iğnesi verdi ondada adetin 10. gününden başlayarak yumurtaları ultrasonla ölçüyordu sonra yeteri büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapıyordum ama ozamanlarda da olmadı.. sonra aşılama yaptırdım bu ay klomen yerine yumurta geliştirici iğne vuruldum 10 gün sonra çatlatma iğnem yapıldı daha sonrasında aşılama yapıldı ve pazartesi tuttuğunu öğrendim çok şükür..demek istediğim ameliyatının üzerinden 3 ay geçtikten sonra olmadıysa yumurta takibi yapılması daha sağlıklı oluyor..buarada ne bende ne eşimde sorun çıkmamıştı ama olmuyordu bence doktorunu mu değiştirsen sen acaba??

Seninde dedigin gibi yumurtanin gelisimini destekliyor canim progesteron hormonu..bu hormonun ilacindada progestan deniliyor.ayrica yumurtlamadan sonra rahimi bebegin tutunmasi icin hazirlayan bi hormon.oyuzden onemli ama cok sukur ilaci var dert etme yani. kac cik ti..

Canım hastane elbette iyidir eminin profosorunde ama bazı dr bu dogal olsun durumuna takıntılılar ben 28 yaşındayım ve dr gittigim de sadece 3 aydır çocuk istiyodum dr bana 1 sene mudahale etmiyoruz doğal olması taraftarıyız dedi ama dedi hemen mi istiyosunuz diyr sorfy evet allahım nasip ettigi takdirde sorunun neyse çozelim dr bey dedim tamam tedavi yapalım o zaman dedi diycegim o ki dr degistir ya da kafandan çıkar 1 sene diyerek ama ben okuduklarımdan dolayı kimsenin 1 sene beklemesinden yana degilim canım ki sen bide ameliyat olmuşsun baska dr bi kontrol ettir kendini bence
deniz_ve_mehtap

haklısın... ocak ayına kadar bana doğal gebelik süresi verdi... ocak ayından sonra biey yapabilriim denildi... bakalım ne olacak ocak ayına ne kaldı şurda o zaman gideceğim allah izin verirse bu dediklerini söylemişti... o zaman başlayacaklar bunlara

Alışma konusunda sıkıntı yok çok şükür canım 8.5 yıldır tanıyorum ama korkuyorum bir yandan. Hamilelikten korkuyorum bugünlerde nedense içimi bir korku sarmaya başladı, doğurmaktan da çok korkuyorum. Sanırım ne bedenim hazır ne de ruhum. Daha gebe kalmadan bu kadar tedirginsem...ama çokta istiyorum bir meleğim olsun. Ama bana gebeliğimde yardım edecek kimsem de yok burda ama ama ama... Keşke annem yanımda olsaydı. Ağlamak istiyorum şu an sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…