- 4 Şubat 2016
- 420
- 435
- 18
- 33
Ayyy hepimize uğurlu gelsin bu tarih inşallah :)Benmde 21 eylül:)
Ekim pardonBat 11 eylül kızlar benide alın aranıza
İnşallah cnm inşallah mutluluktan ucarim ben yaAyyy hepimize uğurlu gelsin bu tarih inşallah :)
Sen ne kadar zamandir istiyorsun canimValla ya benimde artik küstüm oynamiyorum diyesim var.insan kime trip atacaginida şaşıriyor.sonucta allahtan gelen bisey
Benim de bu üçüncü ay olacak.ilkinde hemn hamile kalmistim. Bunda uzun sürdü. O yüzden yumurtlama dönemini takip eder oldum. Sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bu ay yüzümüz gulerÇok haklisin ben 5 aydır demiyorum. Ama bu bilinçli olarak iki aydır önceden yumurtlama falan takip etmemistim
Ben de canım ben de yaİnşallah cnm inşallah mutluluktan ucarim ben ya
Valla bende hissedemiyorum ama cuma günü pembe açık kahve gbi bu alıntı geldi peçeteye sildim geçti sonra dünde geldi aynı 2 3 damla kadr akşam gene öyle geldi okadr sonra bidaha gelmedi ilk defa böyle bişey oldu ama fazla umitlenemiyorum cnku başka belirtim yok yani goguslerimde normal:) bazen kasiklarim agryo ama oda enfeksiyon vardi benden belki ondandirBen de canım ben de yavalla belirti falan da yok hiç bir şey hissedemiyorum ben sen de var mi bir şeyler
Insallah kuzum cok istiyorum olmasini zaten.. Bu topik altinda hepimiz hamis kaliriz insallah :) 2017 ye kalmaz umutlaar
inşallah canim 2017 e girmeden hayirli sagkikli bebislerimize kavusuruzAmin canım bence 2017 e kalmicak buradaki çoğu kişi gebelik durumu paylasicaz sırayla inş
inşallah canim 2017 e girmeden hayirli sagkikli bebislerimize kavusuruz
Belki yerleşme kanamasidir canim olabilir belki bilemiyoruz işte insan umitlenmek istemiyor. Ama inşallah vardır canim inşallah. Ben de göğüs hassasiyeti ve kaşık ağrısından başka bir şey yok o da zaten adet dönemi de oluyor ama hayırlısı olsun hakkımızdaValla bende hissedemiyorum ama cuma günü pembe açık kahve gbi bu alıntı geldi peçeteye sildim geçti sonra dünde geldi aynı 2 3 damla kadr akşam gene öyle geldi okadr sonra bidaha gelmedi ilk defa böyle bişey oldu ama fazla umitlenemiyorum cnku başka belirtim yok yani goguslerimde normal:) bazen kasiklarim agryo ama oda enfeksiyon vardi benden belki ondandir
evet harekete iyi geliyormus birde muz :) yarım saat oncesinde icirmek gerekmısCanlarım birşey sorucam bu hamile kalmak isteyenler kocalarına kahve icirsin ilişkiden önce diyorlar duydunuz mu sizce etkisi var mıdır
evet harekete iyi geliyormus birde muz :) yarım saat oncesinde icirmek gerekmıs
Bende dün denedim ama ikinci çizgi sılik çıktı benmde adetim 21 eylül cnmBenim de 21 eylül adet tarihim. Heyecanlı bekleyiş devam. Forumda okudum eski konularda. Adet tarihine yakın ovulasyon testiyle de hamilelik öğrenenler varmış. Ben de denedim. Çift çizgi hatta ikincisi daha koyu ama bilemiyorum. Deneyen var mı?
Aynen çok umitlenirsem çok üzülürüm biliyorum bende adet oncesi goguslerimde hiç hassasiyet olmaz ağrı şişlik fln olmaz inşallah seninkine hamileliktendir cnm adet günüm gecikmeden test yapmicam beklicemBelki yerleşme kanamasidir canim olabilir belki bilemiyoruz işte insan umitlenmek istemiyor. Ama inşallah vardır canim inşallah. Ben de göğüs hassasiyeti ve kaşık ağrısından başka bir şey yok o da zaten adet dönemi de oluyor ama hayırlısı olsun hakkımızda
Bende dün denedim ama ikinci çizgi sılik çıktı benmde adetim 21 eylül cnm[/
3 güncük kaldı ama insan bekleyemiyor işte. İnşallah güzel haberler alırız. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?