2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım kendini üzme ne olur vardır bundada bir hayır Rabbim sana da verecek elbet meleğini seni çok iyi anlıyorum ama ne olur üzme kendini olacağına inan asla karamsar olma vardır elbet bir vakti.dualarım seninle

ne kadar süredir evlisiniz?

canım kendini üzme ne olur vardır bundada bir hayır Rabbim sana da verecek elbet meleğini seni çok iyi anlıyorum ama ne olur üzme kendini olacağına inan asla karamsar olma vardır elbet bir vakti.dualarım seninle

Canım anlatırken bile kötü oluyorum ya her ay başka bir umut başka bekleyiş tabiki herşey Allahtan bişey gelmiyor elimizden yarın doktor randevu var Dı zaten gidicem bakalım ne olucak .. umarım güzel heberlerini verirsin sende ..

inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip eder günün kaç gün geçmişti test yapmışmıydın hiç

Kızlar 2 senelik ve 1 senelik olanlar için söylüyorum ben 2013 te evlendim 4 senemin içine giricem 3 sene sonrs hamile kaldım brn umudumu yitirmişken doktor bana kısırsın demişti ve dünya başıma yıkılmıştı kimseyi görmek istememiştim odamdan dışarı dahi cıkmıyodum ve bundan 2 hafta sonra hamile oldugumu öğrenmiştim ama düşükle sonuçlandı ve düşükten 5 ay sonra tekrar hamile oldugumu öğrendim oda düştü ve allahın taktiri zamanı değilmiş ve bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim yani demek istediğim umudunuzu hiç kaybetmeyin allaha tevekkül edin dünya dualar üstüne ayakta duruyo sonuçta

Canım deme öyle ya ya allah sabır versin umudumuzu kaybetmeyelim

Canın2 gün oldu bugün ama yaptım dedim kan veririm dedim ama kan vermeme kalmadan olan oldu ..
bozma sakın moralini canım bir de çok takma gerçekten klasik bir laf var ya bana da çok söylediler ama elimde olmadı pek takmazsan olur diye.bak Nonipo arkadaşımız gerçekten umut verici şeyler yazmış lütfen bozma moralini

Insallah canım ya bakalım. Nasip kısmet. Biraz bel agrim var yine hic kesilmedi zaten. Adetim gelecek gibi hissediyorum hani oyle bir agri olur ya bakalım. Ikimizde guzel haberler alalim ve burada bebek isteyen butun arkadaslar da guzel haberler alsin. Oyle cok istiyorum ki.

bende 2013 de evlendim 4. senenin içindeyim.hiç hamile kalamadım.bu ay folidoce içiyorum.adetin 14.günündeyim.belimde kasıklarımda hafif ağrı var. adet olabiliyorum ama pkoluyum.folidose içtiğimden beri sarı bir akıntım var gizli şeker ve haşimato çıktı.sizinde düşükleriniz de olmuş. genetik pıhtılaşma ,şeker yükleme,antitpo değerlerinize baktırın. bizde de görünüşte bişey yok sözde miyomda zararsızmış.

Sende canım kolay şeyler yaşamamışsın gerçekten Allah verirse veriyor gerçekten bende çok duydum okudum evet ama beni anlayacağın inanıyorum canım ..

Canım benim kanımda çok hafif pıhtılaşma var ve rahimde minicik bir perde vardı onu aldılar sonra 3. Ye hamile kaldım işte çok sükür trabzonda farabi hastanesinde çok süper bir doktor var allahım ne muradı varsa versin derdime derman oldu

Tatlim oyle dusunme elbet zamani vardir ve gelecektr canım. Bol bol dua et. Rabbim ne zaman nasip ettiyse olur insallah. Yeter ki umidini canli tut.

amin inşallah canım

Sende canım kolay şeyler yaşamamışsın gerçekten Allah verirse veriyor gerçekten bende çok duydum okudum evet ama beni anlayacağın inanıyorum canım ..
Kesinlikle seni çok ama çok iyi anlıyorum umudunu hiç kaybetme rahim perdesi kan pıhtılaima vesayre bunlara baktır hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…