hadi hayırlı haberleri bekliyorz canımmNe zaman çıkacak canım sonucun? Bende şimdi doktordan çıktım bana da aynılarını söyledi. Rahim duvarım kalınlaşmış muhtemelen gebelik var dedi. Kan ver sonucu alınca hemen gel konuşalım dedi. 13.30 da çıkacak sonucum bekliyorum sabırsızlıkla
Miratecs mi oyle biseydi
çok üzüldüm ben de geçen sene bu zamanda yaşadım aynı şeyi çok üzgünüm senin adına ben henüz hamile kalamadım umarım sen en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ...Sagolasin kesede bozulmus kanamlarim oluyodu zaten doktorum almamiz gerekiyo dedi malesef sali gunu kaybettim Allah kimseye yasatmasin
Valla ben bugün hastaneye gelince çok heyecanlandım. Kalbim yerinden çıkıcaktı o derece. Kürtaj olmak için üzülerek geldiğim yere şimdi hamileyim sanırım diyerek kalbim yerinden fırlamak üzere gittim. 1 saatim kaldı canım sonucumu almaya. Haber vericem hemen. İnşallah güzel sonuçlar alırızbenimde öğleden sonra çıkar sanırım bakıyorum ama yok daha canım bana da aynısını söyledi ikimiz için de hayırlısı olsun inşlalah çok heyecanlıyım ben ya :) ben yarın sabah gösterebilirim sonucu doktorum yarım gün çalışıyor sabah yine giderim duruma göre hber ver sen de açıklanınca canım
İnşaallah canım az kaldı :)hadi hayırlı haberleri bekliyorz canımm
Ben bugun rahim bolgemde hafif batma oldu hala da var yerlesme olabilir mi acaba canim? Sen oyle bir sey hissetmis miydin? Kasigimda da agri var sol tarafimda ve birazda sag tarafta. Birde hafif bas dönmesi. Bas donmesi icin cok erken olabilir belki ama bilemiyorum boyle belirtiler yada degisiklikler var vücudumda. Hayirlisi bklmay inşallah canım öyle tabi üzülmemek lazım yoksa da bakalım hayırlısı olsun
canımm benim de öyle batmalarım oluyor, bir sağ bir sol bence bir belirtiiBen bugun rahim bolgemde hafif batma oldu hala da var yerlesme olabilir mi acaba canim? Sen oyle bir sey hissetmis miydin? Kasigimda da agri var sol tarafimda ve birazda sag tarafta. Birde hafif bas dönmesi. Bas donmesi icin cok erken olabilir belki ama bilemiyorum boyle belirtiler yada degisiklikler var vücudumda. Hayirlisi bklm
Bugunun ovulasyon testi, bata 2 gun var canim
bende senle aynı evrelerden geçim canım bu ayda olmazsa tüplerine bakalım sonra aşılama ypalım dedi. inş. benimde olurcanımm ben 1 yıldır tedavi oldum 3 ay normal haline bıraktı ama yinede yumurta takibi yaptı doktorum..sonra klomen ve çatlatma iğnesi verdi ondada adetin 10. gününden başlayarak yumurtaları ultrasonla ölçüyordu sonra yeteri büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi yapıyordum ama ozamanlarda da olmadı.. sonra aşılama yaptırdım bu ay klomen yerine yumurta geliştirici iğne vuruldum 10 gün sonra çatlatma iğnem yapıldı daha sonrasında aşılama yapıldı ve pazartesi tuttuğunu öğrendim çok şükür..demek istediğim ameliyatının üzerinden 3 ay geçtikten sonra olmadıysa yumurta takibi yapılması daha sağlıklı oluyor..buarada ne bende ne eşimde sorun çıkmamıştı ama olmuyordu bence doktorunu mu değiştirsen sen acaba??
