2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aminn Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin.Bu sene atandim atandim atanamadim daha umursamayacagim bebegim olsun istiyorum.25 yasindayim eşim 30.esim yasim geciyor demeye basladi.arkdaslarinin bebisleri olduğunu duyunca hele.
Ben de 26 yaşındayım ama çocuk düşünmeye başladıktan sonra geçen her ay yaşlanıyorum gibi hissediyorum :işsiz::işsiz:
Bu arada bölüm neydi sizin

Cok teşekkür ederim cnm ayrı kisilere birer yasin okunsa kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz ya ins birinizin okudugu ve duasi kabul olur diyorum 1 tane okursan cok sevinirim cnm
tm cnm ben er ğece uokuyorum zaten canım bu ğece bı tanede sana okurum aldım ısmın ne bu arada esra mı?

Adetim 3. Günü bitti nerdeyse ara ara damla damla geliyor ve göğüslerim hala şiş ve ağrılı sürekli uykum var depresyon amı girdim ne

Kizlar tuvaletten sonra temizlenirken elime yapiskan sivi gibi bisey geliyo yumurtlama donemimde miyim acaba ?

Kızlar batım 28 eylül calismalara basladk ama hiçbirseyi takip etmiyorum.. Şimdilik belirti hissetmiyorum yine beynimin oyunlarına gelmemek için takibi bıraktım...
Ama çok heyecanlıyım kzlar bundan sonrasını takip edicem offff karmakarısıgım aslnda...
Lütfen bana bir yol gösterin :mad:
Gecenlerde bşrden midem bulandı bi tuhaf oldum ve ilişkilerden sonra akıntım artmaya basladı.. Yumurta akı şeklinde... Bu neyin nesi ?? Kafamdadelisorular:KK57:

Canim cok sikkin.
Isyan etmek istemiyorum.
Bebekle alakali degil.
Suanda cok buyuk bir bosluktayim.
Canimin hesabini soracak kisi ariyorum sanki. Zoruma gidiyor bazi seyler.
Derdimi paylasacagim beni anlayacak tek bir insan bile yok.

Ozur dilerim kizlar sinirlerim tavan yapti. Icimi kemiren seyler var. Benim hic arkadasim yok. Konusabilecegim insanlar yok. Sadece is yerinde gorustugum insanlar var. Evden ise isten eve gidiyorum. Sosyal hayatim yok. Borc harc. Cocuk icin tedavi derken bisey de kalmiyor zaten.
Kv ile yasiyorum.
Esimle is yuzunden gorusemiyoruz haftadan haftaya hatta belki 2 3 haftada bir izinlerimiz denk geliyor. Tum gunum kv ile geciyor. Tabi suanda bu duygulari yasamamin sebebi var. Ama anlatmayacagim olanlari.

Kizlar ozur dilerim burasi BDV degil. Ama buraya dokunmek istedim. :ruh:

Canim cok sikkin.
Isyan etmek istemiyorum.
Bebekle alakali degil.

Ozur dilerim kizlar sinirlerim tavan yapti. Icimi kemiren seyler var. Benim hic arkadasim yok. Konusabilecegim insanlar yok. Sadece is yerinde gorustugum insanlar var. Evden ise isten eve gidiyorum. Sosyal hayatim yok. Borc harc. Cocuk icin tedavi derken bisey de kalmiyor zaten.
Kv ile yasiyorum.
Esimle is yuzunden gorusemiyoruz haftadan haftaya hatta belki 2 3 haftada bir izinlerimiz denk geliyor. Tum gunum kv ile geciyor. Tabi suanda bu duygulari yasamamin sebebi var. Ama anlatmayacagim olanlari.

bizde esimin ailesiyle yaşıyoruz canim seni cok iyi anlıyorum bununla ilgili konum var istersen orda icini dokebilirsin bununla ilgili bizimle ortak hatta dahada kötü diyebilecegimiz kisiler var oraya yazan:KK43:

Canim cok sikkin.
Isyan etmek istemiyorum.
Bebekle alakali degil.

Kv ile yasiyorum.

Allah yardımcınız olsun bir an oncebu sıkıntılardan kurtulursunuz inssss

Cooook teşekkür ederim cnm ya allah razi olsun sizden iyi hissettiriyorsunuz bana kendimi iyiki katılmışım gruba ..
Sendnde Allah razi olsn cnm Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bende burda sizlerle konuşunca iyi oluyorum hem umitleniyorum kendimi bırakmıyorum pes etmiyorum.

Back
X