Insallah artmistir canim dualrim seninle :) pozitif dusun pozitif olsunnn :)Kızlar tekrar kan testi yaptırdım. 1 saat sonra sonucumu öğrenicem. İnşallah değerim 2 kat artmıştırduanızı esirgemeyin...
Insallah canım bu arada seni tebrik etmeyi atladım mı ben bilmiyorum topik çok yogun tebrik ediyorum insallah degerinde artar dualarla bekliyorum bende hadi hayırlısı insallahKızlar tekrar kan testi yaptırdım. 1 saat sonra sonucumu öğrenicem. İnşallah değerim 2 kat artmıştırduanızı esirgemeyin...
Allah yardimcin olsun bol dua oku..rabbim inssss artmış olur değerin hadi hayırlısıKızlar tekrar kan testi yaptırdım. 1 saat sonra sonucumu öğrenicem. İnşallah değerim 2 kat artmıştırduanızı esirgemeyin...
Canım o kadar beklemek sonra heveslenip yarı yolda kalmak çok üzücü..ben de 15 ağustosta kürtaj oldum.sen en azından ilk lekelenmede kötü haberi almışsın ben kaç kere ümitlenip yıkıldım..Herkese tesekkur ederim kizlar yiyecek nasibi yokmus diyoruz artik yeniymis daha 5/6 haftalik filanmis doktora kontrole gittik geceden benim lekelenmem oldu hafiften sabah ultasknda hersey yolunda gorunuyor bide daha yrintili baklim saat ucte ultrasona kan tahlillerine bakalim degerlerin masil dedi doktor ciktik kani verdik benim kanmam agrilarim basladi dahada artti ultra sknda kanamam gorunuyodu dusuk yapiyosun dendi kanamanda iyi degil mecbur kurtaj olcaksim dendi yikildik kaldik iki saat oncesinde hersey normalken melegim hayatimizdaki pencereden bakti gecti gitti agla agla bi hal oldm bide merdivene yakin biyere oturmusuz millet almis bebegini gidiyo hastaneden bi zoruma gitti ben elibos kaldim esimin gozleri doldu cok kotu bisey yaaa kurtaji oldum bide gece zirtpirt kan degerlerime baktilar bi kolumda on iki kere delindi hickira hickira aglattilar beni ellerimin ustu mosmos kollarim delik desik oldu damarlarim ince diyegeri zekali hemsire mahvetti beni iki gun sonra doktor kan degerlerine bakalim dedi cagirdi gitmiycem dedim esime igneden korkmayan ben igneden hastaneden bir gecede nefret ettirdi hemsire esim bir an olsun ayrilmadi yanimdan ayildigimda ben her yanim kan icindeydi ben o halde demisim birak beni bu halde gormeni istemiyorum tiksinceksin iyice zaten cocuk bile durmuyo bende dedim dinlemedi yanimdan bir an ayrilmadan bekldi bebegim gitti ama esime dahada dahada bi baglandim her şerde bi hayir var diyorum kendi kendime . . Cenem dustu kizlar kusura bakmayin
Allah bir daha yasatmasin insss olumsuzluk..tez zamandada nasip etsin sizeCanım o kadar beklemek sonra heveslenip yarı yolda kalmak çok üzücü..ben de 15 ağustosta kürtaj oldum.sen en azından ilk lekelenmede kötü haberi almışsın ben kaç kere ümitlenip yıkıldım..
Adete 8 gün kala kaset test yaptım çıkmadı uyuyakalmışım sonra uyanınca erken gebelik testini yapmak istedim 1-2 haftalık çıktı gece baktığımda da kaset testte silik çizgi belirmişti kaç saat sonra.hemen acile gittik kan verdim 20 çıktı sevindik iki gün sonra 54 çıktı uçtuk..doktora gittim her şey yolundaydı..6 haftalıkken gittiğimde devletteki doktora değerim 10 bindi,bebeği sordum daha çok küçük annesi görünmez dedi.bu arada önce pembe başlayan kahverengiye dönen sonunda da kırmızılaşan kanamam vardı tiroid çıktı düşüğe sebep olabilir deyip progestan verdi.
