• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya yumurtlama gunlerimde degilim ben yumurtlama gunlerimde belirti yaşamam hic sadece akinti durumu degisir ama yasadiklarim daha onceki hamilelik belirtilerimle ayni o yuzden olabilir diyorum ama nasip. O da tutunamadi dusuk yaptim. Yani pozitif olunca bitmiyorki :dua::dua::dua:i gelisecek mi tutunacak mi saglikli dogsa derken. Rabbim herkese saglikli evlat versin tutunduysa saglikla buyumesini ve saglikla dogmasini nasip etsin :dua:
Amin canom inşallah yaa inşallah hamileyizdir inşallah inşallah inşallah

Ya yumurtlama gunlerimde degilim ben yumurtlama gunlerimde belirti yaşamam hic sadece akinti durumu degisir ama yasadiklarim daha onceki hamilelik belirtilerimle ayni o yuzden olabilir diyorum ama nasip. O da tutunamadi dusuk yaptim. Yani pozitif olunca bitmiyorki :dua::dua::dua:i gelisecek mi tutunacak mi saglikli dogsa derken. Rabbim herkese saglikli evlat versin tutunduysa saglikla buyumesini ve saglikla dogmasini nasip etsin :dua:
Akıntın nasıl benim şu an sulu gibi anlayamıyorum

Aynıyız demekki bende sabretmeye çalışıyorum :)
Akintidan ziyade gaz oluyor bende arada hafif bir kramp giriyor hani adet doneminde olur ya oyle. El ayak yine bu benim. Bel agrim var bir de sirt agrim var ya seytan durtuyor bazen kan testi yaptir diye ama cok erken ya mecbur bekleyecegim en azindan 1 hafta

Akintidan ziyade gaz oluyor bende arada hafif bir kramp giriyor hani adet doneminde olur ya oyle. El ayak yine bu benim. Bel agrim var bir de sirt agrim var ya seytan durtuyor bazen kan testi yaptir diye ama cok erken ya mecbur bekleyecegim en azindan 1 hafta
Baya belirtin vrmış aslında canım senin .tam bilmiyorum ama galiba 12günde kana geçiyomuş yoksa idrara mıydı öyle bişeydi :) arada bi normak adet ağrısı gibi ağrı giriyo sanırım adet olcam diyorum :(

Su ovulasyon testiyle gebelik ogrenme olayinda testteki cizginin koyu cikmasi yeterli mi yoksa illa ayni koyulukta mi olcak çizgiler bilen var mi nasi anlasiliyor bu olay:110::işsiz:

Su ovulasyon testiyle gebelik ogrenme olayinda testteki cizginin koyu cikmasi yeterli mi yoksa illa ayni koyulukta mi olcak çizgiler bilen var mi nasi anlasiliyor bu olay:110::işsiz:
Ayni koyulukta cikcak canim.benom gecen adetten 1 gun once baya koyu cikmisti umitlendim ama malesef

Baya belirtin vrmış aslında canım senin .tam bilmiyorum ama galiba 12günde kana geçiyomuş yoksa idrara mıydı öyle bişeydi :) arada bi normak adet ağrısı gibi ağrı giriyo sanırım adet olcam diyorum :KK43:
Önce kana geciyor canım. Yani var belirtiler ama bakalim. Nasip.

Bnm en büyük belirtim gazdi

Bata ne kadar varken başlamıştı canım gaz

Yani kimseyi umutlandirmayayim ama benim benim adetime baya vardı gazdan duramiyordym sonra arada baş dönmesi oldu az az başka da öyle büyük belirti olmadı

Kızlar merhaba bugün doktor kontrolümde kesemin altında kanamam oluşmuş doktorum cok ciddi düşük riskin var dedi ilaç ve iğne kullanmaya başladım sizce duzelirmi ve kan testinde guatrm çıktı:'-(

Back
X