• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bata 9 gün var test yaptım ışığa tutunca ikinci çizgi gözüküyor karbonatla yap demişti komşum yaptım az kabardi öğrenmek istediğim lekenme başlayınca mi bat sayılıyor yoksa kanama olncami leke de sayarsam 6 saymassam 9 var bata

Geçmiş olsun buradaki arkadaşlar bili bende 16 haftalık kızımı kaybetmiştir verende Allah alanda sabır testeki çizgiyi belli belirsiz görünce ağladım kızım olsaydı bir buçuk ay sonra kucağıma alacaktim

Canim birsey sorcam sana bende gecen ay doktora gittim adet duzensiz olunca yumutlamada 1hafta geciodur falan dedi dogum kontrol hapi yazayim ic hem adetin duzene girer dedi bende istemedim sen kullandin mi acaba benimde kullanmam gerekir mi ben kisirlik yapar falan die istemedim
Canım benim de adet düzensizliğim vardı. Miyositol folikasit ve progestan verdi. Bu 2sinin sayesinde 28 günde bir adet görmeye başlamıştım. Öncesinde 34 günde bir olurdum

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Moralini yüksek tutmaya çalış hayırlısı böyleymiş demek. Bir daha sağlıklı şekilde gerçekleşir inşallah

Geçmiş olsun canım üzülme bence çok şükür ki gebe kalabiliyomuşsun bu hamileliğimde bunu öğrenmiş oldun arkadaşım üç kez düşüj yaptı yine hamile Rabbim yardmcın olsun bunlar sınav imtihan sabret biliyorum çok zor hele ki hamile olup olmadığını merakla bekleyen sabırsız anne olmak isteyen bi insanım bunları söylemek benim içinde zor ama hepimizin bir durak yeri var Rabbim en kısa zamanda acını dindirsin inşallahh senin bebiş melek oluyo annesi nolur üzülme Rabbm sabrının mükafatı olarak daha hayırlı daha güzelini yaşatır inşallah sen ümidini yitirme olurmu...

Canimmmm bu hayatta en cok istedigin sey senin imtihanindir diye bir soz var ya, ben de heo Rabbim merhametinle sina diyorum. Her iste inan vardir bir hayir. Yasin gencse doktorlar olayin ustune hiiic dusmuyorlar. İnofolic diye bir ilac varmis mesela hic duydun mu? Ben bile burdan duydum, yasim 40, ben zamana karsi yarisiyorum, doktorum hic bahsetmedi mesela...
27 yaşındayım ben 16 aydır istiyoruz olmadı. Bazı doktorlar gerçekten çok ilgisiz insanı başından saviyor sat3 de özele gideceğim bir doktor varmış iyi diyorlar bakalım nasip kısmet...sizin ilk çocuk mu olacak ? Allah yar ve yardımcınız olsun. Bu süreç çok zorlu ve yıpratıcı ancak yaşayan biliyor sizin sorun neydi acaba? O bahsettiğiniz ilaç folik asit grubu br ilaç mı acaba? Kullandınız mı siz

Bebeğimi kaybettim :KK43: kimyasal gebelik düşük ile sonuçlanacak çok üzgünüm.

Geçmiş olsun canım üzülme bence çok şükür ki gebe kalabiliyomuşsun bu hamileliğimde bunu öğrenmiş oldun arkadaşım üç kez düşüj yaptı yine hamile Rabbim yardmcın olsun bunlar sınav imtihan sabret biliyorum çok zor hele ki hamile olup olmadığını merakla bekleyen sabırsız anne olmak isteyen bi insanım bunları söylemek benim içinde zor ama hepimizin bir durak yeri var Rabbim en kısa zamanda acını dindirsin inşallahh senin bebiş melek oluyo annesi nolur üzülme Rabbm sabrının mükafatı olarak daha hayırlı daha güzelini yaşatır inşallah sen ümidini yitirme olurmu.:KK15:

Çektirdim canım 4 ay önce çok sukur tüpler açık sikinti yok
Çok şükür canım. O zaman kendine hiç sıkıntı yapma. Düzenli gün aşırı ilişki olsun ve hiç umursama. Artık her şeyin çaresi var çok şükür. Allahım dermansız dert vermesin. Yürekten inan meleğin sana gelecek

27 yaşındayım ben 16 aydır istiyoruz olmadı. Bazı doktorlar gerçekten çok ilgisiz insanı başından saviyor sat3 de özele gideceğim bir doktor varmış iyi diyorlar bakalım nasip kısmet...sizin ilk çocuk mu olacak ? Allah yar ve yardımcınız olsun. Bu süreç çok zorlu ve yıpratıcı ancak yaşayan biliyor sizin sorun neydi acaba? O bahsettiğiniz ilaç folik asit grubu br ilaç mı acaba? Kullandınız mı siz

Folik asit vitamin canım ben kullanıyorum hayvan gibi iştah açıyor haberin olsun umarım benimki gebelik belirtisidir vitaminden değildir :))

Kizlar bisey sormak istiyorum dun beraberlik yasadim ama bugun yumrtlama gunum her belirtisi var ..simdi bugun beraber olmalimiyim yoksa yarin olsada olurmu
Mümkünse olsun ilişki canım. Yarını boş geçip sonraki gün tekrar ilişki olsun. Aslında adet gününe kadar olsun gün aşırı. Ben de yumurtlama döneminde yumurtladım sandım. Geç yumurtlamışım şans eseri denk geldi

Geçmiş olsun buradaki arkadaşlar bili bende 16 haftalık kızımı kaybetmiştir verende Allah alanda sabır testeki çizgiyi belli belirsiz görünce ağladım kızım olsaydı bir buçuk ay sonra kucağıma alacaktim[/QUOTE
Geçmiş olsun buradaki arkadaşlar bili bende 16 haftalık kızımı kaybetmiştir verende Allah alanda sabır testeki çizgiyi belli belirsiz görünce ağladım kızım olsaydı bir buçuk ay sonra kucağıma alacaktim
Aynen canım verende alanda Allah sabredip dua etmekten baska care yok bide Suna inanirim canım bizden giden melegimiz bize saglikli sekilde geri gelecektir inşallah. sende en kisa zamanda hamileyim haberini verirsin inşallah canım.

Back
X