2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah sabır versin canım bende ilk hamilelikte 6. Haftadan 11. Haftaya kadar doktor doktor öyle dolaşıp farklı şeyler duymuştum. Artık dayanamayıp yolda bağıra bağıra ağlayıp eve dönmüştüm 4saat ağlama sonucu kanamam başlamıştı kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Boş gebelik mis önce gelişti gelişmedi şu bu derken ümit insanda oluyor. Çocuğun için daha çok üzüldüm. Yavrum çok etkilenmiş imkanı n varsa onun için destek al derim derinden etkilemiş onu. Allah korusun. Herşey yoluna girer inşallah dua ile

Amin canım. İnsaalah yeni umutlar yeni sevgiler olacak hayatımızda. Umutsuzluk yok. Olmuyorsa vardır bir hayır buna inanırsak herşey daha güzel olacak inşallah

aminnnnn canim inşallah ....benimde 3 bebegimi 4.cu aylarinda rahim ağzı yetmezligim olduğu için kaybettim.bu 4 cu gebelik.buda da adet günümden beri kanamam var baya baya....bakalım artik herseyin hayırlısı.allahimin bize verdiği sınavlar bunlar

Insallah canım bu arada seni tebrik etmeyi atladım mı ben bilmiyorum topik çok yogun tebrik ediyorum insallah degerinde artar dualarla bekliyorum bende hadi hayırlısı insallah
Canım benim çok teşekkür ederim. Değerim 510 a çıkmış. 2 kat artmış yani. Haftaya cmtesi tekrar gidicem bu sefer keseyi görücez dedi.

Insallah artmistir canim dualrim seninle :) pozitif dusun pozitif olsunnn :)
Sağol canım. Buna gerçektem inanıorım geçen hamileliğimde hep kalp atışını duyamazsak diye odaklanmıştım resmen ve duyamadık. Şu an kötü bişey aklıma getirmemeye çalışıyorımm. 2 kat artmış değerim canım. Haftaya keseyi görmek için gidicem inşallah

Allah yardimcin olsun bol dua oku..rabbim inssss artmış olur değerin hadi hayırlısı
Sağol canım artmış. 233 tü 510 olmuş şu an. Benim doktorım şu an bana ne yapmam gerektiğini söylemiyor. Artışı görelim öyle konuşalım demişti. Şimdi keseyi görelim öyle konuşalım diyor. Sizinki de öyle miydi?

Benimki de boş gebelikmiş Allah bu acıların sonunda mutlulukla ödüllendirsin hepimizi inşallah..
Ben doğuda bir köyde oturuyorum malesef çocuğum burda yalnız arkadaşsız o yüzden kardeşi olsun daha çok istiyoruz.hastahane doktor inkanım yok denecek kadar kısıtlı..atlattık gibi..yeniden hayaller kurmaya başladı 3 aydan sonra ilk kez dün gece anne karnında bebek var mı dedi..o da hazır sanırım..

Kızlar ya ben bugün test yapıcaktm .afedersnz dün gece ilişki oldu.yıkandm ama içimde kalmışmıdır spermler.kaldıysa testi etkiler mi .idrarı biriktirdm şu an içimde ama napayım bat 2

Adet bitiminden bir kaç gün sonra yumurtlama olur mu acaba ? Yani sonraki adete 20 gün kala....
Adet bitiminden bikaç gün sonra uzayan akıntı gelmişti. ki ben yumurtlamamı o akıntıyla anlarım normalde... Takvime göre ise bugün yumurtlamam gerek ama gelen giden yok... Artı bu akıntının geldigi sıralar kasıklarımda bacaklarımda agrı vardı. Yani yumurtlama agrısı gibi ..

Olabilirmi acabaaa yaaa anlayaamdım

Olabilir canım benimde öyle olduydu değerlendirdik . takvime göre yumurtlama gününüde değerlendirdik

Kızlar ya ben bugün test yapıcaktm .afedersnz dün gece ilişki oldu.yıkandm ama içimde kalmışmıdır spermler.kaldıysa testi etkiler mi .idrarı biriktirdm şu an içimde ama napayım bat 2
Canim idrar in yoluyla vajina ayni deilki sperm niye etkilesin idrarini..farkli kanallardan geciyolar

Bende bu ay erken yumurtladim.normalde adetimin 21. gunu yumurtlarim ama bu ay 15. gunu yumurtladim ve tevafuk ovu testi yapmasam hic bilmiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…