2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bu arada bende yeni sayılırımm benide ekleyin bekliyenler listesine kasımda 1 yılım doluyor 3.ayımda kimyasal gebelik gecirdim daha sonra beklemek istedim kendim 7 .ayımda hamile kaldım 5bucuk haftalıkken durduk yere kanamam geldi ve düsük kürtajla sonlandı Allahım bidaha yasatmasın kimseye boyle bı acı yakında 3 .adetimide görcem olduktan sonra korunma sürem bitmiş oluyor veee calısmaya baslıcam randevu de aldım arastırm hastanesinden pıhtılasma varmı felan ince bi taramaya gircem ınsallhhh

Kızlar bu arada bende yeni sayılırımm benide ekleyin bekliyenler listesine kasımda 1 yılım doluyor 3.ayımda kimyasal gebelik gecirdim daha sonra beklemek istedim kendim 7 .ayımda hamile kaldım 5bucuk haftalıkken durduk yere kanamam geldi ve düsük kürtajla sonlandı Allahım bidaha yasatmasın kimseye boyle bı acı yakında 3 .adetimide görcem olduktan sonra korunma sürem bitmiş oluyor veee calısmaya baslıcam randevu de aldım arastırm hastanesinden pıhtılasma varmı felan ince bi taramaya gircem ınsallhhh

Ayy kıyamam yaa geçmiş olsun canım çok zor şeyler yaşamışsın Allahım sabır versin sana inşallah herşey istediğin gibi olur tarama temiz çıkar ve bi an önce sağlıkla bebeğine kavuşursun :KK15:

Üşütmüş de olabilirim :)

Belkide bendede nerdeyse bir haftadır kasıklarımda ağrı var belim ağrıyor ve sık idrara çıkıom bata 7 gün kaldı ve kocam üşütmüş olabilirsin diyo ve habirede meyve balık yediriyo ve çokta ilgili hatta dün bana hamile olsan elini bişeye bile sürdürmem ben yaparım başımda taşırım dedi bugün de folik asit getirecek bana :)) inşallah bunlar gebelik belirtileridir daha şimdiden çok mutlu oldum ya kocamın yaptıklRından ayy Allahım hiçbirimizi hayal kırıklığına uğratmasın amin

Kizlar seffaf akinti geldiğinde yumurtlama olmus mu oluyor yoksa yumurtamiz catlamis mi oluyor? Bikac gundur akintim var cok yogun.degil ama catladi mi yumurtam yani?6Eylül adet tarihim 12sinde bitti adetim.Bukadar çabuk mu yumurtlama oldu yani??takvimde 22si yumurtlama günüm gorunuyo.

kızlar ne diyecem bayramın ilk gününden belli aşırı gaz sancısı var galiba üşüttüm yada salgına yakalandım. sağ kasıkta ağrım oluyor bide böyle midem bulanıyor gibi anlamadım acaba bu ay göbüşlerimiz dolar

Kizlar seffaf akinti geldiğinde yumurtlama olmus mu oluyor yoksa yumurtamiz catlamis mi oluyor? Bikac gundur akintim var cok yogun.degil ama catladi mi yumurtam yani?6Eylül adet tarihim 12sinde bitti adetim.Bukadar çabuk mu yumurtlama oldu yani??takvimde 22si yumurtlama günüm gorunuyo.

Düzenli mi peki adetin kaç günde bir oluyon

Sol kasığımda batma var birde midem bulanıyor yumurtlama günümdeyim yumurtlama belirtisi mi bunlar
Adetine ortalama 15 gun varsa olabilir canim.saydam uzayan akinti ozellikle varsa.adete 14.6 gun kala yumurtluyoruz.oyuzden adete 17 18 kaladan baslayip 10 gun kalana kadar ozellikle iyi calismak lazim

Canim yumurtlama demek zaten yumurtaligin catlayip icinden yumurta cikmasi demek.ikisi ayni sey.evet yumurtalik catlyor icinden yumurta cikiyor ve bi miktar sivi cikiyor ve o sivida disariya o sekilde akinti olarak geliyor.

Back
X