- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
valla canım bana da öyle geldi ama işte bilemiyorum hiç başıma böyle bişi gelmedi...2 kere mi yumurtladın acaba
Test yok bugün alayım yarın sabah birlikte yaparız:)Canım inşallah vardır sendede ya test varsa yapsana sende :) ben yarın sabah testi tekrarlayıp yarın kan vermeye gidicez inşallah eşimle :)
yaparlar acilde...senin testinin koyuluğu güzeldi kanda çıkarKizlar kan tahlili yaptirmak istiyorum bugun , acile gitsem yaparlar mi aile hekimine yonlendirirler ?
Ayyyyyy cok tebrik ediyorum canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinBakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii Eki Görüntüle 1907550
Hemde okadar netki cok guzel hayirli olsunBakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii Eki Görüntüle 1907550
Rahim içi gebelik mi diye bakıyorlar ama tabi söyleyiş tarzı insanı geren türden.Sağol canım artmış. 233 tü 510 olmuş şu an. Benim doktorım şu an bana ne yapmam gerektiğini söylemiyor. Artışı görelim öyle konuşalım demişti. Şimdi keseyi görelim öyle konuşalım diyor. Sizinki de öyle miydi?
valla canım bana da öyle geldi ama işte bilemiyorum hiç başıma böyle bişi gelmedi...
Eveeet bende goruyorun hayirli olsun tebrik ederim:)Kizlar ben yine duramadim test yaptim. Fotolari aticam yorumlayin bakalim.Eki Görüntüle 1907556 Eki Görüntüle 1907557
Silikte olsa goruyorum sizde gorebildiniz mi
Heycanla bekliyoruz canimSaat 6 da cikicakmis kizlar
Herkese tesekkur ederim kizlar Rabbim bizlerede yakistirir insallah. İkinci kere kurtaj olunca boyle kabuaum oldu kac gundur uyanip dermisim aakim beni bidahami alcaklar kurtaja iyi yapilmamismi diye doktor bide rahim filmi cekelim sana neden boyle diye onumuzdeki ay adetliyken gel dedi ben de korkuma gitmek istemiyorum cok can yakici bi olaymis anneme sordum boyle boyle rahim filmi cekceklermis dedim neden cekiceklermiski dedi bana hic hamile kalamadigim icin cekmislerdi tuplerinmi tikali biseymi var diye sende biseyde yok diyo . Bayanlarin isi gercekten cok zor heleki annelik her baba yigidin harci degil Rabbim dagina gore kis veriyomus. Allahim kimin ahini aldimda boyle cok agir sinaniuorum diyorum kendi kendime ust uste hep aksilik hep kotu seyler geliyo . Bazisi diyo sübyan bilmemnesimi be varmis hamile anneleri karnindaki bebegi korkutarak dusururmus . Onu diyolar bi duasi var diyolar bazisi diyo sende bi sorun var cocugunu bi karninda tutamiyosun diyolar . Doktor sende hic bi sorun yok dusuk yapman icin rahim duvarjnin ince olmasi lazim gayette sagliklisin diyolar .. bi arkadasimda boye dusuk yasamis doktor 3 ay korunun demis baskasida ona inanma bu hikayeye. Dusukten sonrs hemen hamile daha kolay kalabiliyosun hic korunma demis korunmamis cocugu oyle olmus. Banada korunma diyo . Biyandan yapmak istiyom bi yandan korkuyom ya dusuk yaparsam yine diye. Bazisi diyo bosu bosuna sana kurtaj yapmislar keendi kendine duserdi diyo. Bu lafi soyleyenlere karsilik annem dusuk adi ustunde ya dusurur ya duser diyo nolursa olsun kizimin sagligi soz konusu diyo ama benim kafada acabalar basladi bile. Ha bide cok zayifim ben 45 kiloyum onceden cocugun cocugumu olurmus kendine bakamiyo daha diyenler hamile kalip dusuk yaptigimi ogrenince demezlermi senin nerene tutuncak bu cocuk diyokilo al diyo sanki ben merakliyim ciroz gezmeye Neyapacagimi sasirdim
Kızlar merhaba... Galiba kasım hamişlerinde. Biride benim 9 günlük adet gecikmesinden sonra gece eşime test aldırıp sonucu öğrendim inşallahallah sağlıkla kucamıza almayı nasip eder. Ben gibi büyün bebek bekleyenlerinin de yüzünü güldürür ..[/QUOTHayirli olsun canim darisi kucagina almaya belirtilerin varmiydi
Bu ay nerdeyse herkes hamiş kaldı yaaa ne güzel
Bu teste göre iki ihtimal var bence. Birincisi ya daha önce yumurtladın ve bitti, ikincisi ise daha yumurtlamadın. Ama yanlış hatırlamıyorsam adetten kısa bir süre sonra uzayan akıntım oldu demiştin. Bence bu ay erken yumurtlamış olabilirsin. Moralini bozma.
İnşallah canım allahım en kısa zamanda sanada hayırlı bir evlat nasipnetsin rabbim tevekkül et allahaEvet çok bereketli oldu, keşke ben de nasiplenebilsem bu ay.
Eveeet çizgi varBakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii Eki Görüntüle 1907550
Görünür canım. Değerin güzel artıyor maşallahKızlar 12.gün 1.6 olan kan testim 2gün önce 431 cıktı bugun 1180 cıktı nasıl sizce? kese oluşmaya başlamış demişti dün doktor pazartesi tekrar çağırdı kese görünür mü
Ay çok iyi çıkmış değerin canım gayet güzrl benim ilk adetime 5 gün varken 74.2 sonra 1 hafta sonra 574.9 cıktı şimdide 10000 küsür olması lazım işte senin gayet iyi çıkmışKızlar 12.gün 1.6 olan kan testim 2gün önce 431 cıktı bugun 1180 cıktı nasıl sizce? kese oluşmaya başlamış demişti dün doktor pazartesi tekrar çağırdı kese görünür mü
Çok teşwkkürler canımTebrikler canım var gibi gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?