maşallah,Allah benimde karşıma adam gibi bir dr çıkarır inşallah bulunduğum ildekiler komedi gibi.bursaya da istediğim gibi git gel yapamıyorum.Canım benim kanımda çok hafif pıhtılaşma var ve rahimde minicik bir perde vardı onu aldılar sonra 3. Ye hamile kaldım işte çok sükür trabzonda farabi hastanesinde çok süper bir doktor var allahım ne muradı varsa versin derdime derman oldu
Canim ya uzulme lütfen kiyamam. Peki kist durumu var mi yoksa sevinmelisin. Insan hayalkirikligi yasiyor tabi. Ama saglikli olursan yine olur canim benim.Lanet olası sonuç 0.1
Kesinlikle seni çok ama çok iyi anlıyorum umudunu hiç kaybetme rahim perdesi kan pıhtılaima vesayre bunlara baktır hep
Uzulme tatlim.Hayirlisiyla zamaninda gelecek yavrucagin. Sen guclu ol sukur et sabir et. Allah buyuk bol bol dua et. Dua her kapiyi acar.Lanet olası sonuç 0.1
İnşallah canım doktorun iyisi cok önemli her doktor işinin ehli olmuyo ne yazıkki bizleri anca kurcalayıp herkese aynı şeyleri söyleyip tıpış tıpış eve yolluyorlar adam gibi kontrol edip dinlemedenmaşallah,Allah benimde karşıma adam gibi bir dr çıkarır inşallah bulunduğum ildekiler komedi gibi.bursaya da istediğim gibi git gel yapamıyorum.
Ee kuzum gecikmis zaten kasim mi diyecektin??Benmde bat 14 ekim beklemedeyim beni de ekler misiniz?
Beklenen adet tarihi bat son adet tarihi sat canim. Karisti sanırımAy bat ne oluyoSon adet tarihim 14ekim yani
Bana da 3 sene hormon testleri yapıp bi sıkıntı yok deyip hep eve yolladışar cesit cesit ilaç kullandım banamısın demedi sonra fakülteye gittim dedimki 3 senedir sadece kurcaladı doktorlar adam hibi arastırmadılar cocuk istiyorum dedim ama kimse ilgilenmiyor düzgün doktor yok dedim ve bana doktor hsg rahim gilmi cekti rahim perdesi var dedi ameliyat olcaksın olmazsan devamlı düşük yaparsın dedi ve dediği gibi de oldu yani demek istediğim cok güvenme yinedeYarın gidicem saten doktora benim ilk defa günüm geçip hasta oldum ve şiddetli agrım var neden böle oldu anlamdım canım ben hormon testi faln yapmıştım şükür herşey iyiydi . Ama ne engel onu bilmiyorum ..
canımmm kaç gün geçmişti adetin? belki geç döllenmedir, olamaz mı? bir şey dedi mi doktor?Lanet olası sonuç 0.1
Evet canım bendede perde vardı o yüzden hamile kalsanda düşükle sonuçlanıyo bir an önce perdeyi temizletmesi lazım bebeğin yuvalanıp tutunacagı yeri kapladığı için hamileliği engelliyo malesefKızlar perde diye birşey varmış ve o hamile kalmaya engel oluyormuş. Benim kuzenim belki 15 -20 senedir hamile kalamıyordu. Kendisi yurtdışında ve malesef ki yurtdışındaki doktorlar bunu görememiş. Kuzenim busrne tüp bebek için türkiyeye gitti ve oradaki doktor demiş perde var diye ve bunu daha önce ki doktorların görmediğine çok şaşırmış.
7.aya kadar hamile kalamazsam bende türkiyede tedavi olacağım. Burda malesef doğru düzgün ilgilenmiyorlar.
canım ne yaptın sonuç çıktı mı ben bakmaya korkuyorum yaNe zaman çıkacak canım sonucun? Bende şimdi doktordan çıktım bana da aynılarını söyledi. Rahim duvarım kalınlaşmış muhtemelen gebelik var dedi. Kan ver sonucu alınca hemen gel konuşalım dedi. 13.30 da çıkacak sonucum bekliyorum sabırsızlıkla
tebrik ederim canım hamilesin kaç gün gecikmen vardı771.5 cikmis kizlar hamileyim dimiii
Evet canım bendede perde vardı o yüzden hamile kalsanda düşükle sonuçlanıyo bir an önce perdeyi temizletmesi lazım bebeğin yuvalanıp tutunacagı yeri kapladığı için hamileliği engelliyo malesef
771.5 cikmis kizlar hamileyim dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?