• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

4-5 gun var verdim kan
varmış daha geçen ay 6 gün kala kanda öğrendim hamile olduğumu ve adete 4 gün kalaya kadar idrarda göremedim bir gün geçtikten sonra çıktı ama 3 gün geçtikten sonra kimyasal gebelik olduğunu anladım o nedenle idrar testinde tam görülmeden ya da adet tam geçmeden kimseye önermiyorum test yapmayı... seninde öyle olacak diye bir şey yok ama işte üzülüyor insan:KK51:

varmış daha geçen ay 6 gün kala kanda öğrendim hamile olduğumu ve adete 4 gün kalaya kadar idrarda göremedim bir gün geçtikten sonra çıktı ama 3 gün geçtikten sonra kimyasal gebelik olduğunu anladım o nedenle idrar testinde tam görülmeden ya da adet tam geçmeden kimseye önermiyorum test yapmayı... seninde öyle olacak diye bir şey yok ama işte üzülüyor insan:KK51:
Haklisin olabilir tabi ki. ben kanda negatifi gormeye alisigim. once bir kaynar su dokuluyor tepemden yavas yavas alisiyorum sonra. her 2 sonucu goruncede aglayabirim. bakalim kismet ya

@aysntrk 14 Ekim

@melekistiyorum 15 Ekim

@ayllllliiiin35 17 Ekim

@Karpatyam 18 Ekim

@Ayla ak 20 Ekim

@ilkemmmmm 20 Ekim

sukrancemal sukrancemal 22 Ekim

@Gamzecannn 23 Ekim

@ay__060 27 Ekim

@Emineeemm 28 Ekim

@derya6129 28 Ekim

@Ozlmugr 29 Ekim

@ALYALAL 29 Ekim

@Ellydncr 29 Ekim

@ayavuz18 29 Ekim

@Sarisinbebek 29 Ekim

@Busra ozsoy34 30 Ekim

@glmserser 30 Ekim

@ayca152012 30 Ekim

@Asimisa 31 Ekim

@friendly8584 31 Ekim

@Kardelen1510 31 Ekim

Canlar güzel haberleri olan var mı yoksa da üzülmek pes etmek yok kirmizilari gormeden umut hep var ki gorulse bile devam elbet bir gün bizde anne olacağız ömrumuz yeterse kaderimizde varsa:KK68:
Canım kırmızıları gördüm geçirdim:duduk: yeni bat 21 Kasım.Pek giremiyorum buralara. Girince stres oluyorum. İnşallah güzel haber alırsam yazacağım. Herkes inşallah güzel haberler alır hayırlısıyla. Raabimden umut kesilmez dua edip bekleyeceiz :dua::KK200::KK68:

Bakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii Eki Görüntüle 1907550

Tebrikler canım, hayırlı olsun. Yahu bu Kasım ayı ne kadar bereketli başladı maşallah. Çift çizgi görünce acayip seviniyorum. Bağımlısı oldum diyebilirim hatta. :) Bakalım biz de bir gün görebilecek miyiz.

Tebrikler canım, hayırlı olsun. Yahu bu Kasım ayı ne kadar bereketli başladı maşallah. Çift çizgi görünce acayip seviniyorum. Bağımlısı oldum diyebilirim hatta. :) Bakalım biz de bir gün görebilecek miyiz.
Kızlar merhaba... Galiba kasım hamişlerinde. Biride benim 9 günlük adet gecikmesinden sonra gece eşime test aldırıp sonucu öğrendim inşallahallah sağlıkla kucamıza almayı nasip eder. Ben gibi büyün bebek bekleyenlerinin de yüzünü güldürür ..

Canım ya çok teşekkürler darısı hepimize inşallah aynen dimi çok güzel bir görüntü çift çizgi :KK68:

Kızlar merhaba... Galiba kasım hamişlerinde. Biride benim 9 günlük adet gecikmesinden sonra gece eşime test aldırıp sonucu öğrendim inşallahallah sağlıkla kucamıza almayı nasip eder. Ben gibi büyün bebek bekleyenlerinin de yüzünü güldürür ..
9gün gecikmemi maşallah canım nasıl sabrettin okadar :) hayırlı olsn

Hayırlı olsun canım tebrik ederim. Valla 9 günlük gecikmeye iyi sabretmişsin test yapmadan :)

ben her gün hususi idrar testinde pozitif görenler var diye bir konu var oraya giriyorum:KK70: acayip seviyorum şöyle 2. çizgi kopkoyu görünüyor ya:KK70: inşallah bize de nasip olur:KK36: hamile kaldığımı öğrendiğimde test yapmıştım hiç bişi yoktu ah dedim idrara da geç 5 gün geçsin test yapacağım kıpkırmızı çizgiyi göreceğim ama nasip olmadı gitikçe düşmüş değerim haberim yoktu:cry:

Hayırlı olsun canım tebrik ederim. Valla 9 günlük gecikmeye iyi sabretmişsin test yapmadan :)
Kızçelerr nereye sabretmiycem nerdeyse 1 yıldır tek çizgi görmekten adetin gününde gelmesinden okadar bıkmıştım kii hep hüsrann hep hayall kırıklığı artık ümidimi kesmiştim

bende normalde 17. ya da 18. gün yumurtlarım ama akıntım 12. gün geldi değerlendirdik 14. gün ovulasyon testi yapmaya başladım 20. gün koyulaştı o günüde değerlendirdik.. 12 nere 20 nere düşün artık umut dünyası bir belirti görsek değerlendiriyoruz:KK70: hayırlısı artık bakalım belki tutmuştur... birde ben hiç akıntı olmadığım ay hamile kaldım gerçi kimyasaldı ama kaldım yani o nedenle akıntı var ya da yok gün aşırı değerlendirmek lazım...

Akıntımın geldigi aralar pek bişey yapamadık agrıların var diye :) ben o ağrıları üşütme kaynaklı sanıyodum:) neyse. Hayrlısı artık.

Sana da geçmiş olsun inş. Rabbim daha yaşatmasın, umarım tez vakitte bebişini kucagına alırsın:)

Akıntımın geldigi aralar pek bişey yapamadık agrıların var diye :) ben o ağrıları üşütme kaynaklı sanıyodum:) neyse. Hayrlısı artık.

Sana da geçmiş olsun inş. Rabbim daha yaşatmasın, umarım tez vakitte bebişini kucagına alırsın:)
benimde baya ağrım olmuştu ama umursamadım aslında 12. gün ihtimalde vermedim ama regl sonrası 1 kere ilişki olmuştu yoksa bile hasret gideririz :KK70: amin canım Rabbim hepimizin kucağını tez vakitte doldursun inşallah:KK36:

Kızçelerr nereye sabretmiycem nerdeyse 1 yıldır tek çizgi görmekten adetin gününde gelmesinden okadar bıkmıştım kii hep hüsrann hep hayall kırıklığı artık ümidimi kesmiştim
ay ne güzel ya ümidi kesince hamile olanları duydum mu daha bir seviniyorum Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallah

Bakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii Eki Görüntüle 1907550

Aaayy ağlayasım geldi valla :)

Yoksa bende mi hamişim baksana duygusallaştım :)) bi belirti daha :) uf kafayı yicem ama şaka maka bi yana cok sevindim. İnş değerlerin kat be kat artarrr :)

Back
X