2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

C
canım kan verdım ben 7 ve 13 cıktı 2 ğün arayla ğebelık testıne ğerek varmı kı ... artık pazartesı vereyım bı kez daa dıorum

Canım beta HCG degeri her iki günde bir artış gösterir değerin artıyor yani bence kendine dikkat et galiba bebiş var yinede ümit vermek iyi degil ama idrar testini yarın yap yine bide adetini bekle olmazsan bunu kesinleştirir zaten doktorlar hep diyor adeti bekleyin en önemli belirti ve en şüpheli belirtidir diye doğru diyorlar ama bende şüpheliyim kendimden ama daha 7 gün var bekliyorum bakalım

Canim bende iki.gün önce basladim incir kürünü icmeye,esime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. Sen nasil kullandin incir kürünü? Bide bi problem var miydi o oyuzden mi yaptın, benim martta yapılan kontrolde bi problemim çıkmadı ama 4aydir deniyoruz olmadi bebis. İncir kürü yumurtaları gelistiriyormus faydasi olursa belki diye başladım bi zarari olmaz demi?
Olmaz herlde cnm benm yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı amlyt oldum bi sorun yok şuan dedi doktr 6 ay beklicez doğal yolla olmasını dedi bende bu ay incir kuru yaptm inş faydası olmuştur hamile kalmama vesile olur ben 7 tane kuru inciri suda kaynatip aç karna içtim cnm 15 gun bide bal çörekotu tarcin yedim arada aç karna

Canim bende iki.gün önce basladim incir kürünü icmeye,esime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. Sen nasil kullandin incir kürünü? Bide bi problem var miydi o oyuzden mi yaptın, benim martta yapılan kontrolde bi problemim çıkmadı ama 4aydir deniyoruz olmadi bebis. İncir kürü yumurtaları gelistiriyormus faydasi olursa belki diye başladım bi zarari olmaz demi?
Ben iki senelik evliyim cnm sabret biraz Bi sorun yoksa olur Allahtan izniyle

Back
X