2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canımmm ya çok üzüldüm yaşadıklarına ah imtihan dünyası işte herşey bizim için sabret güzel kardeşim yine gelecek bebişin inş unutturacak bu yaşadıklarının hepsini

Kizlar adetim bugunle beraber 7 gun gecti akintim var uzayan bugun sabah gordum acaba simdi mi yumurtluyorum baya bol ve seffaf

Buarada size bişe diyimmi kizlar allahım nasip ederse yumurtlama günü falan hepsi boş.benim enson adet tarihi 26 eylül 13 ekimde catlatma ignesi oldum.catlatma dan 36 saat sonra mutlaka ilişki dedi doktor biz 17 si 19 u 21 inde yaptık.26 ekimde adet gunumdu...ha biraz riskli bi değişik hamileligim var ama çok şükür suan 473 degerim ...kanamam dün kesildi.yani olacağı varsa herzaman olur.ve yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap o bebek yasar

Üzuldüm canım allahım bir daha yasatmasın esinin sevgiside yuregide buyukmus en azından merhametiyle sarmıs seni allahım yar ve yardımcın olsun inşallah en kısa sürede sağlıkla tekrar yasarsın aynı sevinci

canım benim çok geçmiş olsun.. Ah biz kadınlar her şeyi yaşıyoruz ama çok şükür güçlüyüz atlatıyoruz sende atlatacaksın... demek sağlıksızdı ki düştü öyle düşün canım ben hep öyle düşündüm sağlıksız doğsa daha kötü olurdu inan buna ve şükret inşallah daha sağlıksınına gebe kalacaksın... çok şükür hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun...

5 gun kala idrarda pozitif gördüm canim sonra kan verdim :) amin canmmm insallah hepimize nasip olsun

Kiyamam ya canim nasil uzuldum anlatamam okurken gozlerim doldu. Rabbim bir daha yasatmasin sanada esinede saglik huzur mutluluk versin. Umarim saglikli bir gebelik gecirirsin en kisa zamanda. Sakin dusmek yok illede olucak pes etme canim cok gecmis olsun

Allah razı olsun kuzumm insallah hepimize nasip olsun: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…