Canım sen kan tahlili de mi yaptırdın sana da ilaç verdi mi bana iğne olduğum hafta salı günüydü perşembe gittim çatlama olmuş dedi cuma dan itibaren progestan verdi sabah akşam on gün içmek için kullanıyorum hala günü dolmadıcanım inşallah senin vardır ama benim bat a 4 gün kala ovulasyon testim buydu.ama kan tahlilim negatifti
İnşallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar canım ilk mesajı bulamadım bundan ekleyeyim dedimİki gün yattım canım. Bugün oturuyorum, film izliyorum, saatte bir kalkıp bir iki iş yapıyorum
Bata 4 gün varken koyu çıkmış canım. İnsallah seninledir bebisinSonunda yapabildimKizlar batimi yanlis hesaplamisim 8kasim sali gunuymus.bgun ovulasyon testi yaptim gebeligi gosteriyormus sanirim durum bu.sizce gidisat nasi olur 4 gun var bata
Bata 4 gün varken koyu çıkmış canım. İnsallah seninledir bebisin
Rahim duvarinizmi ince.benimkide oyle onerdiginiz bisey varmi dr lar pek aciklama yapmiyorBanada demistide 2 ay hemde fos cikti canim ya..zaten normal sartlardada vucut her ay gebelige haziliyor kendini rahim duvarinda kalinlasma oluyor.doktorda buna istinaden olmasi gereken sey oluyor diye soyluyor bize bosa hevesleniyoruz..benim progesteronum 12 cikmisti catlama sonrasi..ki dr testi verirken dediki 6 dan sonrasi bizim icin cok iyi.12 yi gorunce sen daha adet olcam diye dusunme dedi olmasi gerekenden daha ileri bi tarih verdi kontorl icin kesede gorunur diye...ben hastalandim şok tabi
İnşallah canım. Bu ay hepimize güzel haberler gelsin inşallah :)12 kasimda müjdeli haberi ver bize insallah rabbim kucagini cifter cifter doldursun
İnşallah canım. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :) Hep beraber güzel haberleri paylaşalım inşallah :)İnşallah annelerine sıkı sıkı tutunurlar canım ilk mesajı bulamadım bundan ekleyeyim dedim
Öyle dedilerse bence de o zaman yap. Doktora güvenmek lazım. Tabi doktorun da o güveni vermesi lazım. Ben benimki ne dediyse yaptım şükür hiç yanılmadı.İnşallah canım. Test günü 14 kasım dediler ama hangi gün yapsam diye şimdiden düşünüyorum
Canım sitede sürekli yat diyorlar, doktor yarın normal hayatına dön dedi. Banyo yapma diyorlar, doktor yarın yap dedi. Sadece ağır kaldırma dedi. Bilmiyorum yani kafam karışık. İnşallah tutunmuşlardırÖyle dedilerse bence de o zaman yap. Doktora güvenmek lazım. Tabi doktorun da o güveni vermesi lazım. Ben benimki ne dediyse yaptım şükür hiç yanılmadı.
Bisey yapmadim kuzum hala adet olmadim gelsin diye bekliyorum 6. Gün bugün karnim cok agriyo ama gelmiyo akintida durdu
Valla hala tik yok akintim durdu ama karnim agriyo gelmiyo canimnaptın canım var mı birşeyler bende aynı durumdayım seninle
evdeysen yat boşver benim bildiğim bir hafta yatılması lazım ama yatmak derken de hayatını durdur anlamında değil... ağır iş falan yapma uzun oturabilirsin uzat ayaklarını tv keyfi yap. yemeğini hazırlayabilirsin oturduğun yerden doğrancak ayıklancak bir şeyin varsa uzun uzun ayakta durma ocağa koyarsın arada bir bakarsın yemeğine...Canım sitede sürekli yat diyorlar, doktor yarın normal hayatına dön dedi. Banyo yapma diyorlar, doktor yarın yap dedi. Sadece ağır kaldırma dedi. Bilmiyorum yani kafam karışık. İnşallah tutunmuşlardır
Canım bu sanırım mevsim geçişinden. Forumda bir çok kişi ben de dahil gecikme yaşadık. İdrar testi yaptım iki kez güvenmedim kan testi de yaptırdım o da negatif. Sen test yapmış mıydın?Bisey yapmadim kuzum hala adet olmadim gelsin diye bekliyorum 6. Gün bugün karnim cok agriyo ama gelmiyo akintida durdu
yok canım ovulasyon testini böyle görünce akşama kan tahlili yaptırmıştım ama kan değerim 0,100 çıkmıştıOo baya koyuymus sonra yapmaya devam ettin mi canim her gun.hayirlisi bakalim benim bu ay pek umudum yok zaten yumurtlama gunumde sehir disina ciktim:))
bende bu sonucu olumsuz yaşayanlardanım arkadaşlar...yok canım ovulasyon testini böyle görünce akşama kan tahlili yaptırmıştım ama kan değerim 0,100 çıkmıştıdua ediyorum inşallah senin vardır.ovulasyon testiyle gebeliğini öğrenen çok kişi olmuş ama bu herkeste aynı sonucu vermiyor sanırım
yok canım bu dediğim olay eylül ayındaydı.ovulasyon testi ile ilgili yorum yapan arkadaşa örnek olsun diye yazdım.çatlatma iğnesinden sonra ben hiçbişey kullanmadım doktor herhangi bir ilaç da vermedi.sadece dün ve bugün sabah idrar testi yaptım kendimCanım sen kan tahlili de mi yaptırdın sana da ilaç verdi mi bana iğne olduğum hafta salı günüydü perşembe gittim çatlama olmuş dedi cuma dan itibaren progestan verdi sabah akşam on gün içmek için kullanıyorum hala günü dolmadı
Canım ben haftaya persembe ovu testine basliycam. O gün 10.gunum oluyo. ben de aralikta klomen dusunuyorum. insallah bu ay ikimizde iyi haberi alırız, yenilmeye doymayan güresçi misali her ay ayni seyi diyorum umutluyum bu ay:) hangi sehirdesin ben Ankara
Ayy canım benim ne güzel anlatmışsın ya zahmet edip. Allah razı olsun.evdeysen yat boşver benim bildiğim bir hafta yatılması lazım ama yatmak derken de hayatını durdur anlamında değil... ağır iş falan yapma uzun oturabilirsin uzat ayaklarını tv keyfi yap. yemeğini hazırlayabilirsin oturduğun yerden doğrancak ayıklancak bir şeyin varsa uzun uzun ayakta durma ocağa koyarsın arada bir bakarsın yemeğine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?