• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

yeni ögrendim dün 13 hafta 5 günlükken ögrendik kızımızın olacagını %98,9 kız dedi doktorum dün doktorumu degiştirdim iyikkide degiştirmişim en dogru karar oldu 1 saat muayne etti inceledi konuştu benle o kadar ilgilendiki, O kadar mutlu oldum ki anlatamam ama bizimki pek iyi göstermedi kendini :KK66: cadı kızım benim

Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim

yeni ögrendim dün 13 hafta 5 günlükken ögrendik kızımızın olacagını %98,9 kız dedi doktorum dün doktorumu degiştirdim iyikkide degiştirmişim en dogru karar oldu 1 saat muayne etti inceledi konuştu benle o kadar ilgilendiki, O kadar mutlu oldum ki anlatamam ama bizimki pek iyi göstermedi kendini :KK66: cadı kızım benim

Bnde dr umu degstrcm pk mmnn dglm diger testlerini yptrdn mi ikili test fln

Kızlar beni hatırladınız mıı?? Uzun süredir yazamıyordum sizlere tüp bebek yaptırıcaktım hani ,
ilk denememde tuttu bebeğim bana tutundu.
transfer sonrası;
10.gün değerim : 60
12.gün değerim : 135
14.gün değerim : 370
rabbime şükürler olsun 23 ünde keseyi görücez 30 kasımdada kalp atışını dinliycez inşallah :)
Rabbim herkese nasip etsin..
Canim gozun aydin rabbim saglicakla kucagini nasip etsin tup bebegi ne kadara yaptirdin nerede yaptirdin biraz detay yazarmisin rica etsem

Reglime yarin itibariyle 7 gün kalmis olacak. Kizlar suan inanilmaz midem bulaniyor basim da hafiften dönüyor. Ya hasta oluyorum ya da hamilelik var. Eve kendimi zor attim. Idrar testi yaptim şimdi negatif. Ne zormuş beklemek :(

Ben malesef bugün kırmızıları gördüm. :duduk::duduk:
Ağlicam yaa :mad::KK42:
Bat ne zamandiki benimde erken geldi cok sinirlendim ama sonra sukrettim en azindan duzenli regl oluyoruz yumurtluyoruz kuzum hic sikma canini benim 20 ay oldu neredeyse bu ay klomen ve igne kullanicam onumuzdeki ay asilama olmazsa subatta tup denicem

açıkçası cok umudumda yok geçen ay da boyle oldu yumurtlamadan soonra gecmedı kasık agrılarım sonra 4 gun gecıkmelı adet oldum. kadın dguma gıttım kıst mı dıye degıl bı sorun yok dedı . bu ay daha cok agrıyor hemde goguslerım basladı ara ara sızlıyor. cuma gunu doktora gıdıcem zaten troıtler ıcın orda kan alınca cıkar ne oldugu .. Allahım kımseyı bekletmesın inşaallah.. :dua:

İnşallah canım.. Benim sol yumurtalığımda bu ay 1 adet kist görüntü tomografide. en son 8 ay önce baktırdığımda yoktu. Ama doktor 1 adet kistin bir önemi olmadığını tedaviye gerek olmadığını dönemsel olarak geçici bir kist olabileceğini söyledi. O yüzden ona takılmıyorum hiç:KK66:

Reglime yarin itibariyle 7 gün kalmis olacak. Kizlar suan inanilmaz midem bulaniyor basim da hafiften dönüyor. Ya hasta oluyorum ya da hamilelik var. Eve kendimi zor attim. Idrar testi yaptim şimdi negatif. Ne zormuş beklemek :KK43:

Canım bahsettiğin belirtiler için henüz çok erken hamileliğin ilk evrelerinde görmek zor diye biliyorum daha kese oluşmamıştır bile. Daha erken testler için stres yapma ve düşünmemeye çalış kendini başka şeylere var. Sonradan daha çok üzülürsün. Kafaya takınca daha zor oluyormuş

Kızlar lahana corbası dıyetıne başladım bırde revoflex xtreme egzersız aletı aldım onunla mekık cekıyorum yarım saat sımdılık insallah bir işe yarar bıraz kılo verırım

Ama lahana corbasıyla yemek yemekten sogudum resmen nasıl içeceğim bılmıyorum

Kızlar lahana corbası dıyetıne başladım bırde revoflex xtreme egzersız aletı aldım onunla mekık cekıyorum yarım saat sımdılık insallah bir işe yarar bıraz kılo verırım

İnşallah verirsin canım bende 54ü gördüm tartıda ilk defa geçen hafta ekmeği falan azalttım 18:00'dan sonra da yemeği kestim inşallah yine eski kiloma kavusurum:işsiz:

Kızlar merhaba bende 7 aylık evliyim 6 qydirda istiyorum uğraşlarım oldu ovu testi falan ama olmadı bi türlü sanki olmicakmis gibi geliyor yaaa 3. Ayımda bir kez kadın doğuma gittim muayne etti bi soruh yok olur 2 ay içinde dedi ama yok olmuyor kafama çok takıyorum dedim sonra bıraktım oluruna yine yok hamile arkadaslarim biraz bilgi verirmisiniz özel bişey yapan var mi

Back
X