- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGünaydin canlarimmm :)
ayyy insaallah yaklasiyoruzdur canim insaallah bu yaklastigimiz son ay olurda haberlerini aliriz bebislerimizin yaaçok iyi anlıyorum seni ama herseyde vardır bir hayır.bir arkadaşım bana söyle demisti.uzulme çünkü her ay bir ay daha yaklaşıyorsun bebegine :) inşallah hayirla sağlıkla gelecekler :)
insaallah hayirdir arkadasim yaaCanım hayır olsun inşallah rüyan![]()
inşallah canıminsaallah hayirdir arkadasim yaa
canim sabah daha iyi diyorlar ama ise gittigimiz icin zor oluyor bide 15 20 dakika yataktan kalkmayin diyorlarkizlar sabah iliskiye girmek daha mi iyi sizce spermlerin hareketliligi acisindan.bide kac dakika kalkmiyosunuz yataktan![]()
valla benim de yarin is başı.yaz tatilinde hamile kalirim dedim olmadi..calisirken cok zor oluyorcanim sabah daha iyi diyorlar ama ise gittigimiz icin zor oluyor bide 15 20 dakika yataktan kalkmayin diyorlar
Merhaba kizlar bende gruba katılmak istiyorum.yaklasik 19 aydır deniyoruz esimle.her ay ümitle devam ediyoruz :) umarım bu topik hepimize iyi gelir .bende hafif pko var ve esimde hareketsizlik.simdilik eşim hap kullaniyor.hakkimizda hayirlisi![]()
evet canim bende okul acilsin kafam dagilsin istiyorum ama bu seferde okuldaki hocalar sürekli sorup duruyo bebek daha gelmedimi.sonrada diyorlar ki stres yapma.Gunaydin millettt :) enerji ve mutluluk dolu bi pazar olsun ins..bugun son tatil günüm yarın is başı. .koca 2ay tatilde hamile kalırım diyodum olmadi,nasip..umarim bu.ay olur umutluyumBide kafami baska şeylerle mesguk ediyorum,kac gündür kışlık hazırlıklar yapıyorum, bugünden itibaren de öğrenciler icin hazırlıklar yaparım vakit öyle gecer hayırlısı bakalim, buarada incir ve keçiboynuzuna devammmm
![]()
bende okudum onu ama daha başlamaya fırsatım olmadi.en yakın zamanda yapacam :) her ne kadar eşim ben içmem desede zorlayacam.Canim sperm hareketsizligi icin keçiboynuzu kürü cok iyi geliyormuş, forumda.okudum bnde baya kisi kullanmis
Ölçüm sonuçları gayet yuksek çıkmış. İstersen esin kullansin.
benim esimin spermleri normal ama bende bu aydan sonra yapim diyorum.cunku yavas spermler hizlilarin onune gecebiliyomus.benimkide ben icmem diyo ama zorla iciricembende okudum onu ama daha başlamaya fırsatım olmadi.en yakın zamanda yapacam :) her ne kadar eşim ben içmem desede zorlayacam.
Slm senle ayniyiz bat da. İnşallah hayırlısı olur.Bat 2 ekim
evet canim bende okul acilsin kafam dagilsin istiyorum ama bu seferde okuldaki hocalar sürekli sorup duruyo bebek daha gelmedimi.sonrada diyorlar ki stres yapma.![]()
bende okudum onu ama daha başlamaya fırsatım olmadi.en yakın zamanda yapacam :) her ne kadar eşim ben içmem desede zorlayacam.
suan neofortil kullanıyor ikisi birlikte olurmu acaba :) nerdeee benimkisi çok Seçici zaten :) artık kavga dogus icirecemIcsin.icsin bebek ici..sonuçta hem aci bisey de.degil:) bende esim icmez kizar filan diyodum likir likir iciyo valla,hatta almis eline isira isira yiyo bide sastim bendesen de incir kürü yap senle beraber icer beli canim,destek olmus olursun ona da. Biz aksam sabah birlikte iciyoruz kurlerimizi
![]()