2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım 14mm-16mm olması gerekirken benimki 12-13 mm miş

sen bilirsin eğer çok istiyorsan bekleme bence...ben doktorumu değiştirdim diğer doktorumdaki tedaviden sonra gebelik oluştu..gerçi nasip kısmet zamanı geldimi olacak ama doktorlar yüzünden de boşa bekleme derim ben

Ya kıyamam üzme kendini Sadece Allah'a sığın canım, o bir hale yola koymuştur zaten her şeyi. Olursa da hayırlısı olacak, olmayacaksa da... Biz ne yaparsak yapalım başımıza geleceklerin önüne geçemeyiz. Bak ben şimdi hamile kalırsam Ocak'ta eşim 8 aylığına yurt dışına gidecek. Yani, o olmadan doğum yapacağım büyük ihtimalle. Ama bebek sahibi olma fikrimizden vazgeçmedik. Allah'a bıraktık, hayırlıysa olur, hayırlı değilse olmaz zaten dedik hep. Bir de üstelik bu ay 3 arkadaşım doğum yaptı. 2'sinin bebğinin kalbinde sıkntı çıktı. Biri normal doğum yaptı ve doğumunda yanındaydım. Hemen hemen şahit oldum doğumun her aşamasına. Ama bunlara rağmen doğumdan korkmuyorum. Çünkü herkesin yaşayıp göreceği şey farklıdır. Kendini Allah'a bırak canım. O bir hale yol koymuştur

Haklısın canım ne diyim. Teşekkür ederim yardımın için. İyi geldiAllah her zaman hayırlısını versin.

Canım 14mm-16mm olması gerekirken benimki 12-13 mm miş
Yani catlama boyutuna gelmedigi icin gebelikte olusmuyordur ama ilaclardan cok cabuk sonuc alan cok insan biliyorum ilk aydan hamile kalan da cok oluyor yengem de ayni rahatsizlik var 3 cocugundada 1 kutu ilacla ilk aydan hamile kaldi..rahatsizligini ogrenene kadar 5 yil cocugu olmamisti usteluk. insallah sende cabucak sonuc alirsin canim

Allahım inşallah bal damliyo ağzından inşallah canım inşallah yureğime su sepip kalbim pırpir edercesine carptirdin insallah yureği temiź arkadasım insallah allahim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah umudum oldun saol o kadar duymaya ihtiyacım varmış ki bu sözleri allahım hepimizn ve seninde kalbimdeki duayı kabul etsin inşallah

Canim hayirlisi olsun, saglikla kucagina al insallah :) hangi markanin testi bu? erken gebelik testi mi yoksa normal test mi? Benim de Bat 4 Kasim. Gunum gecmeden yapmayim diyorum ama belli olmaz isim :)
amin canim insallah miratech adi evet erken gebelik testi.simdi hastahanedeyim kan vercem insallah beni yaniltmamistir test

Amin canim insallah.rabbim nasip etcek olduktan sonra ilk aylarda hemen eder icini rahat tut hersey nasip.annanemin deyimiyle artik erkeklere bile dogum yaptryolat insallah bizde bigun yapariz

ben de bu ay olmazsa bir dahaki ay ovu denemeyi düşünüyorum. gitti gidiyorda buldum f,yatlar uygun ama kargo işyerime gelecek mecbur. fatura falan olur mu dışında acaba? başkaları görür die çekiniyorum. alan oldu mu daha önce hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…