- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
canım kendini üzme ne olur vardır bundada bir hayır Rabbim sana da verecek elbet meleğini seni çok iyi anlıyorum ama ne olur üzme kendini olacağına inan asla karamsar olma vardır elbet bir vakti.dualarım seninleKızlar artık canım çokk acıyor artık üzülmekten ağlamaktan başka ne yapacağımı bilmiyorum canımdan can gidiyor sanki dün ki heycanımı herkes biliyor dedim artık bu son artık kavuşcaz mutlu son dedim içim içime sığmadı. . Eşim bile fark etmiş o bile anlamış dün gece sölememek içime doğmuş gibi anlatmadım iyiki sölememişim çünkü bu sabah bir karın ağrısı ile uyandım yok dedim olmaz dedim bana tutundu dedim bebeğim dedim test yapayım dedim ama biliyordum ağlayarak yaptım sonuç negatif ve kırmızılar geldi .kızlar canım acıyor çok anlatamam yani şuan kendime yeni yeni geliyorum ama acıyan canımı düşünemiyorum artık neden kızlar neden bebeğim beni istemiyor nedenbugün çık hevesliydim günüm geçti dedim bu sefer oldu dedim niye böyle oldu artık anlayamıyorum ilk defa yaşadım bunu günüm geçmesine rağmen hasta oldum
ne kadar süredir evlisiniz?Kızlar artık canım çokk acıyor artık üzülmekten ağlamaktan başka ne yapacağımı bilmiyorum canımdan can gidiyor sanki dün ki heycanımı herkes biliyor dedim artık bu son artık kavuşcaz mutlu son dedim içim içime sığmadı. . Eşim bile fark etmiş o bile anlamış dün gece sölememek içime doğmuş gibi anlatmadım iyiki sölememişim çünkü bu sabah bir karın ağrısı ile uyandım yok dedim olmaz dedim bana tutundu dedim bebeğim dedim test yapayım dedim ama biliyordum ağlayarak yaptım sonuç negatif ve kırmızılar geldi .kızlar canım acıyor çok anlatamam yani şuan kendime yeni yeni geliyorum ama acıyan canımı düşünemiyorum artık neden kızlar neden bebeğim beni istemiyor nedenbugün çık hevesliydim günüm geçti dedim bu sefer oldu dedim niye böyle oldu artık anlayamıyorum ilk defa yaşadım bunu günüm geçmesine rağmen hasta oldum
canım kendini üzme ne olur vardır bundada bir hayır Rabbim sana da verecek elbet meleğini seni çok iyi anlıyorum ama ne olur üzme kendini olacağına inan asla karamsar olma vardır elbet bir vakti.dualarım seninle
ne kadar süredir evlisiniz?
benimde bir senem bitti aynı durumdayız2 sene yeni bitti
inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip eder günün kaç gün geçmişti test yapmışmıydın hiçCanım anlatırken bile kötü oluyorum ya her ay başka bir umut başka bekleyiş tabiki herşey Allahtan bişey gelmiyor elimizden yarın doktor randevu var Dı zaten gidicem bakalım ne olucak .. umarım güzel heberlerini verirsin sende ..
inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip eder günün kaç gün geçmişti test yapmışmıydın hiç
Canım deme öyle ya ya allah sabır versin umudumuzu kaybetmeyelimKızlar artık canım çokk acıyor artık üzülmekten ağlamaktan başka ne yapacağımı bilmiyorum canımdan can gidiyor sanki dün ki heycanımı herkes biliyor dedim artık bu son artık kavuşcaz mutlu son dedim içim içime sığmadı. . Eşim bile fark etmiş o bile anlamış dün gece sölememek içime doğmuş gibi anlatmadım iyiki sölememişim çünkü bu sabah bir karın ağrısı ile uyandım yok dedim olmaz dedim bana tutundu dedim bebeğim dedim test yapayım dedim ama biliyordum ağlayarak yaptım sonuç negatif ve kırmızılar geldi .kızlar canım acıyor çok anlatamam yani şuan kendime yeni yeni geliyorum ama acıyan canımı düşünemiyorum artık neden kızlar neden bebeğim beni istemiyor nedenbugün çık hevesliydim günüm geçti dedim bu sefer oldu dedim niye böyle oldu artık anlayamıyorum ilk defa yaşadım bunu günüm geçmesine rağmen hasta oldum
bozma sakın moralini canım bir de çok takma gerçekten klasik bir laf var ya bana da çok söylediler ama elimde olmadı pek takmazsan olur diye.bakCanın2 gün oldu bugün ama yaptım dedim kan veririm dedim ama kan vermeme kalmadan olan oldu ..
