• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben yusyuvarlak olmasi gerekir diye birsey bilmiyorum simdi baktimda benimki yusyuvarlak falan degilmis ve bi problem de yok cok sukur. Bence kafana takma birsey olsa doktor soylerdi
Ben çok evham yapıyorum sanırım sağol canım

kizlar esimin getirdigi test erken gebelik testiydi onuda yaptm iki cizgide koyuydu ama suan kanamam var bn adet oldm dyrm ama esim illa kana gidelim dedi simdi kan vermeye gdyrm bosuna biliyrm 0 cikck ama testler hala pozitf
Mutlaka git canim belki hamilesindir dusuk tehlikesi yasiyor olabilirsin mudahale ederler

Canim bozma sakin moralini vardir allahin bi bildigi. herseyde bi hayir vardir bunu unutma. tedavi gordunmu bi sorun varmiydi yoksa sebepsizmi?
Cikolata kisti vardı her iki yumurtaliklarimda tüp bebek yaptırdım tutmadı snra ameliyat oldum 5 ay oldu amelyt olalı doktra gitcem gene tedavi olabilirim

Canlar ne sarımsağı nasıl kullanılıyor neye yarıyor ben hiç duymamistim ayyy iyiki var bu kk birçok şey öğreniyoruz .banada anlatın lütfen

tatlım bende burdan duydum bir diş sarımsağı soyup üzerini çizdim ve vajinanın içne doğru soktum girdiği kadar eğer ağzından kokusu veya tadı gelirse tüplerin açık oluyomuş ama benim gelmedi kapalımı oluyo şimdi anlayamıyorum deli olcam

Cikolata kisti vardı her iki yumurtaliklarimda tüp bebek yaptırdım tutmadı snra ameliyat oldum 5 ay oldu amelyt olalı doktra gitcem gene tedavi olabilirim
Cikolata kisti olupta hamile kalan cok kisi biliyorum canim sakin umutsuzluga kapilma daha yeni bi arkadasimdada vardi dogum yapti. tuplerine falan baktir bence ameliyattan sonra cunku tuplerde tikaniklik falan olabiliyr die biliyrm. tedaviye basla bencede umutla ins gelicek bebisler:)

olsun canım git bi belki yerleşmedir başka bişeydir herkesin aynı olucak diye bir durum yok sen yinede git
Verdm testleride gisterince hmn sonuc verelim dediler 12 rn gec 12 bucukta vericz dediler kanama oyle az degilki bildigin cok yani bak esimin aldigi testi de atim bn size

Cikolata kisti olupta hamile kalan cok kisi biliyorum canim sakin umutsuzluga kapilma daha yeni bi arkadasimdada vardi dogum yapti. tuplerine falan baktir bence ameliyattan sonra cunku tuplerde tikaniklik falan olabiliyr die biliyrm. tedaviye basla bencede umutla ins gelicek bebisler:)
Rahim filmi istedi bi doktr bende yeni amelyt oldum tüpler kapalı değildir diye düşündüm ama amelyttan snra tıkanıklık oluyormu bilmiyodum cnm amelyt olduğum yerde çağırdılar oraya gidicem zatn tedavi olmak istediğimi söylucem

Rahim filmi istedi bi doktr bende yeni amelyt oldum tüpler kapalı değildir diye düşündüm ama amelyttan snra tıkanıklık oluyormu bilmiyodum cnm amelyt olduğum yerde çağırdılar oraya gidicem zatn tedavi olmak istediğimi söylucem
Olabiliyor canim ameliyatlardan sonra bence doktorda soylemis rahim filmini bu ay bende cektirdim sende cektir insanin ici rahatliyor enazindan ona gore tedavine devam edersin cunku tuplerde tikaniklik varsa eger tedavinde bosuna gider bana doktorum oyle dedi bencede mantikli bosuna tedaviler cok yapiyorlar. en son rahim filmi istiyorlar aslinda trdaviye baslarken ilk yaoilmasi gereken rahim filmidir.cunku ne kullanirsan kullan tikaniklik varsa ise yaramayacaktir.

Back
X