• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Teşekkürler canım benim :KK19::KK36:
Canım birde bişey soracam sana aslında be bir başlık açıp burda bütün kadınlar kulübü üyelerin özellikle bhcg bu haftalarda yüksek çıkanların fikrini almak istemiştim ama beceremedim başlık açım nasıl sorumu yazabilirm acaba herkes fikir yazsın vana daha rahat ederim o zman

üzülme canım bu ay beraberiz .. Akkah hayırlı zaman hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
insallah cnm dicek biseym yok resmn kilitlendm

Canm benm ben çıkmadan burdan son baktığımda seni hamile diye düşünmüştüm Cok üZüldüm dün kanda da negatifi alınca yataklara düştüm Yen'i Yen'i kendime geliyorum cok canm sıkkın Şen'le avunayım dedm seni de görünce daha da üzüldüm
Eve geldgmdn beri uyuyrm inanki cok agir oldu hayirlisi buyumus ama sasirdmda cok

Canım kimyasal yaşamışsin ben sana soylemek istemedim üzülme diye ama bence şükret kese oluşup düşük olsa kurtaj olman gerekirdi
Ama kimyasal olsa kanda azda olsa cikmazmydi ki cnm suan tansiyonum dusuk uzuntudn muhtemeln az daha yatsm toprlrm dua dan baska yapilack birsey yok

insallah cnm dicek biseym yok resmn kilitlendm

Eve geldgmdn beri uyuyrm inanki cok agir oldu hayirlisi buyumus ama sasirdmda cok

Ama kimyasal olsa kanda azda olsa cikmazmydi ki cnm suan tansiyonum dusuk uzuntudn muhtemeln az daha yatsm toprlrm dua dan baska yapilack birsey yok
sana sonucu negatif diye mi verdiler yoksa çıkan değeri söylediler mi

:hasta: asiri kotuyum ya hastalaniyrm bide ustune usuyorum ve surekli uyumk istyrm cok halsizim yaaa
Esimde uzuntuden boyle oldm saniyor oda uzuluyr:cry:

:hasta: asiri kotuyum ya hastalaniyrm bide ustune usuyorum ve surekli uyumk istyrm cok halsizim yaaa
Esimde uzuntuden boyle oldm saniyor oda uzuluyr:cry:
Hakknda hayirlisi olsun insallah canim uzlme olanda hayir vardir.Bak benim 2 gun gecti adetim hala hic test yapmadim.Hamileysrm zatrn adet gelmez ama degilsem yarin bugun gelir rabbim yeterki saglikla nasip etsin insallah

Kızlar bat 21 kasım gebelik testi 3 gunönce çift çıkmasına rağmen regl agrisi ve kahverengiler gelmeye başladı hayırlısı diyelim

Canim tez zamanda kanaman kesilin saglikla devam edersin hamisligine yattttt dinlen hic bisey yapma hatta hastaneye gittinmi ilac veriyolarmis boyle durumda
tskederim amin inşallah.progestan ve haftada 1 iğne yapiliyor.10 gündür kahve leke ye döndü artık.arada 2 3 damla leke geliyor

Back
X