Canım deme öyle ya ya allah sabır versin umudumuzu kaybetmeyelim
Insallah canım ya bakalım. Nasip kısmet. Biraz bel agrim var yine hic kesilmedi zaten. Adetim gelecek gibi hissediyorum hani oyle bir agri olur ya bakalım. Ikimizde guzel haberler alalim ve burada bebek isteyen butun arkadaslar da guzel haberler alsin. Oyle cok istiyorum ki.rahim bölgemde batma oldu mu tam hatırlamıyorum canım ama kasıklarımda ağrı baya oldu hatta hala var ara ara gidiyor ama sonra yine başlıyor baş dönmesi bende de oldu hatta battan öncede oldu çok değildi ama bir kaç saniye söyle sallandığımı hatırlıyorum tansiyon düşüklüğünden olabilliyormuş baş dönmesi ilk zamanlarda.dualrım seninle canım hayırlı haberleri alırsın inşallah bu ay
bende 2013 de evlendim 4. senenin içindeyim.hiç hamile kalamadım.bu ay folidoce içiyorum.adetin 14.günündeyim.belimde kasıklarımda hafif ağrı var. adet olabiliyorum ama pkoluyum.folidose içtiğimden beri sarı bir akıntım var gizli şeker ve haşimato çıktı.sizinde düşükleriniz de olmuş. genetik pıhtılaşma ,şeker yükleme,antitpo değerlerinize baktırın. bizde de görünüşte bişey yok sözde miyomda zararsızmış.Kızlar 2 senelik ve 1 senelik olanlar için söylüyorum ben 2013 te evlendim 4 senemin içine giricem 3 sene sonrs hamile kaldım brn umudumu yitirmişken doktor bana kısırsın demişti ve dünya başıma yıkılmıştı kimseyi görmek istememiştim odamdan dışarı dahi cıkmıyodum ve bundan 2 hafta sonra hamile oldugumu öğrenmiştim ama düşükle sonuçlandı ve düşükten 5 ay sonra tekrar hamile oldugumu öğrendim oda düştü ve allahın taktiri zamanı değilmiş ve bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim yani demek istediğim umudunuzu hiç kaybetmeyin allaha tevekkül edin dünya dualar üstüne ayakta duruyo sonuçta
Kızlar 2 senelik ve 1 senelik olanlar için söylüyorum ben 2013 te evlendim 4 senemin içine giricem 3 sene sonrs hamile kaldım brn umudumu yitirmişken doktor bana kısırsın demişti ve dünya başıma yıkılmıştı kimseyi görmek istememiştim odamdan dışarı dahi cıkmıyodum ve bundan 2 hafta sonra hamile oldugumu öğrenmiştim ama düşükle sonuçlandı ve düşükten 5 ay sonra tekrar hamile oldugumu öğrendim oda düştü ve allahın taktiri zamanı değilmiş ve bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim yani demek istediğim umudunuzu hiç kaybetmeyin allaha tevekkül edin dünya dualar üstüne ayakta duruyo sonuçta
Canım benim kanımda çok hafif pıhtılaşma var ve rahimde minicik bir perde vardı onu aldılar sonra 3. Ye hamile kaldım işte çok sükür trabzonda farabi hastanesinde çok süper bir doktor var allahım ne muradı varsa versin derdime derman oldubende 2013 de evlendim 4. senenin içindeyim.hiç hamile kalamadım.bu ay folidoce içiyorum.adetin 14.günündeyim.belimde kasıklarımda hafif ağrı var. adet olabiliyorum ama pkoluyum.folidose içtiğimden beri sarı bir akıntım var gizli şeker ve haşimato çıktı.sizinde düşükleriniz de olmuş. genetik pıhtılaşma ,şeker yükleme,antitpo değerlerinize baktırın. bizde de görünüşte bişey yok sözde miyomda zararsızmış.
Tatlim oyle dusunme elbet zamani vardir ve gelecektr canım. Bol bol dua et. Rabbim ne zaman nasip ettiyse olur insallah. Yeter ki umidini canli tut.Kızlar artık canım çokk acıyor artık üzülmekten ağlamaktan başka ne yapacağımı bilmiyorum canımdan can gidiyor sanki dün ki heycanımı herkes biliyor dedim artık bu son artık kavuşcaz mutlu son dedim içim içime sığmadı. . Eşim bile fark etmiş o bile anlamış dün gece sölememek içime doğmuş gibi anlatmadım iyiki sölememişim çünkü bu sabah bir karın ağrısı ile uyandım yok dedim olmaz dedim bana tutundu dedim bebeğim dedim test yapayım dedim ama biliyordum ağlayarak yaptım sonuç negatif ve kırmızılar geldi .kızlar canım acıyor çok anlatamam yani şuan kendime yeni yeni geliyorum ama acıyan canımı düşünemiyorum artık neden kızlar neden bebeğim beni istemiyor nedenbugün çık hevesliydim günüm geçti dedim bu sefer oldu dedim niye böyle oldu artık anlayamıyorum ilk defa yaşadım bunu günüm geçmesine rağmen hasta oldum
amin inşallah canımInsallah canım ya bakalım. Nasip kısmet. Biraz bel agrim var yine hic kesilmedi zaten. Adetim gelecek gibi hissediyorum hani oyle bir agri olur ya bakalım. Ikimizde guzel haberler alalim ve burada bebek isteyen butun arkadaslar da guzel haberler alsin. Oyle cok istiyorum ki.
Kesinlikle seni çok ama çok iyi anlıyorum umudunu hiç kaybetme rahim perdesi kan pıhtılaima vesayre bunlara baktır hepSende canım kolay şeyler yaşamamışsın gerçekten Allah verirse veriyor gerçekten bende çok duydum okudum evet ama beni anlayacağın inanıyorum canım ..
Ben de hastanede agliyorum eve gidesim gelmiyo canim ayni durumdayiz seni anliyorum cok uzgunumTatlim oyle dusunme elbet zamani vardir ve gelecektr canım. Bol bol dua et. Rabbim ne zaman nasip ettiyse olur insallah. Yeter ki umidini canli tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?