Kimyasal yaşamışsın o zmn canım başka birşey gelmiyor aklımaSonuc tabiki de 0 kizlar yani negatif bn napim simdi 4 farkli test pozitif 4 yanlista bna denk geldi yok boyle bisey ya nasip degilmis ne diyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal yaşamışsın o zmn canım başka birşey gelmiyor aklımaSonuc tabiki de 0 kizlar yani negatif bn napim simdi 4 farkli test pozitif 4 yanlista bna denk geldi yok boyle bisey ya nasip degilmis ne diyim
Teşekkürler canım benimKorkma canım o zaman normal olmasa doktorun söylerdi zaten. Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini canım maşallah![]()
Canım birde bişey soracam sana aslında be bir başlık açıp burda bütün kadınlar kulübü üyelerin özellikle bhcg bu haftalarda yüksek çıkanların fikrini almak istemiştim ama beceremedim başlık açım nasıl sorumu yazabilirm acaba herkes fikir yazsın vana daha rahat ederim o zmanTeşekkürler canım benim![]()
insallah cnm dicek biseym yok resmn kilitlendmüzülme canım bu ay beraberiz .. Akkah hayırlı zaman hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Eve geldgmdn beri uyuyrm inanki cok agir oldu hayirlisi buyumus ama sasirdmda cokCanm benm ben çıkmadan burdan son baktığımda seni hamile diye düşünmüştüm Cok üZüldüm dün kanda da negatifi alınca yataklara düştüm Yen'i Yen'i kendime geliyorum cok canm sıkkın Şen'le avunayım dedm seni de görünce daha da üzüldüm
Ama kimyasal olsa kanda azda olsa cikmazmydi ki cnm suan tansiyonum dusuk uzuntudn muhtemeln az daha yatsm toprlrm dua dan baska yapilack birsey yokCanım kimyasal yaşamışsin ben sana soylemek istemedim üzülme diye ama bence şükret kese oluşup düşük olsa kurtaj olman gerekirdi
Rica ederim canım bize de haber ver doktora gidince inşallahTeşekkürler canım benim![]()
Tabiki burdan yazarım canım ☺Rica ederim canım bize de haber ver doktora gidince inşallah![]()
Evet sonlara doğru düşüyor doğum yaklaştıkçaDemekki olabiliyor canım ilk başlardaki artışları normal buluyorlar zaten sonra artış yavaşlıyor bildiğim kadarıyla
sana sonucu negatif diye mi verdiler yoksa çıkan değeri söylediler miinsallah cnm dicek biseym yok resmn kilitlendm
Eve geldgmdn beri uyuyrm inanki cok agir oldu hayirlisi buyumus ama sasirdmda cok
Ama kimyasal olsa kanda azda olsa cikmazmydi ki cnm suan tansiyonum dusuk uzuntudn muhtemeln az daha yatsm toprlrm dua dan baska yapilack birsey yok
Negatif diye verdiler 0,100 yaziyordusana sonucu negatif diye mi verdiler yoksa çıkan değeri söylediler mi
Insallah dogru ve umutlu sonuclar alirsn cnmKizlar idrar testi yapicam birazdan. Dua edin ne olur 1 hafta geciktim belim ve kasiklarim agriyo dualarinizi esirgemeyin umudum hic yok
Hakknda hayirlisi olsun insallah canim uzlme olanda hayir vardir.Bak benim 2 gun gecti adetim hala hic test yapmadim.Hamileysrm zatrn adet gelmez ama degilsem yarin bugun gelir rabbim yeterki saglikla nasip etsin insallahasiri kotuyum ya hastalaniyrm bide ustune usuyorum ve surekli uyumk istyrm cok halsizim yaaa
Esimde uzuntuden boyle oldm saniyor oda uzuluyr![]()
Şimdi al yap bitane ne çıkıcak merak ettimNegatif diye verdiler 0,100 yaziyordu
tskederim amin inşallah.progestan ve haftada 1 iğne yapiliyor.10 gündür kahve leke ye döndü artık.arada 2 3 damla leke geliyorCanim tez zamanda kanaman kesilin saglikla devam edersin hamisligine yattttt dinlen hic bisey yapma hatta hastaneye gittinmi ilac veriyolarmis boyle durumda
4ü de farklı marka mümkün değil ya bozuk olması.Dussede 1 anda 0 cikmadi ki cnm ya hic yoktu ama o testler niye poztf