Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gitti gidiyordan alıyorum ben sürekli kredi kartı ile sıkıntı hiç yaşamadım yıllardır da kullanırım gittigidiyoru, bence güvenebirsin. Ovulasyon testini ise adetin kaç günde bir oluyor bilmiyorum tam ama 8.günden itibaren her gün aynı saatte ve sabah 10,11 öğleden sonra 5,6 gibi uygun saatler yapıyorsun. ama ilk idrarla yapma.Ovulasyan testi nasil kullanilir kizlar ne kadar araliklarla ne zaman yapilmaya baslanir bide gitti gidiyor kredi kartiyla odeme kabul ediyo guvenilir mi bilen varsa yardimci olabilir mii??
canım senin 10. günden itibaren başlamandaha doğru olur ozaman, günde bir defa yapılıyor.ya öğleden önce söylediğim saatlerde yada öğleden sonra, idrar sıkışman gerek ve en az 2,5 saat arada su içmemelisin, benim bildiklerim bukadar canımSabah ogle gunde iki defa mı :) gitti gidiyorda fiyatlar cok uygun ordan siparis veriyim 29 gunde bir adet oluyorum
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...20-adet-ovulasyon-2-u-erken-gebelik-242078878 ben bunu aldım bu ay kullanıyoru,hemen ertesi gün elime ulaştıSabah ogle gunde iki defa mı :) gitti gidiyorda fiyatlar cok uygun ordan siparis veriyim 29 gunde bir adet oluyorum
canım sevindim mi desem üzüldüm mü desem bende pazar günü olduğumda bir anlık bir üzüntü yaşamıştım ama çabuk toparladım şükür napalım bun da da vardır bir hayır.Rabbim gönlüne göre versin canım batlarımız aynı vücudumuz yine oyun yapmazsa tabi :)Kizlar çok şiddetli bi ağrıyla dün kırmızıları gördümmmm ama yerimden kalkamıyorumm neeyse artık oldum sonunda :) yeni bat 6 aralıkk
Çok şükür kv ile beraber yaşamıyorum ama zorunda giden bişey söylediğinde gülerek iğneleme yaparak hakkından geliyorum dermisimBende Öyle hissediyorum canım da duymazsamda üzülmem doktorumda yer yoktu söylediği zamandan 2 gün önce aldım o yüzden duyulmayabilir zaten ama en azından görebiliriz bebişi artık o rahatlatır beniGulegule oturun canim evinde umarim cok yormamışsındır kendini bu surecte. kalp atisi icin kesin 6.haftada duyulur diye bisey yok insallah duyacaksin ama duyulmasada cokcok erken sakın moralini bozma. ben duyacagini hissediyorum.
Saol canim benim :)http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...20-adet-ovulasyon-2-u-erken-gebelik-242078878 ben bunu aldım bu ay kullanıyoru,hemen ertesi gün elime ulaştı
Canım doktorun umursamamazlıgı bence doktorunu değiştir. Kokulu akıntılar mantar belirtisidir diye biliyorum. Rabbim saglıklı hamilelikler nasip etsin hepimize insallah. Geçmiş olsunHayirli geceler kizlar gecen bir soru sordum kimse cevaplamamisti insaAllah bu sefer üzerine konu gelmez. Şöyleki, benim bayadir nerdeyse kendimi bildim bileli akintilarim adetin bazi dönemlerinde yesil ve kokulu oluyor. Evlendikten sonra bir kac ayolmayinca enfeksiyon kaynaklidir doktora git dediler devlete gittim fitil verdi gecmedi daha sonra özele gittim o baska bir fitil verdi 7 günlük yine gecmedi ama fitilde gecmezse 14 gün kullanilmali yaziyordu. Doktoruma gecmedigini soyleyince nezamandir var dedi bayadir diyince ozaman dogustandir demisti.. Aylar gecti simdi bi bakim dedim nette dogustan oyle bi akinti yazmiyo hic. Sinir oldum acaba doktorun umursamazligi yuzundenmi tedavi olmadim ve bosuna bekliyorum sizce? Ay kusura bakmayin cok uzatmisim ayrica takvime gore iki gun sonra bat ama demin hasta oldum galiba pembe leke geldi.. Yani aslndakesin oldum tum adet belirtileri var ama bu umut hic bitmiyo acaba yerlesmemi acaba ustune gormemi diye.. Of neyse hergun duzenli takib ediyorum seviliyosunuz ve dualarmdasiniz Rabbim hepimize en kisa zamanda nasib eder insaAllah.. Sorumu cevaplamayi unutmayin lutfen![]()
Valla ben sevindim canım en azindan yokmus geldi diyorum tekrar calismalara baslayabilirim bitsinde bi an once :)canım sevindim mi desem üzüldüm mü desem bende pazar günü olduğumda bir anlık bir üzüntü yaşamıştım ama çabuk toparladım şükür napalım bun da da vardır bir hayır.Rabbim gönlüne göre versin canım batlarımız aynı vücudumuz yine oyun yapmazsa tabi :)
Hayırlısı olsun canım inşallah yeni ayaKizlar çok şiddetli bi ağrıyla dün kırmızıları gördümmmm ama yerimden kalkamıyorumm neeyse artık oldum sonunda :) yeni bat 6 aralıkk
Rabbim şifa versin canım benim... aklınızda kalsınbi yerlerdrn duyarsam alirim istanbul bize cok uzak
inşallah canım hepimiz veririz hayırlı haberleriCanim su an yum donemin sanirim o yuzden bosver akintiyi calismalara devam et 19 kasimda iyi haberi ver bize burdan
Bnde istyrmda kapida odemeli bulamadm cnm utanym artk eczaneden almaya vallahi ya ama bulsmadmBen gebelik testini 25li internetten siparis ettim ben de rahatladim eczacıda:)
canım netten al eczane hem de pahalıBnde istyrmda kapida odemeli bulamadm cnm utanym artk eczaneden almaya vallahi ya ama bulsmadm