2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

12 sinde yumurtlama olduysa 14 gun ekliyceksin.26 sinda adet gunun canim..hem bakarsin o tutmustur ins
Canım bende gribim ayağının altına ustune limon sur limon mandalina ye ben öyle yaptım şimdi iyiyim biraz daha
Canim bu gun pazar heryer kapali dun aksam farkettim ancak hasta oldugumu limonlu cay corba icicem ayagimada sureyim iyi geliyorsa insallah iyilesiriz cabucak. Ben hapsururken bazen alt tarafa agri giriyo korkuyorum bisey olucak diye

Ya bende de var bu durumlar. Lütfen olsun

Canim bu gun pazar heryer kapali dun aksam farkettim ancak hasta oldugumu limonlu cay corba icicem ayagimada sureyim iyi geliyorsa insallah iyilesiriz cabucak. Ben hapsururken bazen alt tarafa agri giriyo korkuyorum bisey olucak diye
Ayy canım görmemişim hamilesin sen çok mutlu oldum

Dikkat et kendine canım ayağını sıcak tut bitkisel çaylardan uzak dur inşallah geçer hamilelikte oluyormus bunlar

:) baya oldu kuzum darisi isteyen herkese insallah. Rabbim hamisleri saglikla bebislerine kavustursun, meleklerini bekleyenlerinde göbüslerini tez zamanda doldursun insallah
Canım arkadaşım hamileyken grip olmuştu. Turp suyu ile bal iyi geliyor. Hemde hiçbir yan etkisi yok. Zaten ilaç vermezler. Bir de bol soğan ye antibiyotik etkisi var. Ben hep öyle yaparım sumak ve tuzla ov ye yemekle çok çabuk toparlarsın

Dikkat et kendine canım ayağını sıcak tut bitkisel çaylardan uzak dur inşallah geçer hamilelikte oluyormus bunlar
Bagisiklik sistemi daha kuvvetsiz oluyomus hamilelikte yeni ögrendim bende yoksa kolay kolay hasta olan biri degilimdir. Bundan sonra daha dikkatli olucaz anlasilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…