7 haftalıkken gittiğimde değerim 10bindi,bebeği göremedi devletteki doktor sen yine de bi şey yeme bu saatten sonra deyip radyoloğa gönderdi beni.radyolog bebeği gördüğünü hatta kalp atışını da aldığını ama belirgin olmadığını söyledi rapora 6 haftaya uyumlu bebek yazmış.kalp atışı net değil yazmış.doktorun yanına çıktım daha küçük görünmez diyen kadın ben geçen hafta görmüştüm bak radyolog da 6 haftaya uyumlu görmüş dedi.1 hafta bekleyelim ama sen yine de aç gel haftaya dedi.
Biz dayanamadık ertesi gün gün özele gittik değerim 15 bindi.bebeği göremedi direkt kürtaj dedi.ağlayınca radyoloğa gönderdi o da göremediğini söyledi çok ısrar ettim ağladım burda bi şey var ama böyle olmaması gerekiyodu dedi.rapora boş gebelik yazdı.
4 gün sonra araştırmaya gittik değerim 68 bindi.sata göre 9 haftalık ultrasona göre 7 haftalıktım.bebeği karından göremedi ama alttan gördük doktor hareketlenme başlamış sakın kürtaj olma dedi.uçarak geri döndük.5 gün sonra hafif kasık ağrısı ve kanamam başladı zaten sürekli yatıyordum.ertesi gün tekrar araştırmaya gittik kese 1 hafta gerilemişti apar topar kürtaja aldılar.
Kürtajda da vakum kırılmış ellerinde kalmış 10 dakikalık operasyondan 1,5 saatte çıktım.
Benim psikolojim alt üstü oldu bunu bırakın kızım var 5 yaşında o çok etkilendi.sürekli kalbini dinleyip anne kalbim atmıyo kardeşim gibi ölcek miyim demeye başladı.sürekli ağlama krizleri çocuk depresyonunu da görmüş oldum Şimdi biri hamile olsa sağlıklı mı kalbi atıyo mu ölecek mi diyo..çocuk resmi yapıp içine kalp çiziyo..
Toparlandık üstünden 3 ay geçti şimdi yeniden düşünüyoruz.Allah isteyen hakeden herkese nasip etsin bu duyguyu..hiç bir zaman ümidinizi kaybetmeyin..hemen vazgeçmeyin..
Uzun oldu kusura bakmayın ama ben de anlatmak istedim yaşım sizden büyük sanırım ümitsizliğe kapılmayın diye yazdım..dualarımdasınız..
Amin Allah kimsenin duasını geri çevirmesin inşallah..sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Allah bir daha yasatmasin insss olumsuzluk..tez zamandada nasip etsin size
hepimizde ayrı hikayeler.....ve her defasinda yeni ümitler.canim ya başından geçenlere üzüldüm.allahım büyük inşallah yakın zamanda sana 2 ci evladı tattirir bizlere de ilk evladı hayırlısı ileCanım o kadar beklemek sonra heveslenip yarı yolda kalmak çok üzücü..ben de 15 ağustosta kürtaj oldum.sen en azından ilk lekelenmede kötü haberi almışsın ben kaç kere ümitlenip yıkıldım..
Adete 8 gün kala kaset test yaptım çıkmadı uyuyakalmışım sonra uyanınca erken gebelik testini yapmak istedim 1-2 haftalık çıktı gece baktığımda da kaset testte silik çizgi belirmişti kaç saat sonra.hemen acile gittik kan verdim 20 çıktı sevindik iki gün sonra 54 çıktı uçtuk..doktora gittim her şey yolundaydı..6 haftalıkken gittiğimde devletteki doktora değerim 10 bindi,bebeği sordum daha çok küçük annesi görünmez dedi.bu arada önce pembe başlayan kahverengiye dönen sonunda da kırmızılaşan kanamam vardı tiroid çıktı düşüğe sebep olabilir deyip progestan verdi.
