- 13 Ağustos 2016
- 1.206
- 1.916
- 48
Ya direk verdiler danışmadan bişey demediler danışma oluncada bişey sormadım iyi dimi sonuçTebrik ederim hayırlı uğurlu olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya direk verdiler danışmadan bişey demediler danışma oluncada bişey sormadım iyi dimi sonuçTebrik ederim hayırlı uğurlu olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
2 gün sonra tekrar baktırırsın 2 kat artması gerekiyor. Benim 4 gün geçmişti 28 çıkmıştıYa direk verdiler danışmadan bişey demediler danışma oluncada bişey sormadım iyi dimi sonuççokteşekkürkuzum
Bende folic-1 kullanıyordum canım perşembe günü doktora gidince doktorum folic iyod kullan dedi. Ona başladım artıkKizlar bir sey soracagim size. Folik asit kullaniyor musunuz? Folic-1 kullaniyordum daha kapsamli olanlar da var mi?
Benim batım yarın daha çarşamba mı baktırayım tekrar2 gün sonra tekrar baktırırsın 2 kat artması gerekiyor. Benim 4 gün geçmişti 28 çıkmıştı![]()
Su yu içiyorum canım. Portakal ve mandalina yemeye de başladım. Ama ceviz yemeye çakışıyorum yararlı diye. Onu fazla kaçırıyorum sanırım :) sırf yararlı diye çok mu yiyorum neCanım ben de kabızlıktan çok çektim. İnşallah olmazsın. Benim sana tavsiyem portakal ve mandalina. Çok lifli olduğu için iyi geliyor. Sabah ve akşam birer tane ye derim. Patates ve katı beslenmeden uzak durmaya çalış. Tabii ki bol da su iç :)
hadi gözün aydın canim değerin çok iyi maşallah...allahım kat kat değerini arttırır ve kucağına al sagliklaKızlaar aldm sonucumı Eki Görüntüle 1908118
İlk defa duydum doktorların hamileyken portakal önermediğini. Bende yemeye çalışıyorum yararlıdır diye. Benim doktorum şu an hiçbişey söylemiyor. Keseyi görelim o zaman konuşçaz dediEn iyisi bence doktoruna sorman lazım ne yapbilirsin die en azından bebeğe ve sana zarar vermicek bir şeyler verir
Sağolasın kuzum amin hepimiz inşallah :)hadi gözün aydın canim değerin çok iyi maşallah...allahım kat kat değerini arttırır ve kucağına al saglikla
salı günü baktır canimBenim batım yarın daha çarşamba mı baktırayım tekrar
Benimki ben sorunca yazdı kabızlık yaşarsan alırsın bebeğe bi zararı yok dedi. Şu an yok Allah tan öyle bir durumum inşallah olmazbende önceki hamileligimde surup vermişti cuma sordum ka bizim dedim dr suan birsey veremem dedi...bende öyle sürekli açım...
Tamam canım sağolasn :)salı günü baktır canim
Yok canım salı baktır. Güzelce yükselir değerin.Benim batım yarın daha çarşamba mı baktırayım tekrar
Ama hiç yemeyin demiyor canım. Herşeyde olduğu gibi aşırısı zarar diyor. Fazla yememek lazım yani ama tüketmek te gerekiyor
Bence hiç testle uğraşma canım. Gerçekten çok stres oluyorsun. Ben ovülasyon testini hiç yapmadım onu yapmaktansa 2 günde bir ilişkiye girmek daha mantıklı ki bizim bu ay 3. Gün ilişkiye girdiğimiz bile olduOlsun yaz canim ben saglikci olunca hic garipsemiyorum bazen kendimde etrafta acik acik konusunca etraf garipsiypr ama yillardir oturdu yani dilimde bazi terimlerdedigindede cok haklisin valla adamada zehir ediyrz cocuk ypcaz diye..gecen aksam hadi bugun yumurtlama gunum diyorum ne bu gorevemi cagiriyon diyor :) hem kendimizi hem onlari stres yapiyrz.senin iyi sonraki hafta kafan rahat girmissinzdir iyi denk gelmis.bende duzensizim diye test yapiyrm ama boylede gorev gibi hic hos olmuyor gercekten
Canım benim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlaar aldm sonucumı Eki Görüntüle 1908118
Onermiyor mu folic-1 i?Bende folic-1 kullanıyordum canım perşembe günü doktora gidince doktorum folic iyod kullan dedi. Ona başladım artık
Nebileyim bu ayda bunu deneym dedim bidaha almam zaten yaaBence hiç testle uğraşma canım. Gerçekten çok stres oluyorsun. Ben ovülasyon testini hiç yapmadım onu yapmaktansa 2 günde bir ilişkiye girmek daha mantıklı ki bizim bu ay 3. Gün ilişkiye girdiğimiz bile oldu
Canım benim çok sevindim. Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin. Darısı tüm bekleyenlerin başınaKızlaar aldm sonucumı Eki Görüntüle 1908118