12 sinde yumurtlama olduysa 14 gun ekliyceksin.26 sinda adet gunun canim..hem bakarsin o tutmustur ins
Canim bu gun pazar heryer kapali dun aksam farkettim ancak hasta oldugumu limonlu cay corba icicem ayagimada sureyim iyi geliyorsa insallah iyilesiriz cabucak. Ben hapsururken bazen alt tarafa agri giriyo korkuyorum bisey olucak diyeCanım bende gribim ayağının altına ustune limon sur limon mandalina ye ben öyle yaptım şimdi iyiyim biraz daha
Canim cok pardon coklu cevaplama olmus yanlislik oldu kusura bakma :) yumurtlamayla grip alakasiz oldu.Canim 24 unde erken gelen adetine gore bile cok erken yapmissin.6 gun kala cok mucizevi erken yumurtlama olursa erken dollenirse cikar.
Ya bende de var bu durumlar. Lütfen olsunYa benim böyle karnım da aşırı gaz var birde alt karın da kelebekler ucusuyor gibi hafif hafif. Ama yatarken artıyor dönerken zorlanıyorum. Birde vücudum sıcaklığı artmış esim öyle dedi. O anlamaz böyle belirtilerden falan. Gece atesime falan baktı. Benimde içimdeki acabalar çoğaldı
Ayy canım görmemişim hamilesin sen çok mutlu oldumCanim bu gun pazar heryer kapali dun aksam farkettim ancak hasta oldugumu limonlu cay corba icicem ayagimada sureyim iyi geliyorsa insallah iyilesiriz cabucak. Ben hapsururken bazen alt tarafa agri giriyo korkuyorum bisey olucak diye
Dikkat et kendine canım ayağını sıcak tut bitkisel çaylardan uzak dur inşallah geçer hamilelikte oluyormus bunlarCanim bu gun pazar heryer kapali dun aksam farkettim ancak hasta oldugumu limonlu cay corba icicem ayagimada sureyim iyi geliyorsa insallah iyilesiriz cabucak. Ben hapsururken bazen alt tarafa agri giriyo korkuyorum bisey olucak diye
:) baya oldu kuzum darisi isteyen herkese insallah. Rabbim hamisleri saglikla bebislerine kavustursun, meleklerini bekleyenlerinde göbüslerini tez zamanda doldursun insallahAyy canım görmemişim hamilesin sen çok mutlu oldum
Burnumda et var kuzum nefes almami engelliyor o da onun icin olacagim annemin yanuna gidecem iste 20 sindeGeçmiş olsn cnm ne ameliyati olcan
Canım arkadaşım hamileyken grip olmuştu. Turp suyu ile bal iyi geliyor. Hemde hiçbir yan etkisi yok. Zaten ilaç vermezler. Bir de bol soğan ye antibiyotik etkisi var. Ben hep öyle yaparım sumak ve tuzla ov ye yemekle çok çabuk toparlarsın:) baya oldu kuzum darisi isteyen herkese insallah. Rabbim hamisleri saglikla bebislerine kavustursun, meleklerini bekleyenlerinde göbüslerini tez zamanda doldursun insallah
Insallah insallahh aminnn12 sinde yumurtlama olduysa 14 gun ekliyceksin.26 sinda adet gunun canim..hem bakarsin o tutmustur ins
Kizlaar instagramdan eklemek istiyorum sizi paylasmak isteyen olur mu hesabını benimlee :)
Bekliyorum kuzum tamamBeni ekleyebilirsin canim ozelden atayim
Oyy kuzu cok tatlisiniz masallah size :)Beni ekleyebilirsin canim ozelden atayim
Sizde oylesiniz canim burda hepimiz oyleyiz masallah hepimizeOyy kuzu cok tatlisiniz masallah size :)
Çok geçmiş olsun cnm bir an önce atlatırsın inşBurnumda et var kuzum nefes almami engelliyor o da onun icin olacagim annemin yanuna gidecem iste 20 sinde
Bagisiklik sistemi daha kuvvetsiz oluyomus hamilelikte yeni ögrendim bende yoksa kolay kolay hasta olan biri degilimdir. Bundan sonra daha dikkatli olucaz anlasilanDikkat et kendine canım ayağını sıcak tut bitkisel çaylardan uzak dur inşallah geçer hamilelikte oluyormus bunlar
Ya bende de var bu durumlar. Lütfen olsun
Amin canım benim:) baya oldu kuzum darisi isteyen herkese insallah. Rabbim hamisleri saglikla bebislerine kavustursun, meleklerini bekleyenlerinde göbüslerini tez zamanda doldursun insallah
21 Eylül canım çok az kaldıHayirlisiyla inş sağlıklı bebislerimizi kucagimiza alırız senin bat ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?