2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ovu testinin bu kadar silik cıkmasının anlamı nedir ? Adetimin 15. Günündeyim ve bata -14 ?

Buarada, fotoda belli deil ama silik bir cizgi var.
Eki Görüntüle 1907618

Canim benim dun kopkoyu cikti control cizgisindende koyuydu ama bugun silik.sadece 1 gun koyuyu girdum bazilarinin yavasca koyulasip sonra silini oyuzden belki dun yumurtladin bugun silindi seninde..yada henuz yumurtlamadin

Bende bugun bi hocaya gittim geceleri korkuyrodum son zamanlarda kara basan falan..sonra laf arasinda cocuguda spyledim oda subyani soyledi bana ama ben bic hamile kalamadim onda cocuk dusuyormus.okutmak gerekiyormus.2 kere hamile kaldiysan tuplerin tikali deil demektir bencede cektirme sacma bi istek olmus doktorunki.

Burmera canim sende mi yaa tebrik edrim cok sevindim insallah saglicakla kucagina alirsin butun eskiler muradina eriyor sira bana gelsin artik
Canım test inşallah yanlış göstermiyosa öyle sanırım çok şükür yaa :) sabah tekrarlayıp yarın kan vericem inşallah darısı herkese nsip olsn inşallah

Canım test inşallah yanlış göstermiyosa öyle sanırım çok şükür yaa :) sabah tekrarlayıp yarın kan vericem inşallah darısı herkese nsip olsn inşallah
Insallah ya esimin dogum gunu benim bat...cok cok istyorum ama biyandanda ruyasini gordum olmiycak bikiyorum.korunmayi biraktigimizdan beri her yumurtlama donemi ayni ruyayi goruyorum ve olmuyor

Insallah ya esimin dogum gunu benim bat...cok cok istyorum ama biyandanda ruyasini gordum olmiycak bikiyorum.korunmayi biraktigimizdan beri her yumurtlama donemi ayni ruyayi goruyorum ve olmuyor
Kırmızılar gelmeden ümit kesilme cnım inşllah olmuştur da çifte süprüz yaparsın eşine bende hala inanamıyorum kan testi yaptırmadan çok kaptırmayım yine

Ayyyy hamişler çoğalıyoruz inşallahhh çok sevindimm ne olur bir arada olalım bi konu açalımm beraber büyüsün göbişlerr

Atesin 38 zi asmadikca bebege zarari yok dikkat etmeli ilik su icmeli ve limon suyu tuketmelisin canim

QUOTE="HSkuzu, post: 48742399, member: 475312"]Sonucum 0.18 negatif çok üzüldüm eşim de askerde şu an bi daha Mart'ta şansımız olucak ([/QUOTE]
Uzulme canim herseyde vardir bi hayir insAllah ilk bulusmanizda kavusursun melegine

İnşallah vardır canım. Benim de bat 11 Kasım. Bu sabah test yaptım ama benim de maalesef negatif. Ama bence daha erken
Benim bat 13 Kasım bu hafta başından beri goguslerim dolgun ve ağrılı, ayrıca halsiz hissediyorum ve agir is yapınca agir kaldırınca kasiklarimda batma oluyor hatta durduk yere sol kasigim batıyor kas ağrım da var sizce gebelik olsa şimdiden belirti olabilir mi yoksa neden oluyor bilmiyorum adet bile olsa bu kadar gün once başlar mi rahatsizlik

ayyy yazın o kadar iyi geldi o kadar iyi hissettirdi ki bana anlatamam inşallah vesilemiz olur yaptığımız şeyler, kayıplarına üzüldüm ama en azından hamile kalabildiğini biliyosun inşallah bu defa sağ salim bebeğine kavuşursun canım .
birbirmize dua edelim bu ay BAT daşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…