- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Gecikmedeysen yap bnceYapmadm dha valla ya yapsm mi acaba buqun de bsey yk hala
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmedeysen yap bnceYapmadm dha valla ya yapsm mi acaba buqun de bsey yk hala
Ay hadi inşallah farklı bi belirti hissediyonmuBenim yarın canım ama gelmez inşallah
Çok iyii bugünde hala olmadığına göre umut çook :)Dun olmam gerekti benim canm olmadm hala
Amin cnm inşallahİnşallah canım bizim tek yapmamız gereken yumurtlama dönemini degerlendirmek dua etmek ve sabretmek gerisi takdiri ilahi Allaha bırakmak kurban oldugum Allahım sesimizi duyacaktır inşallah
Erken test mi alayim normal mi canim yaÇok iyii bugünde hala olmadığına göre umut çook :)
Evett gidiyorum test almayaÇok iyii bugünde hala olmadığına göre umut çook :)
canım kan verdım ben 7 ve 13 cıktı 2 ğün arayla ğebelık testıne ğerek varmı kı ... artık pazartesı vereyım bı kez daa dıorum
Normalde akıntım hep var benimde ama yumurtlama zamani uzun beyaz seffaf olur ve kasik ağrısı olurBir gun mu oluyo o akinti ,suan peceteye silince goruyorum, acaba henuz yumurtlama olmadi mi,daha mi yogun olması gerek akıntının?
Kizlar test yapmaktan vazgeçmiştim ruyamda idrar testinde cift cizgi gordum uyandum gercek sanıyordum hala o derece guzeldi ki.. Smdi hemen gidiyorum test almaya bana dua eder misinizz
Olmaz herlde cnm benm yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı amlyt oldum bi sorun yok şuan dedi doktr 6 ay beklicez doğal yolla olmasını dedi bende bu ay incir kuru yaptm inş faydası olmuştur hamile kalmama vesile olur ben 7 tane kuru inciri suda kaynatip aç karna içtim cnm 15 gun bide bal çörekotu tarcin yedim arada aç karnaCanim bende iki.gün önce basladim incir kürünü icmeye,esime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. Sen nasil kullandin incir kürünü? Bide bi problem var miydi o oyuzden mi yaptın, benim martta yapılan kontrolde bi problemim çıkmadı ama 4aydir deniyoruz olmadi bebis. İncir kürü yumurtaları gelistiriyormus faydasi olursa belki diye başladım bi zarari olmaz demi?
Ben iki senelik evliyim cnm sabret biraz Bi sorun yoksa olur Allahtan izniyleCanim bende iki.gün önce basladim incir kürünü icmeye,esime de keçiboynuzu kürü yapıyorum. Sen nasil kullandin incir kürünü? Bide bi problem var miydi o oyuzden mi yaptın, benim martta yapılan kontrolde bi problemim çıkmadı ama 4aydir deniyoruz olmadi bebis. İncir kürü yumurtaları gelistiriyormus faydasi olursa belki diye başladım bi zarari olmaz demi?
Iyi ki varsinizz :)Tabiki ederiz ve sabırsızlıkla bekliyoruz dualarımız seninle
Amin insallahhh hepimize insallah hayirlisiylaSenur94 inssss güzel haner verirsin rabbim cift cizgiyi gormeyi nasip etsin bugün
Iyi ki varsinizz :)
Kizlar 1 gunluk gecikmede normal testte cikar mii acil cevap lutfen gidiyorum eczaneye
Tamam kuzum o zamanCanım benim arkadaşımda adetine iki gün kala idrar testinde çıktı