Tebrik ederim canim.onemli olan deger deil 2 gunde 2 kat artmasi..darisi basimiza insallahDegerim 60 kizlar 5 gun varbata iyimii
Hayirli olsun canim cok sevindim belirtilerin varmiydi hickızlaar dün yazmıştım hatırlarsanız adetime daha 7 gün vardı gebelik testinde çok silik çıkmıştı bugun dayanamadım doktora gittim oda belli olmaz suan ama yaptır testi dedi ama belli oldu ve pozitif çok mutluyum Rabbim herkese yaşatsın inş
Ne kadardır deniyorsunuz canım?Yaa inşallah kuzum ya gelmesin kırmızılar bu ayda olmazsa doğğru doktora
Gayet iyi benceDegerim 60 kizlar 5 gun varbata iyimii
Bu 4.ayımız canım daha yeni sayılır ama ne var ne yok bi baktırayım kuzumNe kadardır deniyorsunuz canım?
Evet bence de vakit kaybı olmaz. Biz ilk ay gittik bende herhangi problem çıkmamıştı. 3.ay olmayınca eşim baktırdı. Onda da sıkıntı çıkmadı. 7.ay doktora hsg çektirmek istediğimi, tüplerde sorun varsa tedavisini yaparsınız vakit kaybetmeyelim dedim. Çektirdim ve bir sorun çıkmadı şükür. Aşılama için plan yapalım dedim doktoraBu 4.ayımız canım daha yeni sayılır ama ne var ne yok bi baktırayım kuzum
Aynen kuzum bugun ogrendimmcanım sende dün benim gibi bekliyordun değilmi bugunmu ögrendın
Çok şükür canom evet vakit kaybı olmasın en azımdan bişey varsa inallah yokturdaEvet bence de vakit kaybı olmaz. Biz ilk ay gittik bende herhangi problem çıkmamıştı. 3.ay olmayınca eşim baktırdı. Onda da sıkıntı çıkmadı. 7.ay doktora hsg çektirmek istediğimi, tüplerde sorun varsa tedavisini yaparsınız vakit kaybetmeyelim dedim. Çektirdim ve bir sorun çıkmadı şükür. Aşılama için plan yapalım dedim doktoragerek kalmadı
Allah razi olsun canim benmm sende insallahhGayet iyi bence2 gün sonra tekrar baktırırsın 2 katına çıkması gerekiyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı uğurlu olsun
Canim cok sevindim Hayırlı olsunDegerim 60 kizlar 5 gun varbata iyimii
Sagol canim benim darisi basiniza olsun insallahCanim cok sevindim Hayırlı olsun
Canım çok şükür diyelim.. Midem bulanıyor. 1 haftadır yemekle aram yok.. Özellikle kendi pişirdiklerimle :-D
Sen nasılsın?
Sizin bu guzel yüreğinizle ettiğiniz dualar sayesinde oluyor kuzum iste simdi dualarim sizin ve bebegim icinnF Findikkiran tebrikler canım allahıma şukürler olsun arkadasım insallah saglikla kucağına alırsın
Dıger hamis arkadaslarıda tebrik ediyorum.
Bir suru hamisimmiz var yuppi allahim bizede nasio eder insallah
Tebrikler canim amin insallah.kızlaar dün yazmıştım hatırlarsanız adetime daha 7 gün vardı gebelik testinde çok silik çıkmıştı bugun dayanamadım doktora gittim oda belli olmaz suan ama yaptır testi dedi ama belli oldu ve pozitif çok mutluyum Rabbim herkese yaşatsın inş
Ayyy hadi hayırlısı rabbim sıkıntısız gecirmeni nasip etsin darısı ins en yakın zamanda bekleyen grup arkadaslarima olur inssssDegerim 60 kizlar 5 gun varbata iyimii
İnsallah hamilelik belirtisidir benimki de
Benim oyle olmustu canim insallah bu sefer de hamile kalirim ama saglikla alirim kucagima. Düşük yasamak cok zorKızlar ya adet ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı benim umudum kalmadıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?