Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni ögrendim dün 13 hafta 5 günlükken ögrendik kızımızın olacagını %98,9 kız dedi doktorum dün doktorumu degiştirdim iyikkide degiştirmişim en dogru karar oldu 1 saat muayne etti inceledi konuştu benle o kadar ilgilendiki, O kadar mutlu oldum ki anlatamam ama bizimki pek iyi göstermedi kendinicadı kızım benim
Sorunun cevabi acik canim. Son adet tarihinden hesaplaniyor iliskiyle alaklai değilYani demek istediğim 5 inde ilişkiye girsem 20 snde 2 haftalık mi diyorlar
Dur bismillah daha 5 haftalik :)F Findikkiran canım bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu
yeni ögrendim dün 13 hafta 5 günlükken ögrendik kızımızın olacagını %98,9 kız dedi doktorum dün doktorumu degiştirdim iyikkide degiştirmişim en dogru karar oldu 1 saat muayne etti inceledi konuştu benle o kadar ilgilendiki, O kadar mutlu oldum ki anlatamam ama bizimki pek iyi göstermedi kendinicadı kızım benim
Canim gozun aydin rabbim saglicakla kucagini nasip etsin tup bebegi ne kadara yaptirdin nerede yaptirdin biraz detay yazarmisin rica etsemKızlar beni hatırladınız mıı?? Uzun süredir yazamıyordum sizlere tüp bebek yaptırıcaktım hani ,
ilk denememde tuttu bebeğim bana tutundu.
transfer sonrası;
10.gün değerim : 60
12.gün değerim : 135
14.gün değerim : 370
rabbime şükürler olsun 23 ünde keseyi görücez 30 kasımdada kalp atışını dinliycez inşallah :)
Rabbim herkese nasip etsin..
Tatlim sen regl mi oldun bende ama yaaaaaSenin bat kaç canım benimki 13 aralık bugünde adetimin birinci günü olur başlayalım ov. Testi kullanacam bide
Bat ne zamandiki benimde erken geldi cok sinirlendim ama sonra sukrettim en azindan duzenli regl oluyoruz yumurtluyoruz kuzum hic sikma canini benim 20 ay oldu neredeyse bu ay klomen ve igne kullanicam onumuzdeki ay asilama olmazsa subatta tup denicemBen malesef bugün kırmızıları gördüm.
Ağlicam yaa![]()
açıkçası cok umudumda yok geçen ay da boyle oldu yumurtlamadan soonra gecmedı kasık agrılarım sonra 4 gun gecıkmelı adet oldum. kadın dguma gıttım kıst mı dıye degıl bı sorun yok dedı . bu ay daha cok agrıyor hemde goguslerım basladı ara ara sızlıyor. cuma gunu doktora gıdıcem zaten troıtler ıcın orda kan alınca cıkar ne oldugu .. Allahım kımseyı bekletmesın inşaallah..![]()
Reglime yarin itibariyle 7 gün kalmis olacak. Kizlar suan inanilmaz midem bulaniyor basim da hafiften dönüyor. Ya hasta oluyorum ya da hamilelik var. Eve kendimi zor attim. Idrar testi yaptim şimdi negatif. Ne zormuş beklemek![]()
Kızlar lahana corbası dıyetıne başladım bırde revoflex xtreme egzersız aletı aldım onunla mekık cekıyorum yarım saat sımdılık insallah bir işe yarar bıraz kılo verırım

Hayırlı olsun canımm allah tamamına erdirsin inşallahhhKızlar hcg 26.81 kanda da onayladık çok şükür sağlıkla devam etsin inşallah :)))
Benimde 1. Gün sayılır dün çok az lekelenmeler olmustu ovulasyon testini eczaneden mi alacaksın bende almayı düşünüyorum.Senin bat kaç canım benimki 13 aralık bugünde adetimin birinci günü olur başlayalım ov. Testi kullanacam bide