- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
@friendly8584 canımmm bugün doktora gittim klomene başladık yine bakalım hayırlısı prolaktine bakmadı düşmüştür dedi. sen ne zaman başlıyordun ovu. testlerine ? bize artık çok çalışmak düşüyor bakalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canom inşallah yaa inşallah hamileyizdir inşallah inşallah inşallahYa yumurtlama gunlerimde degilim ben yumurtlama gunlerimde belirti yaşamam hic sadece akinti durumu degisir ama yasadiklarim daha onceki hamilelik belirtilerimle ayni o yuzden olabilir diyorum ama nasip. O da tutunamadi dusuk yaptim. Yani pozitif olunca bitmiyorkii gelisecek mi tutunacak mi saglikli dogsa derken. Rabbim herkese saglikli evlat versin tutunduysa saglikla buyumesini ve saglikla dogmasini nasip etsin
![]()
Akıntın nasıl benim şu an sulu gibi anlayamıyorumYa yumurtlama gunlerimde degilim ben yumurtlama gunlerimde belirti yaşamam hic sadece akinti durumu degisir ama yasadiklarim daha onceki hamilelik belirtilerimle ayni o yuzden olabilir diyorum ama nasip. O da tutunamadi dusuk yaptim. Yani pozitif olunca bitmiyorkii gelisecek mi tutunacak mi saglikli dogsa derken. Rabbim herkese saglikli evlat versin tutunduysa saglikla buyumesini ve saglikla dogmasini nasip etsin
![]()
Amin canim insallah. hakkimizda hayırlısı hepimizinAmin canom inşallah yaa inşallah hamileyizdir inşallah inşallah inşallah
Akintim pek yok gibi bazen oluyor bazen olmuyor. En azindan 1 hafta gecse test yapicam erken gebelik yada sabredip gecikmesini bekleyecegim o kadar sabreder miyim bilmiyorumAkıntın nasıl benim şu an sulu gibi anlayamıyorum
Aynıyız demekki bende sabretmeye çalışıyorum :)Akintim pek yok gibi bazen oluyor bazen olmuyor. En azindan 1 hafta gecse test yapicam erken gebelik yada sabredip gecikmesini bekleyecegim o kadar sabreder miyim bilmiyorum
Akintidan ziyade gaz oluyor bende arada hafif bir kramp giriyor hani adet doneminde olur ya oyle. El ayak yine bu benim. Bel agrim var bir de sirt agrim var ya seytan durtuyor bazen kan testi yaptir diye ama cok erken ya mecbur bekleyecegim en azindan 1 haftaAynıyız demekki bende sabretmeye çalışıyorum :)
Baya belirtin vrmış aslında canım senin .tam bilmiyorum ama galiba 12günde kana geçiyomuş yoksa idrara mıydı öyle bişeydi :) arada bi normak adet ağrısı gibi ağrı giriyo sanırım adet olcam diyorumAkintidan ziyade gaz oluyor bende arada hafif bir kramp giriyor hani adet doneminde olur ya oyle. El ayak yine bu benim. Bel agrim var bir de sirt agrim var ya seytan durtuyor bazen kan testi yaptir diye ama cok erken ya mecbur bekleyecegim en azindan 1 hafta
Ayni koyulukta cikcak canim.benom gecen adetten 1 gun once baya koyu cikmisti umitlendim ama malesefSu ovulasyon testiyle gebelik ogrenme olayinda testteki cizginin koyu cikmasi yeterli mi yoksa illa ayni koyulukta mi olcak çizgiler bilen var mi nasi anlasiliyor bu olay![]()
Önce kana geciyor canım. Yani var belirtiler ama bakalim. Nasip.Baya belirtin vrmış aslında canım senin .tam bilmiyorum ama galiba 12günde kana geçiyomuş yoksa idrara mıydı öyle bişeydi :) arada bi normak adet ağrısı gibi ağrı giriyo sanırım adet olcam diyorum![]()
Ayni koyulukta cikcak canim.benom gecen adetten 1 gun once baya koyu cikmisti umitlendim ama malesef
Akintidan ziyade gaz oluyor bende arada hafif bir kramp giriyor hani adet doneminde olur ya oyle. El ayak yine bu benim. Bel agrim var bir de sirt agrim var ya seytan durtuyor bazen kan testi yaptir diye ama cok erken ya mecbur bekleyecegim en azindan 1 hafta
Bata ne kadar varken başlamıştı canım gazBnm en büyük belirtim gazdi
Akintidan ziyade gaz oluyor bende arada hafif bir kramp giriyor hani adet doneminde olur ya oyle. El ayak yine bu benim. Bel agrim var bir de sirt agrim var ya seytan durtuyor bazen kan testi yaptir diye ama cok erken ya mecbur bekleyecegim en azindan 1 hafta
Bata ne kadar varken başlamıştı canım gaz
Guatr sebep olmustur canim zehirli guatr mi varmisKızlar merhaba bugün doktor kontrolümde kesemin altında kanamam oluşmuş doktorum cok ciddi düşük riskin var dedi ilaç ve iğne kullanmaya başladım sizce duzelirmi ve kan testinde guatrm çıktı:'-(
Esime bal karisimi yediriyorum onun icinde var canim.ama kendim yemiyorum esinde sperm icin yiyor sutle karistrp veriyorumMerhaba polen yiyen var mi yumurta ve sperm kalitesi icin