2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ay valla bende 60 kilo oldum cocuk olcakmis gibi birsuru vitamime ve kan ilaclarina baslayinca..bende 52ydim ne guzel olur baslasam :) su icemiyrm ben su icsem hemen zayifliyrm ama :işsiz:
Babies16 Babies16 gel sen de katıl canim bize elele zayıflayalım. 1.5 ay sonra tartıda 52 kilo oldugum fotografimi atmak istiyorum burdan. ben de aksamlari arisutu gunduzleri folikasit aliyorum

Folikasit combi içiyorum yaklaşık 6 7aydır zaten de son aylar bıktığım için aklıma geldikçe içiyorum artık Hacamat nedir acaba ilk defa duydum :oops:
vücudun belli yerlerinde deri altında biriken kanı vakumlama yöntemi ile alınıyor.kısaca bu.çok aşırı acıtan bir şey değil.

Aklima çok takıldı neden 8.71 cikti acaba degerim. Bebek rahme yerlesmedimi acaba ondanmi dusuk cikti icerde neler oluyoo:KK17:

Bugün benim batim. 9 kasim demiştim ama gecen ay 31 cekiyormuş, bu durumda batim bugun. Hala kirmizilar gelmedi. Merakliyim bakalim. :KK45: 10una kadar olmazsan test yaparim inş.

Kızlarrr bende de pco var :KK43: progestanım dün bitti ve ilk kez kullandım şuan beklemedeyim 1hafta içinde adet olmazsam gebelik testi yapılacak şuan ara ara kasık ağrı oluyo ve batma oluyo dua edin benim içinnn artık bende anne olmak istiyorum :KK43: çok yoruldum ilaç içmektennn:KK43:
Ben de son adetimde kullanıyordum 4 gün geçince test yaptırdım ve pozitif. İnşallah senin de pozitif çıkar. Yüreğini ferah tut

Arkadaşlar bende bugün aldım ikili test sonucumu çok şükür problem yok. 13 haftalık gebeyim ve henüz cinsiyeti bilmiyorum. İkili test'te F-BhCG sonucunuz ne çıktı??
Bilimsel olmayan ama %70 tutan bir yöntem varmış F-BhCG 50'nin üzeri ise Kız 50'den düşük ise erkek deniliyor. Paylaşımlarınızı merakla bekliyorum bakalım bizimkiler tutacak mı :)

Yenilen icilen spermi gercekten cok etkiliyo. hız icin zeytinyaginda bekletilmis incir etkili bunu deneyebilirsin. dr bana klomeni 5 aydan fazla kullanmani istemem. cunku istatistiklere bakildiginda 5 aydan sonrasinda etki orani dusuyormus. senin insallah 2. ayin cevap verir pozitifi gorursun ki olmazsada 1 defa daha denersin ocakta esin urolojiye gorunur. bizimde sayi hiz hareket cok iyi ama dna sı hasarliydi sükür düzeldi. erkek infertilitesi zor ama kadina gore daha tedavi edilebilir üzülme sabirla bekle.
Benimde lekelenmem bugun kesildi. bugun abdestimi alir calismalara baslariz. 7.gunum bugun.

dün yazamadan çıktım canım k.bakma misafirim vardı.benim de bugün 10. günüm. bizde dün akşam yani 9. günde başlayabildik çalışmalara :( c.tesi doktora gidicem çatlatma iğnesi için yani 14. günümde herhalde iğneden sonraki çalışma en önemli olan bakalım. zeytinyağında bekletilmiş inciri duymuştum peki günde kaç tane yemesi gerekiyor sayısı var mı ki?
inşallah bu ay ki çalışmalarımız sonuç verir çok dua ediyorum :dua:

Tesekkurler canm cevap icin.. Resmen öyle olabilecegine inanmistim ve aylar sonra demin aklima geldi arastirmak ve öyle birsey yok aglamak istiyorummm... Simdi tedaviydi fln yine uzuyacak sürec Allahım sabırrrr
o yesil akinti mantar enfeksiyonudur.hemde ilerlemis malesef

Back
X