- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
Hadi yaaa ://Sonuc cikti 0,33..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaaa ://Sonuc cikti 0,33..
Ayni duygulari hissediyrum.hic bi teselli cumlesi ise yaramiyor artik bende hic biri icimi sogutmuyor...kaskati kesti icim inanki tepki bile veremiyrm artik.tek yasadigim umitsizlikBende az evvel aldım ka sonucumu ve tabiki negatif :) ben kim evlat sahibi olmak kim diyorum artık. Benim de yaşamım bu şekilde devam edecek demekki. Bugüne kadar duyabileceğim tüm tesellileri duydum yeter artık. Benim zerre kadar inancım kalmadı. Olmuyorsa olmuyor...
Bizim bat larda olumlu sonuc yok anlasilan...ben kana cesaret bile edemiyrum o 1 2 saat omrumden omur gidiyor.ayaklarimi hissedemez hale geliyorum okadar strs oluyrm ki artik hic icimden kanda baktrmak gelmiyor.sen yine iyisin umitlerin var gidebiliyorsun hevesle.bende o heveste kalmadi nasil olcak ne yapcam bilmiyrmSonuc cikti 0,33..
Biz de mayıstan beri deniyoruz,akıntım olduğu için ilaç verdi dr. Yumurtlama döneminin 1 i öle kaçtı. Bekliyoruz işte doktor bişey yok deneyin 1 yıl dedi. Ama insan şüphelendi ediyor yine başka bişey çıkar mı diye. Hamile görünce kötü oluyorum. Üzülüyorum.Bizim bat larda olumlu sonuc yok anlasilan...ben kana cesaret bile edemiyrum o 1 2 saat omrumden omur gidiyor.ayaklarimi hissedemez hale geliyorum okadar strs oluyrm ki artik hic icimden kanda baktrmak gelmiyor.sen yine iyisin umitlerin var gidebiliyorsun hevesle.bende o heveste kalmadi nasil olcak ne yapcam bilmiyrm![]()
Hic canını sıkma cnm hayırlısı olsun belki bu şekilde hayırlıdır..2 cocuk kaybettim ilki sağlıklı değildi diye düşük oldu o zaman doktor bana hayırlısıni iste belki daha iyisi böyleymiş dedi 22. Düşük yapan tüp bebek yapip tutmayan var demisti aklimdan gitmiyor...insen kısa sürede olacaktır dua ileOturdum kaldim hastanede oyle..0.33 ne ya hic umut yok hic .. Kuruntu yapmisim kendi kendime
Ins bi güzel haner senden allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin darısı hepimize olur inskizlar simdi geldim dr bayram dolasiyla gittigim ozel hastane sadece gebelik var dedi degeri cuma vericez dediler degerim ayin 13 de 219 mis arkadaslar bugun dr gorundum cok minik oldugu icin keseyi goremedi ancak rahim kalinlasmis normal gebelik dedi carsamba keseyi gormek icin cagirdi inns hayirli haberlerle donerim
Kesinlikle cok doğru söylüyorsunKizlar uzulmek yok.. Isyan etmek yok...
Sukur etmek var sabretmek var. Adet olmamiz bile bizim mucizemiz.
Insallah tez vakitte hepimiz kavusacagiz yavrularimiza.
2 gundur akintim cok artti heleki bugun bayagi su gibi devam ediyor. Belki bugun catlamistir(
Bakin ben doktora bu hafta 2 gun gecikmeli gidicem yum catladiysa yada catlayacaksa bugun yarin haberim olmayacak. Malesefki calismada olamayacak. Vardiyalarimiz cok zit oldugu icin. Bu akintili gunu degerlendiremeyecegim. Anca cumartesi geceye kaldik biz. Diyorumki kendi kendime. Zaten bana nasip olacaksa bu ay her turlu olur ...
Ben ocakta basladim 9. Ayimizdi eylul.oda bos ciktiBiz de mayıstan beri deniyoruz,akıntım olduğu için ilaç verdi dr. Yumurtlama döneminin 1 i öle kaçtı. Bekliyoruz işte doktor bişey yok deneyin 1 yıl dedi. Ama insan şüphelendi ediyor yine başka bişey çıkar mı diye. Hamile görünce kötü oluyorum. Üzülüyorum.
Hayırlısı canım inşallah en doğru zaman da sizinde olur sağlıklı bebişleriniz. Bende sizin gibi sürekli atanmayı bekleyip bebek işini düşünmedim. şimdi de istiyoruz ama henüz bişiy yok. Ayrıca atanamadım bu da cabasıMerhabalar hanımlar, araniza yeni katildim.10 aylik evliyim.biz de bebegimiz olsun istiyoruz ancak bu yil atanamadim ve tekrar sinava hazirlaniyorum.araliktan itibaren korunmayi birakmayi dusunuyoruz hem senemiz de dolmus olacak folik asite basladim esime k.boynuzu pekmezi yediriyorum bakalim nasib.sizlerin hamilelik haberlerine çok mutlu oluyorum.bebegini kaybedenler icin de gerçekten cok uzuluyorum.Allah sabırlar versin.zorlu süreçler yasiyorsunuz. Allah yardimciniz olsun.umudunuzu yitirmeyin.İnsan neyi cok isterse en cok onunla imtihan oluyor.
Aminn Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin.Bu sene atandim atandim atanamadim daha umursamayacagim bebegim olsun istiyorum.25 yasindayim eşim 30.esim yasim geciyor demeye basladi.arkdaslarinin bebisleri olduğunu duyunca hele.Hayırlısı canım inşallah en doğru zaman da sizinde olur sağlıklı bebişleriniz. Bende sizin gibi sürekli atanmayı bekleyip bebek işini düşünmedim. şimdi de istiyoruz ama henüz bişiy yok. Ayrıca atanamadım bu da cabası![]()
canım 41 ı ayrı ağızdan mı olcak kaçar tane okursak oluyormu canım okurum ben sanaBu arada kızlar ben 2 cocuk kaybettim 3. Malesef bu ay da olmayacak dedi doktor ben umudumu yitirmiyorum ve dualar okuyorum yasin okumayi da düşünüyorum yardımcı olup okuyabilecek olan olursa bana söyleyebilir mi 41 yasin okutacam