Aynen canim ya umudum var.allahtan sabir diliyorum hepimize. ins mutlu haberleri aliriz:)
inşşşşşşşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim ya umudum var.allahtan sabir diliyorum hepimize. ins mutlu haberleri aliriz:)

Ben çok evham yapıyorum sanırım sağol canımBen yusyuvarlak olmasi gerekir diye birsey bilmiyorum simdi baktimda benimki yusyuvarlak falan degilmis ve bi problem de yok cok sukur. Bence kafana takma birsey olsa doktor soylerdi
Ayy canim ins ya ne guzel dedin:) allah isteyen herkese nasip eder ins.cok istiyorum bu ay umudumda var ama bilemiyorun yinedeİnşallah o bat 9 ay beklerde sende anne olursun![]()
Bncede bi git baktir bazen kan gelebiliyor hamileyken dekizlar esimin getirdigi test erken gebelik testiydi onuda yaptm iki cizgide koyuydu ama suan kanamam var bn adet oldm dyrm ama esim illa kana gidelim dedi simdi kan vermeye gdyrm bosuna biliyrm 0 cikck ama testler hala pozitf
Canim bozma sakin moralini vardir allahin bi bildigi. herseyde bi hayir vardir bunu unutma. tedavi gordunmu bi sorun varmiydi yoksa sebepsizmi?Adet oldum gene olmadı 3. seneye girdim hala olmuyo karnm da çok agryo ümidim de yok oluyo Rabbim bana sabır var ümidimi kaybetmeme izin verme Allahm ;-(
Mutlaka git canim belki hamilesindir dusuk tehlikesi yasiyor olabilirsin mudahale ederlerkizlar esimin getirdigi test erken gebelik testiydi onuda yaptm iki cizgide koyuydu ama suan kanamam var bn adet oldm dyrm ama esim illa kana gidelim dedi simdi kan vermeye gdyrm bosuna biliyrm 0 cikck ama testler hala pozitf
Amin cnm umarım dediğim gibi olurda mutlu olursunAyy canim ins ya ne guzel dedin:) allah isteyen herkese nasip eder ins.cok istiyorum bu ay umudumda var ama bilemiyorun yinede
İsyan etmiyorum cnm zaman geçtikçe dha çok üzülüyorum işte ama dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden :-(Aman isyan etme sakın cnm allahın vardır bi bildiği üzme kendini olur inşallah seninde bebişin :-(
Valla canim ben laboquick kullandim ben o iyi die biliyorumKuzlar ovulasyon testlerinden hangisini önerirsiniz, bu denemek istiyorum regl bitince.
Cikolata kisti vardı her iki yumurtaliklarimda tüp bebek yaptırdım tutmadı snra ameliyat oldum 5 ay oldu amelyt olalı doktra gitcem gene tedavi olabilirimCanim bozma sakin moralini vardir allahin bi bildigi. herseyde bi hayir vardir bunu unutma. tedavi gordunmu bi sorun varmiydi yoksa sebepsizmi?
Canlar ne sarımsağı nasıl kullanılıyor neye yarıyor ben hiç duymamistim ayyy iyiki var bu kk birçok şey öğreniyoruz .banada anlatın lütfen
Seni çok iyi anlıyorum cnm ama dediğin gibi dua etmekden başka çare yok kiİsyan etmiyorum cnm zaman geçtikçe dha çok üzülüyorum işte ama dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden :-(
Cikolata kisti olupta hamile kalan cok kisi biliyorum canim sakin umutsuzluga kapilma daha yeni bi arkadasimdada vardi dogum yapti. tuplerine falan baktir bence ameliyattan sonra cunku tuplerde tikaniklik falan olabiliyr die biliyrm. tedaviye basla bencede umutla ins gelicek bebisler:)Cikolata kisti vardı her iki yumurtaliklarimda tüp bebek yaptırdım tutmadı snra ameliyat oldum 5 ay oldu amelyt olalı doktra gitcem gene tedavi olabilirim
Amin cnm bnmAyy canim ins ya ne guzel dedin:) allah isteyen herkese nasip eder ins.cok istiyorum bu ay umudumda var ama bilemiyorun yinede
Verdm testleride gisterince hmn sonuc verelim dediler 12 rn gec 12 bucukta vericz dediler kanama oyle az degilki bildigin cok yani bak esimin aldigi testi de atim bn sizeolsun canım git bi belki yerleşmedir başka bişeydir herkesin aynı olucak diye bir durum yok sen yinede git
Rabbim inşallah hayrlsiyla mucizemizi gönderir en yakın zamanda çok zormuş ama bizimde imtihanımiz buymuşSeni çok iyi anlıyorum cnm ama dediğin gibi dua etmekden başka çare yok ki
Rahim filmi istedi bi doktr bende yeni amelyt oldum tüpler kapalı değildir diye düşündüm ama amelyttan snra tıkanıklık oluyormu bilmiyodum cnm amelyt olduğum yerde çağırdılar oraya gidicem zatn tedavi olmak istediğimi söylucemCikolata kisti olupta hamile kalan cok kisi biliyorum canim sakin umutsuzluga kapilma daha yeni bi arkadasimdada vardi dogum yapti. tuplerine falan baktir bence ameliyattan sonra cunku tuplerde tikaniklik falan olabiliyr die biliyrm. tedaviye basla bencede umutla ins gelicek bebisler:)
Regl gününden önce kimyasal gebelik ya da düşük olur mu ki? 5 gun önce geldi çünkü .Sessiz düşük yani kimyasal gebelik düşük yapıyor olabilirsin aynısı bende de olmuştu . Yoğun kanama hatta bazen pıhtı seklinde
Olabiliyor canim ameliyatlardan sonra bence doktorda soylemis rahim filmini bu ay bende cektirdim sende cektir insanin ici rahatliyor enazindan ona gore tedavine devam edersin cunku tuplerde tikaniklik varsa eger tedavinde bosuna gider bana doktorum oyle dedi bencede mantikli bosuna tedaviler cok yapiyorlar. en son rahim filmi istiyorlar aslinda trdaviye baslarken ilk yaoilmasi gereken rahim filmidir.cunku ne kullanirsan kullan tikaniklik varsa ise yaramayacaktir.Rahim filmi istedi bi doktr bende yeni amelyt oldum tüpler kapalı değildir diye düşündüm ama amelyttan snra tıkanıklık oluyormu bilmiyodum cnm amelyt olduğum yerde çağırdılar oraya gidicem zatn tedavi olmak istediğimi söylucem