Seninde gozun aydin olsun insss rabbim sağlıkla kucagina almayı da nasip etsinkızlaar dün yazmıştım hatırlarsanız adetime daha 7 gün vardı gebelik testinde çok silik çıkmıştı bugun dayanamadım doktora gittim oda belli olmaz suan ama yaptır testi dedi ama belli oldu ve pozitif çok mutluyum Rabbim herkese yaşatsın inş
Insallah kuzum benim Allah raziolsunAyyy hadi hayırlısı rabbim sıkıntısız gecirmeni nasip etsin darısı ins en yakın zamanda bekleyen grup arkadaslarima olur inssss
Profilden canim kisisel bilgileriniz bölümünden. Ya belirtileri tekrar yazar misin tatlim benimde 11 gunum var ama en azindan test icin bir hafta beklemem lazim degil miSu takvimi bende yapim yaa nasil oluyor :)
Amin insallah belirtileri yazmissin simdi gördüm canımSagol canim benim darisi basiniza olsun insallah
Kuzum 11 gun cok erken daha. Biraz daha sabret adet sancısı gogus agrisi sisme olmustu ben de ama 11 kala yoktu bi sey. Bi de kuzumm ben ovulasyon testi sayesinde ogrendim 6 gun kala pozitiflesmeye baslamistiProfilden canim kisisel bilgileriniz bölümünden. Ya belirtileri tekrar yazar misin tatlim benimde 11 gunum var ama en azindan test icin bir hafta beklemem lazim degil mi
Benim batma ve 1 haftadir bel agrisi var biliyorum cok erken ve sabretmem lazim ama insan heyecan yapıyor. El ayak soguk genelde bir saga bir sola agri giriyor daha once bunlari yasamistim ve hamile oldugumu ogrenmistim ama nasip olmadi umarim bu sefer olur dua et canim olur mu senin de degerlerin yukselecek insKuzum 11 gun cok erken daha. Biraz daha sabret adet sancısı gogus agrisi sisme olmustu ben de ama 11 kala yoktu bi sey. Bi de kuzumm ben ovulasyon testi sayesinde ogrendim 6 gun kala pozitiflesmeye baslamisti
Canim kisisel bilgilerin sonunda var sonra kaydet yapacaksinOlmadi galiba benim ki
Tabi ki ederim kuzum benim dualarim hep sizinle insallah amin Rabbm yüzünüzü güldürsu. HepinizinnBenim batma ve 1 haftadir bel agrisi var biliyorum cok erken ve sabretmem lazim ama insan heyecan yapıyor. El ayak soguk genelde bir saga bir sola agri giriyor daha once bunlari yasamistim ve hamile oldugumu ogrenmistim ama nasip olmadi umarim bu sefer olur dua et canim olur mu senin de degerlerin yukselecek ins
Amin insallah canimmTabi ki ederim kuzum benim dualarim hep sizinle insallah amin Rabbm yüzünüzü güldürsu. Hepinizinn
Kiz yaptim ama tarihe son adet tarihimi gircem dimi olmuyo yine de tobeCanim kisisel bilgilerin sonunda var sonra kaydet yapacaksin
Bir bakayim ben bi sn canimKiz yaptim ama tarihe son adet tarihimi gircem dimi olmuyo yine de tobe
Canim orada dogum tarihi hesaplama diye bir yer var farkli renkte ona tikla o seni yonlendirecek bir sayfaya. Orada bilgileri gir seni yonlendirirKiz yaptim ama tarihe son adet tarihimi gircem dimi olmuyo yine de tobe
Yoktur yoktur içini ferah tut. İyi düşün iyi olsun. Allahım aratmadan nasip etsin sana, isteyen herkese inşallahÇok şükür canom evet vakit kaybı olmasın en azımdan bişey varsa inallah yokturda
Insallah vardir bebis canim hadi guzel haberler insAdeTime 3-4 gün var heyecan tavan. 23 ünden beri aşırı bel ağrısı ve gün geçtikçe artan akıntım var. Kızımda da sadece akıntı olmuştu hamileyim diye düşünüyordum öyleymişte erken döllenme olmuştu. Şimdi de öyle midir diye meraktan çatlıyorum yarın kısmet olursa gebelik testi alıcam.
Canim takvim oldu mu?Kiz yaptim ama tarihe son adet tarihimi gircem dimi olmuyo yine de tobe
Canim orada dogum tarihi hesaplama diye bir yer var farkli renkte ona tikla o seni yonlendirecek bir sayfaya. Orada bilgileri gir seni yonlendirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?