2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

çok iyi anlıyorum seni ama herseyde vardır bir hayır.bir arkadaşım bana söyle demisti.uzulme çünkü her ay bir ay daha yaklaşıyorsun bebegine :) inşallah hayirla sağlıkla gelecekler :)
ayyy insaallah yaklasiyoruzdur canim insaallah bu yaklastigimiz son ay olurda haberlerini aliriz bebislerimizin yaa

Merhaba kizlar bende gruba katılmak istiyorum.yaklasik 19 aydır deniyoruz esimle.her ay ümitle devam ediyoruz :) umarım bu topik hepimize iyi gelir .bende hafif pko var ve esimde hareketsizlik.simdilik eşim hap kullaniyor.hakkimizda hayirlisi:anne:

Canim sperm hareketsizligi icin keçiboynuzu kürü cok iyi geliyormuş, forumda.okudum bnde baya kisi kullanmis
Ölçüm sonuçları gayet yuksek çıkmış. İstersen esin kullansin.

Gunaydin millettt :) enerji ve mutluluk dolu bi pazar olsun ins..bugun son tatil günüm yarın is başı. .koca 2ay tatilde hamile kalırım diyodum olmadi,nasip..umarim bu.ay olur umutluyum :halay:Bide kafami baska şeylerle mesguk ediyorum,kac gündür kışlık hazırlıklar yapıyorum, bugünden itibaren de öğrenciler icin hazırlıklar yaparım vakit öyle gecer hayırlısı bakalim, buarada incir ve keçiboynuzuna devammmm:super:

Gunaydin millettt :) enerji ve mutluluk dolu bi pazar olsun ins..bugun son tatil günüm yarın is başı. .koca 2ay tatilde hamile kalırım diyodum olmadi,nasip..umarim bu.ay olur umutluyum :halay:Bide kafami baska şeylerle mesguk ediyorum,kac gündür kışlık hazırlıklar yapıyorum, bugünden itibaren de öğrenciler icin hazırlıklar yaparım vakit öyle gecer hayırlısı bakalim, buarada incir ve keçiboynuzuna devammmm:super:
evet canim bende okul acilsin kafam dagilsin istiyorum ama bu seferde okuldaki hocalar sürekli sorup duruyo bebek daha gelmedimi.sonrada diyorlar ki stres yapma.:hamarat:

Canim sperm hareketsizligi icin keçiboynuzu kürü cok iyi geliyormuş, forumda.okudum bnde baya kisi kullanmis
Ölçüm sonuçları gayet yuksek çıkmış. İstersen esin kullansin.
bende okudum onu ama daha başlamaya fırsatım olmadi.en yakın zamanda yapacam :) her ne kadar eşim ben içmem desede zorlayacam.

bende okudum onu ama daha başlamaya fırsatım olmadi.en yakın zamanda yapacam :) her ne kadar eşim ben içmem desede zorlayacam.
benim esimin spermleri normal ama bende bu aydan sonra yapim diyorum.cunku yavas spermler hizlilarin onune gecebiliyomus.benimkide ben icmem diyo ama zorla iciricem:KK11:

evet canim bende okul acilsin kafam dagilsin istiyorum ama bu seferde okuldaki hocalar sürekli sorup duruyo bebek daha gelmedimi.sonrada diyorlar ki stres yapma.:hamarat:

Aynen seminer döneminde bile sordular bana da,bide bizim okulda gecen yil 4,5 hamile vardi.bu yılda var yine,hadi sira snde artik deyip duruyorlar. Yine de kafami sinifima,ogrncilerime vericem onlar da susarlar bi.süre sonra..senin brans ne.canim? Ben sınıf ogretmeniyim.

Günaydın kızlar bugün nasılız. bat 8 gün kaldı ama dört gündür sağ kasığıma ağrı giriyor. pkolu olmama rağmen bir umut işte genelde reglim düzensiz olduğu için kararsız kaldım :(

Icsin.icsin bebek icin..sonuçta hem aci bisey de.degil:) bende esim icmez kizar filan diyodum likir likir iciyo valla,hatta almis eline isira isira yiyo bide sastim bende:halay: sen de incir kürü yap senle beraber icer beli canim,destek olmus olursun ona da. Biz aksam sabah birlikte iciyoruz kurlerimizi:KK50:

Son düzenleme:
Icsin.icsin bebek ici..sonuçta hem aci bisey de.degil:) bende esim icmez kizar filan diyodum likir likir iciyo valla,hatta almis eline isira isira yiyo bide sastim bende:halay: sen de incir kürü yap senle beraber icer beli canim,destek olmus olursun ona da. Biz aksam sabah birlikte iciyoruz kurlerimizi:KK50:
suan neofortil kullanıyor ikisi birlikte olurmu acaba :) nerdeee benimkisi çok Seçici zaten :) artık kavga dogus icirecem :halay:

Back
X