yok canım ovu testi ile takip etmiyorum iki günde bir değerlendiriyoruz ama bugün ovu testi alsam mı eczaneden. normalde sıcaklık değişimi göğüslerde hassasiyet falan olurdu hatta darlanırdım bunların yumurtlama döneminini belirtileri olduğunu bilmezdim:) şimdi bekliyorum ama değişen birşey yok beklemedeyiz bakalımHer ay aynı gün yumurtalanacak diye bir şey yok canım. Vücudumuz değişken olabiliyor. Sonraki günleri mutalaka takip etOvu tesityle takip ediyorsun sanırım değil mi?
Canım senin adet kaçındaayyy aynı zamanda olmuşuz.dediğin gibi inşallah beraber alırız güzel haberleri canımben meraktan dün ve bu sabah test yaptım.ikiside silik çizgi çıktı.ama daha çok erken bunu da biliyorum.offf beklemek çok zor.
inşallah canımm bebişin tutunur sana bu ay hayırlı haber alırsın inşallah
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah iki de tutunur. Dua ediyorumm :)inşallah canımm bebişin tutunur sana bu ay hayırlı haber alırsın inşallah
ah canım ya Allah razı olsun bende ikimiz için ve hepimiz için dua edicem.Rabbim bekleyişlerimizi bu ay güzel sonla buluştursun inşallahAynen beklemek zor. Benim ilk çocuk da öyle çatlatma iğnesiyle olmuştu yumurta çatlamıyor bir sene gitmişti öyle Rabbim verdi şükür. Darısı başına inşallah ve bu ay ikimize çok istiyorum oglum 3buçuk yaşında daha fazla arası olsun istemiyorum ama tabi ol deyince olacak Yaradan a duamız
gözünaydın canım inşallah ikisini de kucağına alırsın,tebrik ederimTeşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah iki de tutunur. Dua ediyorumm :)
benim 8 kasım canım.senin ne zaman ?Canım senin adet kaçında
İnşallah onların saf temiz duaları cevapsız kalmaz canım. Rabbim gönlümüze göre hayırlı sıyla versin inşallahah canım ya Allah razı olsun bende ikimiz için ve hepimiz için dua edicem.Rabbim bekleyişlerimizi bu ay güzel sonla buluştursun inşallahbenimde 1 kızım var canım 5,5 yaşında Allah uzun ömür versin hepsine,inanılmaz derece de kardeş istiyor.çevremizde herkesin kardeşi var.her akşam yatarken dua ediyor Allahım bana bir tane kardeş ver diye çok üzülüyorumm
9 kasım tabi düzenli olursa canımbenim 8 kasım canım.senin ne zaman ?
Eşim e telefonda direk dedi yeter başkasını yapmayın diye ya daha cinsiyet öğrendik der demez. Sağlıklı olsun derken biz şok olmuştuk. Şükür oglum çeşitli imtihanlarla doğdu ve iyi şükür. Erkek oldu mu yetermiş kıza ne gerek demeye getirdi de keşke de çocuğumu şimdi sevse içim yanmaz gerçi sevmesi de umrumda değil de sözleri sinir bozucu. Öyle yapmaya çalışıyorum canım. İnşallah vardır ve birşey olmaz
canım dua et bizler için hamilesin cuma vaktine az kaldıGünaydın kızlar. Hepinizden müjdeli haberler bekliyorum. Bol bebiş haberli bir gün olmasını diliyorum
canımmmm hadi hayırlısı olsun. yatıp dinleniyorsun dimi sıkı sıkı tutunsun inşallah bebişlerin
Insallah bn ilk defa catlatma ignesi oldum igneden 36 saat sonra iliski dedi doktor sanada dedilermi 36 saat bekle diyecanım bende 25 ekim de çatlatma iğnesi oldum.bugün 11.günüm beklemedeyim hala.inşallah hepimizin tutar bu ay bebişleri
Canım ben haftaya persembe ovu testine basliycam. O gün 10.gunum oluyo. ben de aralikta klomen dusunuyorum. insallah bu ay ikimizde iyi haberi alırız, yenilmeye doymayan güresçi misali her ay ayni seyi diyorum umutluyum bu ay:) hangi sehirdesin ben Ankarafriendlyfriendly canımmm bugün doktora gittim klomene başladık yine bakalım hayırlısı prolaktine bakmadı düşmüştür dedi. sen ne zaman başlıyordun ovu. testlerine ? bize artık çok çalışmak düşüyor bakalım :)
İnşallah canım. Artık duadan başka bir şey gelmiyor elimizden :)gözünaydın canım inşallah ikisini de kucağına alırsın,tebrik ederim
İki gün yattım canım. Bugün oturuyorum, film izliyorum, saatte bir kalkıp bir iki iş yapıyorumcanımmmm hadi hayırlısı olsun. yatıp dinleniyorsun dimi sıkı sıkı tutunsun inşallah bebişlerin
amin canım benim inşallah yaİnşallah onların saf temiz duaları cevapsız kalmaz canım. Rabbim gönlümüze göre hayırlı sıyla versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?