- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Ay valla bende 60 kilo oldum cocuk olcakmis gibi birsuru vitamime ve kan ilaclarina baslayinca..bende 52ydim ne guzel olur baslasam :) su icemiyrm ben su icsem hemen zayifliyrm ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay valla bende 60 kilo oldum cocuk olcakmis gibi birsuru vitamime ve kan ilaclarina baslayinca..bende 52ydim ne guzel olur baslasam :) su icemiyrm ben su icsem hemen zayifliyrm ama![]()
Hevesimizin devam etmesi umuduyla :)Kesinlikle canım ya her ay hüsrana uğradığım için umutsuzluğa kapılıyorum. sonra tekrar umutlanıyorum öyle. bakalım bir hafta sonra kaça düşücez
vücudun belli yerlerinde deri altında biriken kanı vakumlama yöntemi ile alınıyor.kısaca bu.çok aşırı acıtan bir şey değil.Folikasit combi içiyorum yaklaşık 6 7aydır zaten de son aylar bıktığım için aklıma geldikçe içiyorum artık Hacamat nedir acaba ilk defa duydum![]()
Ben de son adetimde kullanıyordum 4 gün geçince test yaptırdım ve pozitif. İnşallah senin de pozitif çıkar. Yüreğini ferah tutKızlarrr bende de pco varprogestanım dün bitti ve ilk kez kullandım şuan beklemedeyim 1hafta içinde adet olmazsam gebelik testi yapılacak şuan ara ara kasık ağrı oluyo ve batma oluyo dua edin benim içinnn artık bende anne olmak istiyorum
çok yoruldum ilaç içmektennn
![]()
Sağol canım indirdim şimdi güzelmişEn çok tavsiye bunu ederim canım ben bunu kullanıyorum
Bu arada seninld aynıyız ya sen ne zaman gidicektin doktora ?En çok tavsiye bunu ederim canım ben bunu kullanıyorum
İnşallah canım ya inşallah, çok istiyorum bunu. Allah herkesi evlat sahibi yapsın, yokluklarını göstermesin inşallahİnşallah güzelce kucagımıza alırız kuzum dikkat et kendine.kendimize

Yenilen icilen spermi gercekten cok etkiliyo. hız icin zeytinyaginda bekletilmis incir etkili bunu deneyebilirsin. dr bana klomeni 5 aydan fazla kullanmani istemem. cunku istatistiklere bakildiginda 5 aydan sonrasinda etki orani dusuyormus. senin insallah 2. ayin cevap verir pozitifi gorursun ki olmazsada 1 defa daha denersin ocakta esin urolojiye gorunur. bizimde sayi hiz hareket cok iyi ama dna sı hasarliydi sükür düzeldi. erkek infertilitesi zor ama kadina gore daha tedavi edilebilir üzülme sabirla bekle.
Benimde lekelenmem bugun kesildi. bugun abdestimi alir calismalara baslariz. 7.gunum bugun.

o yesil akinti mantar enfeksiyonudur.hemde ilerlemis malesefTesekkurler canm cevap icin.. Resmen öyle olabilecegine inanmistim ve aylar sonra demin aklima geldi arastirmak ve öyle birsey yok aglamak istiyorummm... Simdi tedaviydi fln yine uzuyacak sürec Allahım sabırrrr
İnşaallah canım inşaallahCanim bebis daha cok minik hem her hamilelik kendine özgü böyle olman iyi yarin bebisi gorunce daha bi rahatlicak icin insallah

Teşekkür ederim umarım yarın bebişi ve kalbini duyarım yoksa hamile değil miyim diye düşünmeye başladımmaşallah diyelim. böyle rahat geçirirsin inşallah.
O zaman bende sorun yok yani ohh sevindim yarın kontrolumuz var yarın 6+0 olacağız umarım bebeği ve kalp atısını duyarımBenim bulantılarım yeni başladı. Açım ama yerken bulanıyor yiyemiyorum

Merhabalar ben yeni katildim da bi sorum olucakti hic belirti olmadan hamile oldugunu ogrenenler varmidir ?
aminnnn. rabbim hepimizn yardimcisi olsun ❤Rabbim şifa versin canım benim... aklınızda kalsın
Evet canım konuşayım sağolEvet su sicakligini dogru ayarlayabildikten sonra yuzmek doguma cok faydali.ilk dogumda bile cok kolay dogum yapiyolar suya cok girenler.sende konus istersen duruma gire gidersin canim