• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba kizlar bende 4 aydir falan istiyorum olmadi...adetim de pek duzenli degil 33. gunde oldum bu ay..gecen ay 31 fln..baya bi agrim oluyo herkes kasik agrisi demis bnm hep belim agriyo bi de vajinamin ici rahim de olabilir oyle agrim var...bu ay ovulasyon testiyle devam etcem..ama kendimi sanki hic hamile kalamicakmisim gbi hissediyorum neden boyle bi depresyondayim ..hep acaba bende su mu var bu mu var diye dusunuyorum aslinda bu adet duzensizligi icin doktora gtmek istiyorum ama hem hersey normalmi diye ondan da cekiniyorum ne zaman gitmeliyim

Kızlar bende ikinci bebeğimi istıyorum bi tane kizim var 3 yasında ikinci istıyoruz 6 yedi aydır hiçbir sorunumuz olmadığı halde olmadı bebeğimiz Rabbim sesimizi duysun hepimize bebiş versin hayırlı haberler alalim inşallah

Acile kan vermeyegittim bi tane hasta yoktu icerde doktor bos bos oturuyor bana burasi acilservis sizinki acil bisey degil mesela trafik kazasi acildir gebelik degil haftasonu hele hic bakamayiz pazartesi kadin doguma gidin dedi bakmadi bu ne bicim istir cok kizdim
Yaparpar canim yaparlarrrrrr bos bos oturduklarini gormesek hadi driz hakli adam icerde acil hasta var . Elinemi yapisir yapsa. Bunun sitresi varya insanj bitiriyo :anne:

Regl gününden önce kimyasal gebelik ya da düşük olur mu ki? 5 gun önce geldi çünkü .
Valla benim adetten sonrq olmuştu. Çünkü adet gecikince test yapmıştım pozitif değerinde 112 di. Doktora gittim. Değer çok düşük dedi zaten ikiye de katlamadi. Gün bile vermişti düşük yapacaksın diye. Doktora görünmede fayda var

Sonuc tabiki de 0 kizlar yani negatif bn napim simdi 4 farkli test pozitif 4 yanlista bna denk geldi yok boyle bisey ya nasip degilmis ne diyim
Canm benm ben çıkmadan burdan son baktığımda seni hamile diye düşünmüştüm Cok üZüldüm dün kanda da negatifi alınca yataklara düştüm Yen'i Yen'i kendime geliyorum cok canm sıkkın Şen'le avunayım dedm seni de görünce daha da üzüldüm

Kuzum sen benim taktigi dene.de ki midem bulaniyor kasiklarim agriyor ve halsizm ilac icecektim ama gebelik suphem var siz bakip ona gore ilac verseniz olur mu de o zaman bakiyolar :)
Onu ben ne kadarlik hamile oldugumu ogrenmek icin denedimmmm parol yazip kadin dogum git ondan somra bisey yapariz. Biz burada yapamiyoz dediler. Anasini satayim normalde hasta oldummu zorla bakarlar bakmalarini istedikmide naz yaparlar ne bicim is anlamadim ben bunu

İnşallah iyidir ya bugun gideyim en iyisi ben . Dun sabah vermiştim kanı. Bugunde aksama dogru veririm artmış olur sanırım. İnşallah hersey yolundadır :dua: Umarm senin bebişinde gelmiştir:KK200:
Ben pozitif çıkar ama yine kimyasal olur diye pek umutlanmiyorum . Hayırlısı olsun :) vajinusmusluyken denerken pozitif çıkmıştı bende yendikten sonrq ilk deneme bakalım

Sonuc tabiki de 0 kizlar yani negatif bn napim simdi 4 farkli test pozitif 4 yanlista bna denk geldi yok boyle bisey ya nasip degilmis ne diyim

Canım hakkında hayırlısı olsun üzülme Allahtan ümit kesilmez bitanem
Benim durum daha kötü adetim 2 gün geç geldi ilk gün normalden az geldi 2. Gün damla damla geldi akşama kesildi 3. Gün 2 damla leke geldi 4.gün 1 damla leke kahve pembe bugün 5. Gün hiç bişey yok sol kasığımda ağrı var belimde ağrı var göğüsler şiş baş ağrım var evde 3. Günü test yaptım negatif eşimde yerleşme olabilir biraz bekle kan tahlili yaptırırız netleşir dedi beklemedeyim işte biraz geçsin gidecem çatlıom sonuç negatif çıkarsa ben de hayal kırıklığı olacak ama nedense hamile hissediyom kendimi

Back
X