- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Tesekkurler balimmTebrikler canimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler balimmTebrikler canimmm
Silik bir çizgi var canım hayırlı olsunOldu sanirim bi bakin nolur sizce ne
Anladım canım ya hayırlısı olsun.kusura bakma canım anca yazabiliyorum dedi tatlım ya dedi ama gel gör ki negatif çıktı bende iyice şaşırdım kaldım adette olmadım daha sarı bir akıntım var ağrılarımda oluyor hala.
Nerde verdin kani. heyecen yaptim ya :)) hadiiii :)Kuzum bakiyorum ama yok ckmamis off catlicam yaa
Sadi konuk varya bahcelievler de orda verdim ama hala ckmadi yaa kalkip git diyo seytam geri :)Nerde verdin kani. heyecen yaptim ya :)) hadiiii :)
Hayirli olsun canimmmAglamakta.n yazamiyorum kikan vermeye gidiyorum hemen smdi
Hay Allah kiz rumeli de verseydin ya baska zaman olsa gidersin rumeliye dibindeki hastane neyse nazli herhalde senin bebis :) ciksin artik sonuclar valla ya :)Sadi konuk varya bahcelievler de orda verdim ama hala ckmadi yaa kalkip git diyo seytam geri :)
Ay bizde çatladık canısı yaa çabuk öğren :)) girip girip bakıyorum yazmışmı sonucu dşye :))Ay ben geri gidiyorum hastaneye ckmadi hala catlatcaklar beni
Ya esim evde yok para bulamadm oraya yetecek kadar ustumde gidemedimHay Allah kiz rumeli de verseydin ya baska zaman olsa gidersin rumeliye dibindeki hastane neyse nazli herhalde senin bebis :) ciksin artik sonuclar valla ya :)
Kiz dur durdugun yerde gece gece esin yaninda mi bari onsuz gitme bir yere.Ay ben geri gidiyorum hastaneye ckmadi hala catlatcaklar beni
Olsun kuzum. :) hayirlisi ama gitme tek basina bir yere bu saatte sende ben gibisin yaYa esim evde yok para bulamadm oraya yetecek kadar ustumde gidemedim
Yok degilkuzum tek degilim kuzum ama arkafas varKiz dur durdugun yerde gece gece esin yaninda mi bari onsuz gitme bir yere.
hamissem ben deoldu hala oluyoKızlar ya adet ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı benim umudum kalmadıda![]()
Benim çok ağrımıştı canım. Başka adet belirtilerim de olmuştu. Mesela saçım şekil almaz adet yakınken bi de sakarlık olurdu. Hepsi oldu bende. İnşallah vardır canımKızlar ya adet ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı benim umudum kalmadıda![]()
Canim gitme bence az daha bekle. cikar birazdan gece gece bisey olur en kotu sabah ogrenirsin sabaha kalmaz zaten dur kiz gitme valla bak.Yok degilkuzum tek degilim kuzum ama arkafas var