- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
Canım 14mm-16mm olması gerekirken benimki 12-13 mm mişSeninde dedigin gibi yumurtanin gelisimini destekliyor canim progesteron hormonu..bu hormonun ilacindada progestan deniliyor.ayrica yumurtlamadan sonra rahimi bebegin tutunmasi icin hazirlayan bi hormon.oyuzden onemli ama cok sukur ilaci var dert etme yani. kac cik ti..
sen bilirsin eğer çok istiyorsan bekleme bence...ben doktorumu değiştirdim diğer doktorumdaki tedaviden sonra gebelik oluştu..gerçi nasip kısmet zamanı geldimi olacak ama doktorlar yüzünden de boşa bekleme derim benhaklısın... ocak ayına kadar bana doğal gebelik süresi verdi... ocak ayından sonra biey yapabilriim denildi... bakalım ne olacak ocak ayına ne kaldı şurdao zaman gideceğim allah izin verirse bu dediklerini söylemişti... o zaman başlayacaklar bunlara
tamam bende gideyşm değil mi yumurta tikibneCanım 14mm-16mm olması gerekirken benimki 12-13 mm miş
Git tabi simdiye kadar bakmalari gerekiyodu zaten bi dr randevu ql ve tam 12. gunun git çok bilmislik etmeden okudufuma gore dr 12. gun gelmemiz gerekmis yumurtam icin felan diye gir konuya olctur yumurtanı canımtamam bende gideyşm değil mi yumurta tikibne
Ya kıyamam üzme kendiniAlışma konusunda sıkıntı yok çok şükür canım 8.5 yıldır tanıyorum ama korkuyorum bir yandan. Hamilelikten korkuyorum bugünlerde nedense içimi bir korku sarmaya başladı, doğurmaktan da çok korkuyorum. Sanırım ne bedenim hazır ne de ruhum. Daha gebe kalmadan bu kadar tedirginsem...ama çokta istiyorum bir meleğim olsun. Ama bana gebeliğimde yardım edecek kimsem de yok burda ama ama ama... Keşke annem yanımda olsaydı. Ağlamak istiyorum şu an sadece.
Ya kıyamam üzme kendiniSadece Allah'a sığın canım, o bir hale yola koymuştur zaten her şeyi. Olursa da hayırlısı olacak, olmayacaksa da... Biz ne yaparsak yapalım başımıza geleceklerin önüne geçemeyiz. Bak ben şimdi hamile kalırsam Ocak'ta eşim 8 aylığına yurt dışına gidecek. Yani, o olmadan doğum yapacağım büyük ihtimalle. Ama bebek sahibi olma fikrimizden vazgeçmedik. Allah'a bıraktık, hayırlıysa olur, hayırlı değilse olmaz zaten dedik hep. Bir de üstelik bu ay 3 arkadaşım doğum yaptı. 2'sinin bebğinin kalbinde sıkntı çıktı. Biri normal doğum yaptı ve doğumunda yanındaydım. Hemen hemen şahit oldum doğumun her aşamasına. Ama bunlara rağmen doğumdan korkmuyorum. Çünkü herkesin yaşayıp göreceği şey farklıdır. Kendini Allah'a bırak canım. O bir hale yol koymuştur
Yani catlama boyutuna gelmedigi icin gebelikte olusmuyordur ama ilaclardan cok cabuk sonuc alan cok insan biliyorum ilk aydan hamile kalan da cok oluyor yengem de ayni rahatsizlik var 3 cocugundada 1 kutu ilacla ilk aydan hamile kaldi..rahatsizligini ogrenene kadar 5 yil cocugu olmamisti usteluk. insallah sende cabucak sonuc alirsin canimCanım 14mm-16mm olması gerekirken benimki 12-13 mm miş
Allahım inşallah bal damliyo ağzından inşallah canım inşallah yureğime su sepip kalbim pırpir edercesine carptirdin insallah yureği temiź arkadasım insallah allahim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah umudum oldun saol o kadar duymaya ihtiyacım varmış ki bu sözleri allahım hepimizn ve seninde kalbimdeki duayı kabul etsin inşallahYani catlama boyutuna gelmedigi icin gebelikte olusmuyordur ama ilaclardan cok cabuk sonuc alan cok insan biliyorum ilk aydan hamile kalan da cok oluyor yengem de ayni rahatsizlik var 3 cocugundada 1 kutu ilacla ilk aydan hamile kaldi..rahatsizligini ogrenene kadar 5 yil cocugu olmamisti usteluk. insallah sende cabucak sonuc alirsin canim
tamam gidiyorum o zaman :)Git tabi simdiye kadar bakmalari gerekiyodu zaten bi dr randevu ql ve tam 12. gunun git çok bilmislik etmeden okudufuma gore dr 12. gun gelmemiz gerekmis yumurtam icin felan diye gir konuya olctur yumurtanı canım
ay inşallah canım öyle tabi üzülmemek lazım yoksa da bakalım hayırlısı olsunTatlim stres yapma bebek hisseder onun var olduğunu düşün yoksa da üzülme bir dahaki sefere olur. Ama bence var sen demistin dersin.
ne testi bu gebelik miKizlar ya ilki adet oncesi son gun..2.si adetimin bittigi gun baslamstim ama silinmeye baslamis tam koyulasmadanEki Görüntüle 1906739
amin canim insallah miratech adi evet erken gebelik testi.simdi hastahanedeyim kan vercem insallah beni yaniltmamistir testCanim hayirlisi olsun, saglikla kucagina al insallah :) hangi markanin testi bu? erken gebelik testi mi yoksa normal test mi? Benim de Bat 4 Kasim. Gunum gecmeden yapmayim diyorum ama belli olmaz isim :)
ben de bugün oldumRegl oldum. Hayırlısı
Amin canim insallah.rabbim nasip etcek olduktan sonra ilk aylarda hemen eder icini rahat tut hersey nasip.annanemin deyimiyle artik erkeklere bile dogum yaptryolat insallah bizde bigun yaparizAllahım inşallah bal damliyo ağzından inşallah canım inşallah yureğime su sepip kalbim pırpir edercesine carptirdin insallah yureği temiź arkadasım insallah allahim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah umudum oldun saol o kadar duymaya ihtiyacım varmış ki bu sözleri allahım hepimizn ve seninde kalbimdeki duayı kabul etsin inşallah
Hayir canim ovulasyon testine testi bu gebelik mi
ben de bu ay olmazsa bir dahaki ay ovu denemeyi düşünüyorum. gitti gidiyorda buldum f,yatlar uygun ama kargo işyerime gelecek mecbur. fatura falan olur mu dışında acaba? başkaları görür die çekiniyorum. alan oldu mu daha önce hiç?Ay-n ilk Hali @kutuphanekedisi inşallah olmazsınız arkadaşlar inşallah, ama olurda olursanız bu ay yine beraberiz (( birbirimizle iletişimi koparmayalım. ovülasyon testi yapalım derim ben...gittigidityorda uygun fiyatlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?