İnsaalah canım insaalah sağlığına kavuşursunkizlarrrr ben yine geldim...Bugün dr a gittim rahim kalinligi yumurtaliklar iyiymiş.gebelik degerim çarşamba 255 di 473 olmuş bugün.kanamam hala devam ediyor ama Dr um normal gebeliğe dönüyor dedi.çarşamba tekrar çağırdı.ayyy dua edin ne olur.bende hepinize dua ediyorum...
Ovulasyon kitiyle yapmışsın :) ama hamilesin bence hcg testi de yaptır eminimki pozitif cıkacakKizlaar cok heyecan yaptim bata 5 gun var en alttaki bugunun ovu testi usttekiler 6. 7. Gunden kalanlar. O onurumbenim ve diger kizlar bi fikriniz var mi sizce oldu mi bu ay
saol canimmm allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinİnsaalah canım insaalah sağlığına kavuşursun
Canım sizin her ay yumurtalarınız kendiliğinden büyüyor halinize bence şükredin ne var ki bu ay olmazsa bidahaki ay denersin.benm yumurtalarım iğneyle büyüyor iğnesiz hiç yok.bence yakınmayın dua edin inşallah tez vakitte olurKiyaslanamaz belki ama Bizdede her adette yorgunluk bikkinlik oluyor ama ne yapalim 1 2 gun sonra yeniden umut etmeye basliyoruz yoksa yasayamayiz aşamayiz hic bi engeli...benimle beraber her adette esimde 2 gun canli cenaze gibi geziyor ..nasip diyip sabrediyrz insallah mukafatini da alicaz canim..rabbim bizi siniyor bizi ölcuyor sevdiginden..insallah sabrin sonu selamet olcak hepimizde
Aynen yumurtlamam 25 i gibi olmustu ve sonra tamamen siliklesti simdi boyle görünce heyecanlandim ya olabilir mi ki oyy öldüm meraktanOvulasyon kitiyle yapmışsın :) ama hamilesin bence hcg testi de yaptır eminimki pozitif cıkacak
Canım çok şükür diyelim.. Midem bulanıyor. 1 haftadır yemekle aram yok.. Özellikle kendi pişirdiklerimle :-DO onurumbenim canım nasılsın
Ben de 28 ekimde oldum çatlatmacanım bende 25 ekim de çatlatma iğnesi oldum.bugün 11.günüm beklemedeyim hala.inşallah hepimizin tutar bu ay bebişleri
Bak aynı şeyi daha önc yaşadığım için ama ne yazıkki düşükle sonuçlanmıştı emin olarak söylüyorum hamişsin bence kesinlikle hemen eczaneden bi test alıp evde yap ve bizede hemen resim yolla ve cevap yaz canım olur muAynen yumurtlamam 25 i gibi olmustu ve sonra tamamen siliklesti simdi boyle görünce heyecanlandim ya olabilir mi ki oyy öldüm meraktan
Canım tekrar yumurtlamıyorsan gebelik var bence..Kizlaar cok heyecan yaptim bata 5 gun var en alttaki bugunun ovu testi usttekiler 6. 7. Gunden kalanlar. O onurumbenim ve diger kizlar bi fikriniz var mi sizce oldu mi bu ay
Canım belirtiler öyle çok da belirleyici olmuyoryok canım ovu testi ile takip etmiyorum iki günde bir değerlendiriyoruz ama bugün ovu testi alsam mı eczaneden. normalde sıcaklık değişimi göğüslerde hassasiyet falan olurdu hatta darlanırdım bunların yumurtlama döneminini belirtileri olduğunu bilmezdim:) şimdi bekliyorum ama değişen birşey yok beklemedeyiz bakalım
Canım umut vaadediciKizlaar cok heyecan yaptim bata 5 gun var en alttaki bugunun ovu testi usttekiler 6. 7. Gunden kalanlar. O onurumbenim ve diger kizlar bi fikriniz var mi sizce oldu mi bu ay
Simdi gidicem kan vermeye ama acilde gitsem yaparlar mi smdi randevum falan yok muayene olmak içindeBak aynı şeyi daha önc yaşadığım için ama ne yazıkki düşükle sonuçlanmıştı emin olarak söylüyorum hamişsin bence kesinlikle hemen eczaneden bi test alıp evde yap ve bizede hemen resim yolla ve cevap yaz canım olur mugelsin bebişlerrrr
Tatlım gebelik testi için koyuluğu yeterli değil bende de çıkmıştıBak aynı şeyi daha önc yaşadığım için ama ne yazıkki düşükle sonuçlanmıştı emin olarak söylüyorum hamişsin bence kesinlikle hemen eczaneden bi test alıp evde yap ve bizede hemen resim yolla ve cevap yaz canım olur mugelsin bebişlerrrr
Yaa insallah kuzum cok fena heyecan yaptim su anCanım umut vaadedicibugün benim BAT günüm dün ovu testi yaptım, bırak silik çizgiyi çizgiden eser yoktu. Zaten bu sabah da gebelik testi yaptım negatif çıktı :) İnaşşallah pozitif ovu testi gebeliğe işarettir canım sende :)
Canım kan verme az bekle. Sen pkolusun tekrar da yumurtluyor olabilirsin sabret 2 gün daha.Simdi gidicem kan vermeye ama acilde gitsem yaparlar mi smdi randevum falan yok muayene olmak içinde
Kan vericem sanirim kuzum ben ama acile gtsem bakarlar mi senceCanım tekrar yumurtlamıyorsan gebelik var bence..
Yarın yapma test ondan sonraki gün tekrar yap daha da koyulaşırsa gebelik testi yap. Bu koyulukta gebelik testinde çıkmaz varsa
Acilde yaparşar tabiki canım 1 saate cıkarıp veriyolar sonucu hadi koş koş haber bekliyoruzSimdi gidicem kan vermeye ama acilde gitsem yaparlar mi smdi randevum falan yok muayene olmak içinde
sevindim canim ya hayırlısıyla tutuncak sana kendini yorma bak ne güzel artıyor değerinkizlarrrr ben yine geldim...Bugün dr a gittim rahim kalinligi yumurtaliklar iyiymiş.gebelik degerim çarşamba 255 di 473 olmuş bugün.kanamam hala devam ediyor ama Dr um normal gebeliğe dönüyor dedi.çarşamba tekrar çağırdı.ayyy dua edin ne olur.bende hepinize dua ediyorum...
Oyle mi dersin yerimde duramiyorum ki icim icimi yiyor sabredebilirsem durim bakimCanım kan verme az bekle. Sen pkolusun tekrar da yumurtluyor olabilirsin sabret 2 gün daha.
yaparlar hemen gittttSimdi gidicem kan vermeye ama acilde gitsem yaparlar mi smdi randevum falan yok muayene olmak içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?