2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

hadi hayırlı haberleri bekliyorz canımm

Sagolasin kesede bozulmus kanamlarim oluyodu zaten doktorum almamiz gerekiyo dedi malesef sali gunu kaybettim Allah kimseye yasatmasin
çok üzüldüm ben de geçen sene bu zamanda yaşadım aynı şeyi çok üzgünüm senin adına ben henüz hamile kalamadım umarım sen en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ...

Valla ben bugün hastaneye gelince çok heyecanlandım. Kalbim yerinden çıkıcaktı o derece. Kürtaj olmak için üzülerek geldiğim yere şimdi hamileyim sanırım diyerek kalbim yerinden fırlamak üzere gittim. 1 saatim kaldı canım sonucumu almaya. Haber vericem hemen. İnşallah güzel sonuçlar alırız

ay inşallah canım öyle tabi üzülmemek lazım yoksa da bakalım hayırlısı olsun
Ben bugun rahim bolgemde hafif batma oldu hala da var yerlesme olabilir mi acaba canim? Sen oyle bir sey hissetmis miydin? Kasigimda da agri var sol tarafimda ve birazda sag tarafta. Birde hafif bas dönmesi. Bas donmesi icin cok erken olabilir belki ama bilemiyorum boyle belirtiler yada degisiklikler var vücudumda. Hayirlisi bklm

canımm benim de öyle batmalarım oluyor, bir sağ bir sol bence bir belirtii

bende senle aynı evrelerden geçim canım bu ayda olmazsa tüplerine bakalım sonra aşılama ypalım dedi. inş. benimde olur

Canım bende adet düzensizliği vardı. Hem adeti düzenliyor hem de bebişin tutunması için rahim duvarını kalınlaştırıyormuş. Ben adetin 20.günü başlıyordum 27.günü son kez içip bırakıyordum günde 2 defa. Hemen ertesi gün adet oluyordum taki ekim e kadar. Ekim ayında bıraktım adet gelmedi. İnşallah sende faydasını görürsün hemen bebiş gelir. Baş dönmesi yapabilir sakın bırakma

Kızlar bu son 3 gün içinde yumurtlama zamanimdi.esimle değerlendirdik ve bugün kasigima bıçak gibi sancı girdi resmen yere oturdum.ama rahmimde değildi sancı az yukarisinda.hamile arkadaşlarımıza böyle birşey yaşayan varmi?2 yıldır ilk defa oldu.

rahim bölgemde batma oldu mu tam hatırlamıyorum canım ama kasıklarımda ağrı baya oldu hatta hala var ara ara gidiyor ama sonra yine başlıyor baş dönmesi bende de oldu hatta battan öncede oldu çok değildi ama bir kaç saniye söyle sallandığımı hatırlıyorum tansiyon düşüklüğünden olabilliyormuş baş dönmesi ilk zamanlarda.dualrım seninle canım hayırlı haberleri alırsın inşallah bu ay

Canım sen ne yaptın bat geçti mi ben bayadır yoktum kaçırmışım .

Kızlar artık canım çokk acıyor artık üzülmekten ağlamaktan başka ne yapacağımı bilmiyorum canımdan can gidiyor sanki dün ki heycanımı herkes biliyor dedim artık bu son artık kavuşcaz mutlu son dedim içim içime sığmadı. . Eşim bile fark etmiş o bile anlamış dün gece sölememek içime doğmuş gibi anlatmadım iyiki sölememişim çünkü bu sabah bir karın ağrısı ile uyandım yok dedim olmaz dedim bana tutundu dedim bebeğim dedim test yapayım dedim ama biliyordum ağlayarak yaptım sonuç negatif ve kırmızılar geldi .kızlar canım acıyor çok anlatamam yani şuan kendime yeni yeni geliyorum ama acıyan canımı düşünemiyorum artık neden kızlar neden bebeğim beni istemiyor neden bugün çık hevesliydim günüm geçti dedim bu sefer oldu dedim niye böyle oldu artık anlayamıyorum ilk defa yaşadım bunu günüm geçmesine rağmen hasta oldum

Canım sen ne yaptın bat geçti mi ben bayadır yoktum kaçırmışım .
geçti canım 3 gün geçti bugünle birlikte ağrılarım çok vardı benim kasık ağrım bel ağrım sanki adet olmuşum gibi ama olmadım.bende evde giremiyorum işten çıkınca yemek ev düzenleme derken uykum geliyor sabah bakıyorum sayfalar baya bir ilerlemiş :) okuyamıyorum hepsini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…