2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım inşallah senin vardır ama benim bat a 4 gün kala ovulasyon testim buydu.ama kan tahlilim negatifti
Canım sen kan tahlili de mi yaptırdın sana da ilaç verdi mi bana iğne olduğum hafta salı günüydü perşembe gittim çatlama olmuş dedi cuma dan itibaren progestan verdi sabah akşam on gün içmek için kullanıyorum hala günü dolmadı

Doktora geldim yeni hastalandigimda ufak ufak parçacıklar dustu içeri temizliği dedi doktor ama krtaj olalı 3 ay oldu bu ay hastalığın diğer aylara göre fazla oluyo

Rahim duvarinizmi ince.benimkide oyle onerdiginiz bisey varmi dr lar pek aciklama yapmiyor

Öyle dedilerse bence de o zaman yap. Doktora güvenmek lazım. Tabi doktorun da o güveni vermesi lazım. Ben benimki ne dediyse yaptım şükür hiç yanılmadı.
Canım sitede sürekli yat diyorlar, doktor yarın normal hayatına dön dedi. Banyo yapma diyorlar, doktor yarın yap dedi. Sadece ağır kaldırma dedi. Bilmiyorum yani kafam karışık. İnşallah tutunmuşlardır

Canım sitede sürekli yat diyorlar, doktor yarın normal hayatına dön dedi. Banyo yapma diyorlar, doktor yarın yap dedi. Sadece ağır kaldırma dedi. Bilmiyorum yani kafam karışık. İnşallah tutunmuşlardır
evdeysen yat boşver benim bildiğim bir hafta yatılması lazım ama yatmak derken de hayatını durdur anlamında değil... ağır iş falan yapma uzun oturabilirsin uzat ayaklarını tv keyfi yap. yemeğini hazırlayabilirsin oturduğun yerden doğrancak ayıklancak bir şeyin varsa uzun uzun ayakta durma ocağa koyarsın arada bir bakarsın yemeğine...

Bisey yapmadim kuzum hala adet olmadim gelsin diye bekliyorum 6. Gün bugün karnim cok agriyo ama gelmiyo akintida durdu
Canım bu sanırım mevsim geçişinden. Forumda bir çok kişi ben de dahil gecikme yaşadık. İdrar testi yaptım iki kez güvenmedim kan testi de yaptırdım o da negatif. Sen test yapmış mıydın?

Oo baya koyuymus sonra yapmaya devam ettin mi canim her gun.hayirlisi bakalim benim bu ay pek umudum yok zaten yumurtlama gunumde sehir disina ciktim:))
yok canım ovulasyon testini böyle görünce akşama kan tahlili yaptırmıştım ama kan değerim 0,100 çıkmıştı dua ediyorum inşallah senin vardır.ovulasyon testiyle gebeliğini öğrenen çok kişi olmuş ama bu herkeste aynı sonucu vermiyor sanırım

bende bu sonucu olumsuz yaşayanlardanım arkadaşlar...

yok canım bu dediğim olay eylül ayındaydı.ovulasyon testi ile ilgili yorum yapan arkadaşa örnek olsun diye yazdım.çatlatma iğnesinden sonra ben hiçbişey kullanmadım doktor herhangi bir ilaç da vermedi.sadece dün ve bugün sabah idrar testi yaptım kendim

bende o yenilmeye doymayan güreşçilerdenim canım ama biliyorum her bir adım beni ona yaklaştırıyor inşallah bi gün ben yenicem
ben konyadayım canım :)

Ayy canım benim ne güzel anlatmışsın ya zahmet edip. Allah razı olsun.
Çok şükür evimizde televizyon izlenmiyor. Kitap okuyorum, internetten bebek bakımıyla ilgili araştırma yapıyorum, saatte bir kalkıp çamaşır, bulaşık makinesi çalıştırıyorum. Öyle geçiyor bakalım şimdilik . Senin nasıl gidiyor? BAT ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…