- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Kemik kiriliyorsa eger ki zor oluyor kuzum ben o ameliyati da oldum. Mosmor oldu yuzum hep sana iyi bakacak biri olmali bi deF Findikkiran benimde burnumda kemik egriligi olusmus aslidna hic yamukluk yok oyuzden farkedemdik en son gittigim dr buldu.bende hazir hastalanmisken bu ay fakulteden bi prof. Bulup yaptrmayi dusunuyrm
Sagol kuzum benimÇok geçmiş olsun cnm bir an önce atlatırsın inş
Canım özele yazıyorumKizlaar instagramdan eklemek istiyorum sizi paylasmak isteyen olur mu hesabını benimlee :)
Tamam bekliyorum canimm isteyen bana ozelden yazabilir kizlar :)Canım özele yazıyorum
21 Eylül canım çok az kaldı
Bu ay kırmızı kart yemek istemiyorum :-(
Veririm canımAy valla bende belirti hissediyorum ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum bakalım senin az kalmış haber ver bize
Veririm canım
Bende bi hissediyorum bi hissetmiyorum
Çok karışık.
Kirilma olurmu bilmiyrum cok bisey deil aslinda benim ama bakalimKemik kiriliyorsa eger ki zor oluyor kuzum ben o ameliyati da oldum. Mosmor oldu yuzum hep sana iyi bakacak biri olmali bi de
Vallahi çok zor öyle hemencik oluyor sanıyor insanİki yıl korundum bir korkuyordum hamile kalicam diye megersem ne zor ismis
Tan ogren bakalim kuzum nasil oluyormusKirilma olurmu bilmiyrum cok bisey deil aslinda benim ama bakalim
Vallahi çok zor öyle hemencik oluyor sanıyor insan
Yorgunluk bir yana stresi cabası
Gecti kuzum gelen giden yok bebiste yok 26 sinda olurum herhalde 12 sinde çatladı ikinci yumus . bu ay iki tane yumurtam olmus belki ikincisinden olur bisilerF Findikkiran canım senin bat tarihi geçmiş var mı bir haber
Gecti kuzum gelen giden yok bebiste yok 26 sinda olurum herhalde 12 sinde çatladı ikinci yumus . bu ay iki tane yumurtam olmus belki ikincisinden olur bisiler
Insallah kuzum cok istiyorum olmasini zaten.. Bu topik altinda hepimiz hamis kaliriz insallah :) 2017 ye kalmaz umutlaarBebisim öyle deme benim kuzenim ki ikinci hafta testte çıktı geç döllenmiş belki vardır bebis
Nasıl canım sevdin mi eltini :)Sorma kuzum eltimle tsnıştım
Benmde 21 eylül:)O onurumbenim canım benim de 21 eylül belirtin falan var mi test falan yaptın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?