7 haftalıkken gittiğimde değerim 10bindi,bebeği göremedi devletteki doktor sen yine de bi şey yeme bu saatten sonra deyip radyoloğa gönderdi beni.radyolog bebeği gördüğünü hatta kalp atışını da aldığını ama belirgin olmadığını söyledi rapora 6 haftaya uyumlu bebek yazmış.kalp atışı net değil yazmış.doktorun yanına çıktım daha küçük görünmez diyen kadın ben geçen hafta görmüştüm bak radyolog da 6 haftaya uyumlu görmüş dedi.1 hafta bekleyelim ama sen yine de aç gel haftaya dedi.
Biz dayanamadık ertesi gün gün özele gittik değerim 15 bindi.bebeği göremedi direkt kürtaj dedi.ağlayınca radyoloğa gönderdi o da göremediğini söyledi çok ısrar ettim ağladım burda bi şey var ama böyle olmaması gerekiyodu dedi.rapora boş gebelik yazdı.
4 gün sonra araştırmaya gittik değerim 68 bindi.sata göre 9 haftalık ultrasona göre 7 haftalıktım.bebeği karından göremedi ama alttan gördük doktor hareketlenme başlamış sakın kürtaj olma dedi.uçarak geri döndük.5 gün sonra hafif kasık ağrısı ve kanamam başladı zaten sürekli yatıyordum.ertesi gün tekrar araştırmaya gittik kese 1 hafta gerilemişti apar topar kürtaja aldılar.
Kürtajda da vakum kırılmış ellerinde kalmış 10 dakikalık operasyondan 1,5 saatte çıktım.
Benim psikolojim alt üstü oldu bunu bırakın kızım var 5 yaşında o çok etkilendi.sürekli kalbini dinleyip anne kalbim atmıyo kardeşim gibi ölcek miyim demeye başladı.sürekli ağlama krizleri çocuk depresyonunu da görmüş oldum Şimdi biri hamile olsa sağlıklı mı kalbi atıyo mu ölecek mi diyo..çocuk resmi yapıp içine kalp çiziyo..
Toparlandık üstünden 3 ay geçti şimdi yeniden düşünüyoruz.Allah isteyen hakeden herkese nasip etsin bu duyguyu..hiç bir zaman ümidinizi kaybetmeyin..hemen vazgeçmeyin..
Uzun oldu kusura bakmayın ama ben de anlatmak istedim yaşım sizden büyük sanırım ümitsizliğe kapılmayın diye yazdım..dualarımdasınız..
Tebrikler canım inşallah tamamına ererDegerim 60 kizlar 5 gun varbata iyimii
Günaydın canim nasıl gidiyorGünaydınnnn güzel insanlar
Allah büyük gerçekten..birinci çocuk öncesi de sorunlar yaşadım ben eşim de varikosel ameliyatı oldu hemen sonra hamile kaldım<yine ameliyat dediler varikoselden artık isyan ettim her çocuk öncesi ameliyat mı olacaksın diye başka bir doktor takviyeyle destek verdi ve ben o ay hamile kaldım..bu yolda ümitsizliğe kapılmamak ve stres yapmamak gerekiyor da nasıl olacak o işhepimizde ayrı hikayeler.....ve her defasinda yeni ümitler.canim ya başından geçenlere üzüldüm.allahım büyük inşallah yakın zamanda sana 2 ci evladı tattirir bizlere de ilk evladı hayırlısı ile
İnşallah hamilesindir canım sağlıkla olur inşallahAdeTime 3-4 gün var heyecan tavan. 23 ünden beri aşırı bel ağrısı ve gün geçtikçe artan akıntım var. Kızımda da sadece akıntı olmuştu hamileyim diye düşünüyordum öyleymişte erken döllenme olmuştu. Şimdi de öyle midir diye meraktan çatlıyorum yarın kısmet olursa gebelik testi alıcam.
