Canim bir dahaki sefere insallah. Adet olabilmek de önemli. Adet olmak icin ilac kullanan arkadaslarim tanidiklarim var o da zor. Insallah bir dahaki sefere bebegin seninle olurve adet oldum an itibariylebu ay ki döngüm 26 oldu böylece...
cok uzgunum canim benim.ben de dusuk yaptim kac haftalikti
(( Allah sabir versin canim her sey Allah tan.saglikli bebeklerin olur insaallah ilerde.ben de dusuk yaptim zor surecler ama geciyor onumuze bakiyoruz yasamaya devam ediyoruz kismet
inşallah canım ya hepimiz güzel haberleri veririz burdantwins scorpion ferah tut kalbini bişey olmaz güzel haberler bekliyoruz :)
Canım yaşın kaç ilk önce onu sorayım sonra devlet hastanesinemi yoksa özellemi gidiyosun ona göre sana yardımcı olmak istiyorum ve ne zamandır cocuk istiyorsunuzaynen bize bilgi verin lütfen :) ben 3 ay önce miyom ameliyatı oldum hiç öyle bişey demediler hep doğal gebelik bekleyin dediler ki sol yumurtamı aldılar hala doğal gebeliği bekletiyor doktorum. en son kontrole gittim geçen ay 3 ay folik asit kullan dedi doğal gebe kalabirlisin döngünün 12 ve 14. gün ilişki önerdi bu kadar... ama acaba sağ yumurtama sağlıklı denildi ama niye olmuyor
Geçmiş olsun canım. Başın sağolsun.
amin nida aminnnnnnnCanim bir dahaki sefere insallah. Adet olabilmek de önemli. Adet olmak icin ilac kullanan arkadaslarim tanidiklarim var o da zor. Insallah bir dahaki sefere bebegin seninle olur
İnş canım senin de düzelecek inş o ilaçla hamile kalanı çok okudum burdaCanım senin yumurtanın çatlama durumunada bakacaktir ultrasondan o yuzden 14 ve 15 demistir insallah güzel sonuclar alırsın
31 yaşındayım, ve üniveriste hastenesine gidiyorum... özel prof a gidiyorum orda da tabi...Canım yaşın kaç ilk önce onu sorayım sonra devlet hastanesinemi yoksa özellemi gidiyosun ona göre sana yardımcı olmak istiyorum ve ne zamandır cocuk istiyorsunuz
Hımm anladım canım. Evet bu detayları bilmiyordum, taze gelinmişsin :) Canım bebek sahibi olmaya bedenimiz kadar ruhumuzu da hazırlamalıyız elbette. O yüzden her şeyi enine boyuna değerlendirmekte fayda var. Hem daha evliliğin de bi otursun. Önce eşinle birbirinize alışın, sonra inşallah bebişiniz de olur :)Bilmiyorum canım. Bir bebeğim olursa onun maddi yönden bütün ihtiyaçlarını karşılayabilir miyim bilmiyorum. İstiyorum ki örümceğinden, zıp zıpından, kıyafetine herşeyine kadar alabileyim. Hem daha 3 aylık evliyim, yaşım çok genç, emin değilim bebek sahibi olmak için zamanın gelip gelmediğine. Çok mu erken daha acaba?
Eşim ilk maaşını bile almadı daha ve maddi yönden istediğimiz gibi davranamıyoruz doğal olarak. Benimde Türkiyede mesleğim yok ki katkı sağlayimbilmiyorum...
Çok geçmiş olsun canım sağlıklı bebeklerin olur inş6+ 4 haftalikti kaybettim basin sagolsun seninde. insallah canim herseyin hayirlisi Allah verir yine Alanda o verende o yapacak biseyimiz yok bekleyecegiz hayirlisiyla bebeklerimiz olur insallah
Cok üzüldüm cnm 2 tane kaybetmistim seni anlayabiliyorum...rabbim tez zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin sana canini sıkma ins tekrardan olacak
Hayatta kalma hikayen güzelmiş bir kaç sezon dizi çıkar canım buradanHımm anladım canım. Evet bu detayları bilmiyordum, taze gelinmişsin :) Canım bebek sahibi olmaya bedenimiz kadar ruhumuzu da hazırlamalıyız elbette. O yüzden her şeyi enine boyuna değerlendirmekte fayda var. Hem daha evliliğin de bi otursun. Önce eşinle birbirinize alışın, sonra inşallah bebişiniz de olur :)
Ama maddi durumları şimdi ve sonrasında da çok kafana takma. Evet maddi olanaklar çok önemli ama her bebeğin her şeyi olacak diye bir şey yok. O sadece annesinin babasının sıcaklığını ve onlarla birlikte mutlu olmayı istiyor. O yüzden düşüneceğin en son şey maddi imkansızlıklar olsun bence. Her bebek nasibiyle gelir. Ben doğarken de annemlerin durumu hiç iyi değilmiş. Hatta hamile olduğunu öğrendiğinde aldırmak istemiş. Ağlamış çok, bir güzel kürtaj masasına yatmış. Sonra doktor "ben almıyorum bu bebeği" demiş. Annemin de zaten cacnına minnet, kalkmış masadanYiyecek ekmeğim varmış demek ki :) Bak öyle böyle 28 yaşıma geldim :) Annem iyi ki doğurmuşum diyor şimdi