Canım bende adet düzensizliği vardı. Hem adeti düzenliyor hem de bebişin tutunması için rahim duvarını kalınlaştırıyormuş. Ben adetin 20.günü başlıyordum 27.günü son kez içip bırakıyordum günde 2 defa. Hemen ertesi gün adet oluyordum taki ekim e kadar. Ekim ayında bıraktım adet gelmedi. İnşallah sende faydasını görürsün hemen bebiş gelir. Baş dönmesi yapabilir sakın bırakmaTopigin tatlı ciciş hanımları
2 kasımdaki malum yumurta kontrolu sonucum yumurtalarımın gerekli gelisimi gosteremedigini ogrendim dr progestan diye bi ilacla yumurtalikları destekleyeceğiz dedi ilaca ayın 6 sında baslayacakmısım bu ilacı kullanan ne ise yaradıgını bilen varmı? acaba her gittigimde yeni bir durum çıkıyo umudum yıkmıyorum şukrediyorum ama içim sıkılıyo hamişlerden hepinizden dua bekliyorum. herkese günaydınlar iyi gunler dilerim
yaa benim iki gün kala silik çıkmıştı ve şu an regl im. bugün hastalandım. canım sanki olumlu seninki ben sana diyeyim benim bu kadar koyu değildiBugunun ovulasyon testi, bata 2 gun var canim
Ovulasyon testiyle gebeliğini öğrenen arkadaşlar oldu bu grupta. Yapmaya devam et sen daha da koyulaşırsa ihtimal varBugunun ovulasyon testi, bata 2 gun var canim
Insallah bakalim. Daha 12gun var bata ama hayırlısı. Bir de cok gaz oluyor yacanımm benim de öyle batmalarım oluyor, bir sağ bir sol bence bir belirtii
rahim bölgemde batma oldu mu tam hatırlamıyorum canım ama kasıklarımda ağrı baya oldu hatta hala var ara ara gidiyor ama sonra yine başlıyor baş dönmesi bende de oldu hatta battan öncede oldu çok değildi ama bir kaç saniye söyle sallandığımı hatırlıyorum tansiyon düşüklüğünden olabilliyormuş baş dönmesi ilk zamanlarda.dualrım seninle canım hayırlı haberleri alırsın inşallah bu ayBen bugun rahim bolgemde hafif batma oldu hala da var yerlesme olabilir mi acaba canim? Sen oyle bir sey hissetmis miydin? Kasigimda da agri var sol tarafimda ve birazda sag tarafta. Birde hafif bas dönmesi. Bas donmesi icin cok erken olabilir belki ama bilemiyorum boyle belirtiler yada degisiklikler var vücudumda. Hayirlisi bklm
Canım sen ne yaptın bat geçti mi ben bayadır yoktum kaçırmışım .rahim bölgemde batma oldu mu tam hatırlamıyorum canım ama kasıklarımda ağrı baya oldu hatta hala var ara ara gidiyor ama sonra yine başlıyor baş dönmesi bende de oldu hatta battan öncede oldu çok değildi ama bir kaç saniye söyle sallandığımı hatırlıyorum tansiyon düşüklüğünden olabilliyormuş baş dönmesi ilk zamanlarda.dualrım seninle canım hayırlı haberleri alırsın inşallah bu ay
geçti canım 3 gün geçti bugünle birlikte ağrılarım çok vardı benim kasık ağrım bel ağrım sanki adet olmuşum gibi ama olmadım.bende evde giremiyorum işten çıkınca yemek ev düzenleme derken uykum geliyor sabah bakıyorum sayfalar baya bir ilerlemiş :) okuyamıyorum hepsini :)Canım sen ne yaptın bat geçti mi ben bayadır yoktum kaçırmışım .
inşallah canımm bu ay olurda diğer şeylere gerek kalmadan kavuşursun bebeğinebende senle aynı evrelerden geçim canım bu ayda olmazsa tüplerine bakalım sonra aşılama ypalım dedi. inş. benimde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?