Amin canım amin. Ümitvar olmak lazım. Dua ve tevekkül inşallahAllah büyük gerçekten..birinci çocuk öncesi de sorunlar yaşadım ben eşim de varikosel ameliyatı oldu hemen sonra hamile kaldım<yine ameliyat dediler varikoselden artık isyan ettim her çocuk öncesi ameliyat mı olacaksın diye başka bir doktor takviyeyle destek verdi ve ben o ay hamile kaldım..bu yolda ümitsizliğe kapılmamak ve stres yapmamak gerekiyor da nasıl olacak o iş
inşallah hepimize yaşatır o güzel duyguyu evimizde bebek kokularını duymak nasip etsin Rabbim..
İnşallah güzel haberler alırsın ve burda paylaşırsın bizimleİnşallah hamilesindir canım sağlıkla olur inşallah
Cok gecmis olsun canım ya Allah büyüktür inşallah en Kisa zamanda canindan giden melegin saglikla canina geri gelecektir.benimde üst üste iki kayibim oldu ikiside 6 ci haftama girdigim zamanlarda oldu Benimkiler kürdaja gerek kalmadan kanamayla düstüler ikincisini iki gün önce kaybetim Cok zor ve sabir gerektiren bir sinavdan geciyoruz gülüm Allah kimseye yasatmasin Ve buna inaniyorum insallah bizden giden meleklerimiz bize geri geleceklerHerkese tesekkur ederim kizlar yiyecek nasibi yokmus diyoruz artik yeniymis daha 5/6 haftalik filanmis doktora kontrole gittik geceden benim lekelenmem oldu hafiften sabah ultasknda hersey yolunda gorunuyor bide daha yrintili baklim saat ucte ultrasona kan tahlillerine bakalim degerlerin masil dedi doktor ciktik kani verdik benim kanmam agrilarim basladi dahada artti ultra sknda kanamam gorunuyodu dusuk yapiyosun dendi kanamanda iyi degil mecbur kurtaj olcaksim dendi yikildik kaldik iki saat oncesinde hersey normalken melegim hayatimizdaki pencereden bakti gecti gitti agla agla bi hal oldm bide merdivene yakin biyere oturmusuz millet almis bebegini gidiyo hastaneden bi zoruma gitti ben elibos kaldim esimin gozleri doldu cok kotu bisey yaaa kurtaji oldum bide gece zirtpirt kan degerlerime baktilar bi kolumda on iki kere delindi hickira hickira aglattilar beni ellerimin ustu mosmos kollarim delik desik oldu damarlarim ince diyegeri zekali hemsire mahvetti beni iki gun sonra doktor kan degerlerine bakalim dedi cagirdi gitmiycem dedim esime igneden korkmayan ben igneden hastaneden bir gecede nefret ettirdi hemsire esim bir an olsun ayrilmadi yanimdan ayildigimda ben her yanim kan icindeydi ben o halde demisim birak beni bu halde gormeni istemiyorum tiksinceksin iyice zaten cocuk bile durmuyo bende dedim dinlemedi yanimdan bir an ayrilmadan bekldi bebegim gitti ama esime dahada dahada bi baglandim her şerde bi hayir var diyorum kendi kendime . . Cenem dustu kizlar kusura bakmayin
Canim cok gecmis olsun rabbim nasip etmemis demek ki bende yasadim. Insallah yine olur ve sıkı sıkı tutunur sana saglikla da kucagina almak nasip olur insallahHerkese tesekkur ederim kizlar yiyecek nasibi yokmus diyoruz artik yeniymis daha 5/6 haftalik filanmis doktora kontrole gittik geceden benim lekelenmem oldu hafiften sabah ultasknda hersey yolunda gorunuyor bide daha yrintili baklim saat ucte ultrasona kan tahlillerine bakalim degerlerin masil dedi doktor ciktik kani verdik benim kanmam agrilarim basladi dahada artti ultra sknda kanamam gorunuyodu dusuk yapiyosun dendi kanamanda iyi degil mecbur kurtaj olcaksim dendi yikildik kaldik iki saat oncesinde