- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede cnm tmm yaptırcam önce bi gideym doktra pazartesi ne dicek bakalmAslında istemeliydi. Herşeyden emin olmalı. Sen yaptır canım.
Kızlarr bende Varım benide ALIN aranıza yeni katıldımBen de varım kızlar bat 14 eylül ama hiç umudum yok çok az ilişki oldu halbuki hsg de çektirmiştim ama nasip olmadı değerlendirmek ama 3 ay önemliymiş Ekim den umutluyum :)
Çok güzel yazmışın cnm çok haklısin hem dualarımzda ısrarcı olmalıyız biliyorum ağlıyorum üzülüyorum ama gene yoluma devam etcem gerekirse gene tedavi olcam Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş
Bayildimmm bayildimmmm msg'ina... Canim kahve de cekti, kahvemi yapip tv basina geciyorum. Allah buyuk![]()
Yaparpar canim yaparlarrrrrr bos bos oturduklarini gormesek hadi driz hakli adam icerde acil hasta var . Elinemi yapisir yapsa. Bunun sitresi varya insanj bitiriyoAcile kan vermeyegittim bi tane hasta yoktu icerde doktor bos bos oturuyor bana burasi acilservis sizinki acil bisey degil mesela trafik kazasi acildir gebelik degil haftasonu hele hic bakamayiz pazartesi kadin doguma gidin dedi bakmadi bu ne bicim istir cok kizdim

Valla benim adetten sonrq olmuştu. Çünkü adet gecikince test yapmıştım pozitif değerinde 112 di. Doktora gittim. Değer çok düşük dedi zaten ikiye de katlamadi. Gün bile vermişti düşük yapacaksın diye. Doktora görünmede fayda varRegl gününden önce kimyasal gebelik ya da düşük olur mu ki? 5 gun önce geldi çünkü .
Hadi hayırlısı sonuç çıkınca hbr ver bnde merak ettimEki Görüntüle 1913672 esimin getrdigi erkn test tm cekemedm ama belli sonucta 15 dakikaya cikck
Sonuc tabiki de 0 kizlar yani negatif bn napim simdi 4 farkli test pozitif 4 yanlista bna denk geldi yok boyle bisey ya nasip degilmis ne diyim
Canm benm ben çıkmadan burdan son baktığımda seni hamile diye düşünmüştüm Cok üZüldüm dün kanda da negatifi alınca yataklara düştüm Yen'i Yen'i kendime geliyorum cok canm sıkkın Şen'le avunayım dedm seni de görünce daha da üzüldümSonuc tabiki de 0 kizlar yani negatif bn napim simdi 4 farkli test pozitif 4 yanlista bna denk geldi yok boyle bisey ya nasip degilmis ne diyim
Onu ben ne kadarlik hamile oldugumu ogrenmek icin denedimmmm parol yazip kadin dogum git ondan somra bisey yapariz. Biz burada yapamiyoz dediler. Anasini satayim normalde hasta oldummu zorla bakarlar bakmalarini istedikmide naz yaparlar ne bicim is anlamadim ben bunuKuzum sen benim taktigi dene.de ki midem bulaniyor kasiklarim agriyor ve halsizm ilac icecektim ama gebelik suphem var siz bakip ona gore ilac verseniz olur mu de o zaman bakiyolar :)
Ben pozitif çıkar ama yine kimyasal olur diye pek umutlanmiyorum . Hayırlısı olsun :) vajinusmusluyken denerken pozitif çıkmıştı bende yendikten sonrq ilk deneme bakalımİnşallah iyidir ya bugun gideyim en iyisi ben . Dun sabah vermiştim kanı. Bugunde aksama dogru veririm artmış olur sanırım. İnşallah hersey yolundadırUmarm senin bebişinde gelmiştir
![]()
Canim tez zamanda kanaman kesilin saglikla devam edersin hamisligine yattttt dinlen hic bisey yapma hatta hastaneye gittinmi ilac veriyolarmis boyle durumdaCanım biraz sakın....telaş yapma.rahat ol.bak benim 10gundur kanamam var rahat olmaya çalışıyorum.aklını kalbini ferah tut
Annem kabizlik iyi degil kayisi ye marul ye demisti bana tavsiye ederim canim duzene skuyoBuarada benim iştah çok açıldı ya..zaten cokkk kiloluyum.birde hamilelikte olan kabızlık sorunuyla 10gundur mücadele veriyorum.
Sonuc tabiki de 0 kizlar yani negatif bn napim simdi 4 farkli test pozitif 4 yanlista bna denk geldi yok boyle bisey ya nasip degilmis ne diyim