2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Çok haklisin ben 5 aydır demiyorum. Ama bu bilinçli olarak iki aydır önceden yumurtlama falan takip etmemistim
Benim de bu üçüncü ay olacak.ilkinde hemn hamile kalmistim. Bunda uzun sürdü. O yüzden yumurtlama dönemini takip eder oldum. Sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bu ay yüzümüz guler

Ben de canım ben de ya valla belirti falan da yok hiç bir şey hissedemiyorum ben sen de var mi bir şeyler
Valla bende hissedemiyorum ama cuma günü pembe açık kahve gbi bu alıntı geldi peçeteye sildim geçti sonra dünde geldi aynı 2 3 damla kadr akşam gene öyle geldi okadr sonra bidaha gelmedi ilk defa böyle bişey oldu ama fazla umitlenemiyorum cnku başka belirtim yok yani goguslerimde normal:) bazen kasiklarim agryo ama oda enfeksiyon vardi benden belki ondandir

Benim de 21 eylül adet tarihim. Heyecanlı bekleyiş devam. Forumda okudum eski konularda. Adet tarihine yakın ovulasyon testiyle de hamilelik öğrenenler varmış. Ben de denedim. Çift çizgi hatta ikincisi daha koyu ama bilemiyorum. Deneyen var mı?

Belki yerleşme kanamasidir canim olabilir belki bilemiyoruz işte insan umitlenmek istemiyor. Ama inşallah vardır canim inşallah. Ben de göğüs hassasiyeti ve kaşık ağrısından başka bir şey yok o da zaten adet dönemi de oluyor ama hayırlısı olsun hakkımızda

Canlarım birşey sorucam bu hamile kalmak isteyenler kocalarına kahve icirsin ilişkiden önce diyorlar duydunuz mu sizce etkisi var mıdır

Bende dün denedim ama ikinci çizgi sılik çıktı benmde adetim 21 eylül cnm

Aynen çok umitlenirsem çok üzülürüm biliyorum bende adet oncesi goguslerimde hiç hassasiyet olmaz ağrı şişlik fln olmaz inşallah seninkine hamileliktendir cnm adet günüm gecikmeden test yapmicam beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…