2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

maşallah,Allah benimde karşıma adam gibi bir dr çıkarır inşallah bulunduğum ildekiler komedi gibi.bursaya da istediğim gibi git gel yapamıyorum.

Kesinlikle seni çok ama çok iyi anlıyorum umudunu hiç kaybetme rahim perdesi kan pıhtılaima vesayre bunlara baktır hep

Yarın gidicem saten doktora benim ilk defa günüm geçip hasta oldum ve şiddetli agrım var neden böle oldu anlamdım canım ben hormon testi faln yapmıştım şükür herşey iyiydi . Ama ne engel onu bilmiyorum ..

maşallah,Allah benimde karşıma adam gibi bir dr çıkarır inşallah bulunduğum ildekiler komedi gibi.bursaya da istediğim gibi git gel yapamıyorum.
İnşallah canım doktorun iyisi cok önemli her doktor işinin ehli olmuyo ne yazıkki bizleri anca kurcalayıp herkese aynı şeyleri söyleyip tıpış tıpış eve yolluyorlar adam gibi kontrol edip dinlemeden

Bana da 3 sene hormon testleri yapıp bi sıkıntı yok deyip hep eve yolladışar cesit cesit ilaç kullandım banamısın demedi sonra fakülteye gittim dedimki 3 senedir sadece kurcaladı doktorlar adam hibi arastırmadılar cocuk istiyorum dedim ama kimse ilgilenmiyor düzgün doktor yok dedim ve bana doktor hsg rahim gilmi cekti rahim perdesi var dedi ameliyat olcaksın olmazsan devamlı düşük yaparsın dedi ve dediği gibi de oldu yani demek istediğim cok güvenme yinede

Kızlar perde diye birşey varmış ve o hamile kalmaya engel oluyormuş. Benim kuzenim belki 15 -20 senedir hamile kalamıyordu. Kendisi yurtdışında ve malesef ki yurtdışındaki doktorlar bunu görememiş. Kuzenim busrne tüp bebek için türkiyeye gitti ve oradaki doktor demiş perde var diye ve bunu daha önce ki doktorların görmediğine çok şaşırmış.
7.aya kadar hamile kalamazsam bende türkiyede tedavi olacağım. Burda malesef doğru düzgün ilgilenmiyorlar.

Evet canım bendede perde vardı o yüzden hamile kalsanda düşükle sonuçlanıyo bir an önce perdeyi temizletmesi lazım bebeğin yuvalanıp tutunacagı yeri kapladığı için hamileliği engelliyo malesef

canım ne yaptın sonuç çıktı mı ben bakmaya korkuyorum ya

Evet canım bendede perde vardı o yüzden hamile kalsanda düşükle sonuçlanıyo bir an önce perdeyi temizletmesi lazım bebeğin yuvalanıp tutunacagı yeri kapladığı için hamileliği engelliyo malesef

Temizletti zaten canım. Bu hafta tüp bebek tedavisine başlıyor. İnşallah tutar. Ve inşallah Raabim bizlerede hayırlı evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…