• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

_20161106_151539.webp
bu ne kızlar bunda -5yazıyo.anlayamadm

Canım ben de kabızlıktan çok çektim. İnşallah olmazsın. Benim sana tavsiyem portakal ve mandalina. Çok lifli olduğu için iyi geliyor. Sabah ve akşam birer tane ye derim. Patates ve katı beslenmeden uzak durmaya çalış. Tabii ki bol da su iç :)
Su yu içiyorum canım. Portakal ve mandalina yemeye de başladım. Ama ceviz yemeye çakışıyorum yararlı diye. Onu fazla kaçırıyorum sanırım :) sırf yararlı diye çok mu yiyorum ne :D

En iyisi bence doktoruna sorman lazım ne yapbilirsin die en azından bebeğe ve sana zarar vermicek bir şeyler verir
İlk defa duydum doktorların hamileyken portakal önermediğini. Bende yemeye çalışıyorum yararlıdır diye. Benim doktorum şu an hiçbişey söylemiyor. Keseyi görelim o zaman konuşçaz dedi

bende önceki hamileligimde surup vermişti cuma sordum ka bizim dedim dr suan birsey veremem dedi...bende öyle sürekli açım...
Benimki ben sorunca yazdı kabızlık yaşarsan alırsın bebeğe bi zararı yok dedi. Şu an yok Allah tan öyle bir durumum inşallah olmaz :dua::dua:

Olsun yaz canim ben saglikci olunca hic garipsemiyorum bazen kendimde etrafta acik acik konusunca etraf garipsiypr ama yillardir oturdu yani dilimde bazi terimler :KK48:dedigindede cok haklisin valla adamada zehir ediyrz cocuk ypcaz diye..gecen aksam hadi bugun yumurtlama gunum diyorum ne bu gorevemi cagiriyon diyor :) hem kendimizi hem onlari stres yapiyrz.senin iyi sonraki hafta kafan rahat girmissinzdir iyi denk gelmis.bende duzensizim diye test yapiyrm ama boylede gorev gibi hic hos olmuyor gercekten
Bence hiç testle uğraşma canım. Gerçekten çok stres oluyorsun. Ben ovülasyon testini hiç yapmadım onu yapmaktansa 2 günde bir ilişkiye girmek daha mantıklı ki bizim bu ay 3. Gün ilişkiye girdiğimiz bile oldu

Bence hiç testle uğraşma canım. Gerçekten çok stres oluyorsun. Ben ovülasyon testini hiç yapmadım onu yapmaktansa 2 günde bir ilişkiye girmek daha mantıklı ki bizim bu ay 3. Gün ilişkiye girdiğimiz bile oldu
Nebileyim bu ayda bunu deneym dedim bidaha almam zaten yaa

Back
X