Tatlim stres yapma bebek hisseder onun var olduğunu düşün yoksa da üzülme bir dahaki sefere olur. Ama bence var sen demistin dersin.ay inşallah canım bir taraftan da o kadar çok korkuyorum ki yine kanama olacak bu da gidecek diye.gece kaç defa kalkıp lavaboya gittim kanama var mı diye.bakalım hayırlısı hepimiz için canım
Hahahah olabilirHayatta kalma hikayen güzelmiş bir kaç sezon dizi çıkar canım buradan)
canımm ben 1 yıldır tedavi oldum 3 ay normal haline bıraktı ama yinede yumurta takibi yaptı doktorum..sonra klomen ve çatlatma iğnesi verdi ondada adetin 10. gününden başlayarak yumurtaları ultrasonla ölçüyordu sonra yeteri büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapıyordum ama ozamanlarda da olmadı.. sonra aşılama yaptırdım bu ay klomen yerine yumurta geliştirici iğne vuruldum 10 gün sonra çatlatma iğnem yapıldı daha sonrasında aşılama yapıldı ve pazartesi tuttuğunu öğrendim çok şükür..demek istediğim ameliyatının üzerinden 3 ay geçtikten sonra olmadıysa yumurta takibi yapılması daha sağlıklı oluyor..buarada ne bende ne eşimde sorun çıkmamıştı ama olmuyordu bence doktorunu mu değiştirsen sen acaba??aynen bize bilgi verin lütfen :) ben 3 ay önce miyom ameliyatı oldum hiç öyle bişey demediler hep doğal gebelik bekleyin dediler ki sol yumurtamı aldılar hala doğal gebeliği bekletiyor doktorum. en son kontrole gittim geçen ay 3 ay folik asit kullan dedi doğal gebe kalabirlisin döngünün 12 ve 14. gün ilişki önerdi bu kadar... ama acaba sağ yumurtama sağlıklı denildi ama niye olmuyor
Çok geçmiş olsun canım sağlıklı bebeklerin olur inş
Seninde dedigin gibi yumurtanin gelisimini destekliyor canim progesteron hormonu..bu hormonun ilacindada progestan deniliyor.ayrica yumurtlamadan sonra rahimi bebegin tutunmasi icin hazirlayan bi hormon.oyuzden onemli ama cok sukur ilaci var dert etme yani. kac cik ti..Topigin tatlı ciciş hanımları
2 kasımdaki malum yumurta kontrolu sonucum yumurtalarımın gerekli gelisimi gosteremedigini ogrendim dr progestan diye bi ilacla yumurtalikları destekleyeceğiz dedi ilaca ayın 6 sında baslayacakmısım bu ilacı kullanan ne ise yaradıgını bilen varmı? acaba her gittigimde yeni bir durum çıkıyo umudum yıkmıyorum şukrediyorum ama içim sıkılıyo hamişlerden hepinizden dua bekliyorum. herkese günaydınlar iyi gunler dilerim
haklısın... ocak ayına kadar bana doğal gebelik süresi verdi... ocak ayından sonra biey yapabilriim denildi... bakalım ne olacak ocak ayına ne kaldı şurdacanımm ben 1 yıldır tedavi oldum 3 ay normal haline bıraktı ama yinede yumurta takibi yaptı doktorum..sonra klomen ve çatlatma iğnesi verdi ondada adetin 10. gününden başlayarak yumurtaları ultrasonla ölçüyordu sonra yeteri büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapıyordum ama ozamanlarda da olmadı.. sonra aşılama yaptırdım bu ay klomen yerine yumurta geliştirici iğne vuruldum 10 gün sonra çatlatma iğnem yapıldı daha sonrasında aşılama yapıldı ve pazartesi tuttuğunu öğrendim çok şükür..demek istediğim ameliyatının üzerinden 3 ay geçtikten sonra olmadıysa yumurta takibi yapılması daha sağlıklı oluyor..buarada ne bende ne eşimde sorun çıkmamıştı ama olmuyordu bence doktorunu mu değiştirsen sen acaba??
Hımm anladım canım. Evet bu detayları bilmiyordum, taze gelinmişsin :) Canım bebek sahibi olmaya bedenimiz kadar ruhumuzu da hazırlamalıyız elbette. O yüzden her şeyi enine boyuna değerlendirmekte fayda var. Hem daha evliliğin de bi otursun. Önce eşinle birbirinize alışın, sonra inşallah bebişiniz de olur :)
Ama maddi durumları şimdi ve sonrasında da çok kafana takma. Evet maddi olanaklar çok önemli ama her bebeğin her şeyi olacak diye bir şey yok. O sadece annesinin babasının sıcaklığını ve onlarla birlikte mutlu olmayı istiyor. O yüzden düşüneceğin en son şey maddi imkansızlıklar olsun bence. Her bebek nasibiyle gelir. Ben doğarken de annemlerin durumu hiç iyi değilmiş. Hatta hamile olduğunu öğrendiğinde aldırmak istemiş. Ağlamış çok, bir güzel kürtaj masasına yatmış. Sonra doktor "ben almıyorum bu bebeği" demiş. Annemin de zaten cacnına minnet, kalkmış masadanYiyecek ekmeğim varmış demek ki :) Bak öyle böyle 28 yaşıma geldim :) Annem iyi ki doğurmuşum diyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?