2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Her ay aynı gün yumurtalanacak diye bir şey yok canım. Vücudumuz değişken olabiliyor. Sonraki günleri mutalaka takip et Ovu tesityle takip ediyorsun sanırım değil mi?
yok canım ovu testi ile takip etmiyorum iki günde bir değerlendiriyoruz ama bugün ovu testi alsam mı eczaneden. normalde sıcaklık değişimi göğüslerde hassasiyet falan olurdu hatta darlanırdım bunların yumurtlama döneminini belirtileri olduğunu bilmezdim:) şimdi bekliyorum ama değişen birşey yok beklemedeyiz bakalım

ah canım ya Allah razı olsun bende ikimiz için ve hepimiz için dua edicem.Rabbim bekleyişlerimizi bu ay güzel sonla buluştursun inşallahbenimde 1 kızım var canım 5,5 yaşında Allah uzun ömür versin hepsine,inanılmaz derece de kardeş istiyor.çevremizde herkesin kardeşi var.her akşam yatarken dua ediyor Allahım bana bir tane kardeş ver diye çok üzülüyorumm

İnşallah onların saf temiz duaları cevapsız kalmaz canım. Rabbim gönlümüze göre hayırlı sıyla versin inşallah

ay ben oğlanı beğenmedi sandım... tatlım korunmayacn herkesin yumurtlama gününden sonra dikkat etmesi gerekir heleki ağrı vs oluyorsa yiyecek ekmeği yoksa ne kadar dikkat etsek boş ama sonuçta sorumluluk bize ait sen yat dinlen kayınvalideni çokda takma kafana... sonuçta eşin istiyor sen istiyorsun ona b.k yemek düşer

Canım ben haftaya persembe ovu testine basliycam. O gün 10.gunum oluyo. ben de aralikta klomen dusunuyorum. insallah bu ay ikimizde iyi haberi alırız, yenilmeye doymayan güresçi misali her ay ayni seyi diyorum umutluyum bu ay:) hangi sehirdesin ben Ankara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…