hersey normalken melegim hayatimizdaki pencereden bakti gecti gitti agla agla bi hal oldm bide merdivene yakin biyere oturmusuz millet almis bebegini gidiyo hastaneden bi zoruma gitti ben elibos kaldim esimin gozleri doldu cok kotu bisey yaaa kurtaji oldum bide gece zirtpirt kan degerlerime baktilar bi kolumda on iki kere delindi hickira hickira aglattilar beni ellerimin ustu mosmos kollarim delik desik oldu damarlarim ince diyegeri zekali hemsire mahvetti beni iki gun sonra doktor kan degerlerine bakalim dedi cagirdi gitmiycem dedim esime igneden korkmayan ben igneden hastaneden bir gecede nefret ettirdi hemsire esim bir an olsun ayrilmadi yanimdan ayildigimda ben her yanim kan icindeydi ben o halde demisim birak beni bu halde gormeni istemiyorum tiksinceksin iyice zaten cocuk bile durmuyo bende dedim dinlemedi yanimdan bir an ayrilmadan bekldi bebegim gitti ama esime dahada dahada bi baglandim her şerde bi hayir var diyorum kendi kendime . . Cenem dustu kizlar kusura bakmayin
Yok canım olmadım, ama akşam o bahsettiğim kahverenegi lekeler gelmeye başladı, bu ayı da kapattım yani, yarın falan tamamen regl olurum. Hevesim kursağımda kaldı resmenBir umut sabah test de yaptım; negatif elbette, umut dünyası işte Diğer aya artık tüm umutlar
@denizvemehtap35
Canım benim seni çok iyi anlıyorum bende öyle ilk hamilelikte kürtaj olmak zorunda kalmıştım 11 haftalık ti. Çok zor bir süreç farkındayım ve benim kürtaj olduğum gün aynı hastanede el tim doğum yapmıştı. İzdirap gibi birşeydi. Sağlıklı değilmiş ki gitti demişti hemşire hasta çocuğunun olmasını ister miydin demişti. Ben bakardım bakmasına da çocuk bir ömür acı çekecekti Rabbim en iyisini bilir inşallah hayırlı zamanda verir. Üzülme olur mu?Herkese tesekkur ederim kizlar yiyecek nasibi yokmus diyoruz artik yeniymis daha 5/6 haftalik filanmis doktora kontrole gittik geceden benim lekelenmem oldu hafiften sabah ultasknda hersey yolunda gorunuyor bide daha yrintili baklim saat ucte ultrasona kan tahlillerine bakalim degerlerin masil dedi doktor ciktik kani verdik benim kanmam agrilarim basladi dahada artti ultra sknda kanamam gorunuyodu dusuk yapiyosun dendi kanamanda iyi degil mecbur kurtaj olcaksim dendi yikildik kaldik iki saat oncesinde hersey normalken melegim hayatimizdaki pencereden bakti gecti gitti agla agla bi hal oldm bide merdivene yakin biyere oturmusuz millet almis bebegini gidiyo hastaneden bi zoruma gitti ben elibos kaldim esimin gozleri doldu cok kotu bisey yaaa kurtaji oldum bide gece zirtpirt kan degerlerime baktilar bi kolumda on iki kere delindi hickira hickira aglattilar beni ellerimin ustu mosmos kollarim delik desik oldu damarlarim ince diyegeri zekali hemsire mahvetti beni iki gun sonra doktor kan degerlerine bakalim dedi cagirdi gitmiycem dedim esime igneden korkmayan ben igneden hastaneden bir gecede nefret ettirdi hemsire esim bir an olsun ayrilmadi yanimdan ayildigimda ben her yanim kan icindeydi ben o halde demisim birak beni bu halde gormeni istemiyorum tiksinceksin iyice zaten cocuk bile durmuyo bende dedim dinlemedi yanimdan bir an ayrilmadan bekldi bebegim gitti ama esime dahada dahada bi baglandim her şerde bi hayir var diyorum kendi kendime . . Cenem dustu kizlar kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?