2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayirli olsun canim cok sevindim belirtilerin varmiydi hic

Asiri derecede basim donuyo sanki beynim anlimin ortasina toplaniyo acaba nezleyim diyemi yoksa belirtimi bilemedimm

Bu 4.ayımız canım daha yeni sayılır ama ne var ne yok bi baktırayım kuzum
Evet bence de vakit kaybı olmaz. Biz ilk ay gittik bende herhangi problem çıkmamıştı. 3.ay olmayınca eşim baktırdı. Onda da sıkıntı çıkmadı. 7.ay doktora hsg çektirmek istediğimi, tüplerde sorun varsa tedavisini yaparsınız vakit kaybetmeyelim dedim. Çektirdim ve bir sorun çıkmadı şükür. Aşılama için plan yapalım dedim doktora gerek kalmadı

Çok şükür canom evet vakit kaybı olmasın en azımdan bişey varsa inallah yokturda

kizlar hepinize cok cok teşekkür ederim oncelikle. Sevincimi oyle icten paylaştıniz ki. Simdi gelelim belirtilere
Benim en büyük belirtim hislerim oldu her ay umutlaniyordum ama bu ay cok baskaydi.. Sonrasinda bat a 7 gun kala hafif agrilar oldu hem sag hem sol kasikta, 6 gun kala midem yanıyordu. Ayaklarim bi usuyor bi yaniyodu. Adet olmuşum gbi agrim vardi goguslerim sismisti .Zaten bugün 5 gun kalmıştı bat a yumurtam 25 inde catlamisti. 23 ve 24 tarihlerini değerlendirdik. Cok dua ettim ve bu ay adak adadim kurban kesicem diye kizlar: ) Hep hamislerin yazilarini heyecanla okurken simdi yaziyor olmak ne büyük mucize oyle seviniyorum ki agliyorum mutluluktan. Sizlere de tattirsin Rabbim en kisa zamanda insallah

F Findikkiran tebrikler canım allahıma şukürler olsun arkadasım insallah saglikla kucağına alırsın

Dıger hamis arkadaslarıda tebrik ediyorum.
Bir suru hamisimmiz var yuppi allahim bizede nasio eder insallah
Sizin bu guzel yüreğinizle ettiğiniz dualar sayesinde oluyor kuzum iste simdi dualarim sizin ve bebegim icinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…