Bende kullanmadim da senin dusuncen ne kullanmamaktaEn kullanmadım Can'ım kullanmam da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kullanmadim da senin dusuncen ne kullanmamaktaEn kullanmadım Can'ım kullanmam da
Çok geçmiş olsun canım kesinmiBebeğimi kaybettimkimyasal gebelik düşük ile sonuçlanacak çok üzgünüm.
Evet canım kesin değerim 348 den 63 e düştüÇok geçmiş olsun canım kesinmi
Değerin düşüşe mi geçti canimBebeğimi kaybettimkimyasal gebelik düşük ile sonuçlanacak çok üzgünüm.
Bata 9 gün var test yaptım ışığa tutunca ikinci çizgi gözüküyor karbonatla yap demişti komşum yaptım az kabardi öğrenmek istediğim lekenme başlayınca mi bat sayılıyor yoksa kanama olncami leke de sayarsam 6 saymassam 9 var bata
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Moralini yüksek tutmaya çalış hayırlısı böyleymiş demek. Bir daha sağlıklı şekilde gerçekleşir inşallahEvet canım kesin değerim 348 den 63 e düştü![]()
Gecmis olsun canım ya cok kötü bir durum bilirimEvet canım kesin değerim 348 den 63 e düştü![]()
Çektirdim canım 4 ay önce çok sukur tüpler açık sikinti yokCanım hsg çekildi mi? En azından emin olursun
Canım benim de adet düzensizliğim vardı. Miyositol folikasit ve progestan verdi. Bu 2sinin sayesinde 28 günde bir adet görmeye başlamıştım. Öncesinde 34 günde bir olurdumCanim birsey sorcam sana bende gecen ay doktora gittim adet duzensiz olunca yumutlamada 1hafta geciodur falan dedi dogum kontrol hapi yazayim ic hem adetin duzene girer dedi bende istemedim sen kullandin mi acaba benimde kullanmam gerekir mi ben kisirlik yapar falan die istemedim
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Moralini yüksek tutmaya çalış hayırlısı böyleymiş demek. Bir daha sağlıklı şekilde gerçekleşir inşallah
27 yaşındayım ben 16 aydır istiyoruz olmadı. Bazı doktorlar gerçekten çok ilgisiz insanı başından saviyor sat3 de özele gideceğim bir doktor varmış iyi diyorlar bakalım nasip kısmet...sizin ilk çocuk mu olacak ? Allah yar ve yardımcınız olsun. Bu süreç çok zorlu ve yıpratıcı ancak yaşayan biliyor sizin sorun neydi acaba? O bahsettiğiniz ilaç folik asit grubu br ilaç mı acaba? Kullandınız mı sizCanimmmm bu hayatta en cok istedigin sey senin imtihanindir diye bir soz var ya, ben de heo Rabbim merhametinle sina diyorum. Her iste inan vardir bir hayir. Yasin gencse doktorlar olayin ustune hiiic dusmuyorlar. İnofolic diye bir ilac varmis mesela hic duydun mu? Ben bile burdan duydum, yasim 40, ben zamana karsi yarisiyorum, doktorum hic bahsetmedi mesela...
Bebeğimi kaybettimkimyasal gebelik düşük ile sonuçlanacak çok üzgünüm.
Çok şükür canım. O zaman kendine hiç sıkıntı yapma. Düzenli gün aşırı ilişki olsun ve hiç umursama. Artık her şeyin çaresi var çok şükür. Allahım dermansız dert vermesin. Yürekten inan meleğin sana gelecekÇektirdim canım 4 ay önce çok sukur tüpler açık sikinti yok
27 yaşındayım ben 16 aydır istiyoruz olmadı. Bazı doktorlar gerçekten çok ilgisiz insanı başından saviyor sat3 de özele gideceğim bir doktor varmış iyi diyorlar bakalım nasip kısmet...sizin ilk çocuk mu olacak ? Allah yar ve yardımcınız olsun. Bu süreç çok zorlu ve yıpratıcı ancak yaşayan biliyor sizin sorun neydi acaba? O bahsettiğiniz ilaç folik asit grubu br ilaç mı acaba? Kullandınız mı siz
Mümkünse olsun ilişki canım. Yarını boş geçip sonraki gün tekrar ilişki olsun. Aslında adet gününe kadar olsun gün aşırı. Ben de yumurtlama döneminde yumurtladım sandım. Geç yumurtlamışım şans eseri denk geldiKizlar bisey sormak istiyorum dun beraberlik yasadim ama bugun yumrtlama gunum her belirtisi var ..simdi bugun beraber olmalimiyim yoksa yarin olsada olurmu
Geçmiş olsun buradaki arkadaşlar bili bende 16 haftalık kızımı kaybetmiştir verende Allah alanda sabır testeki çizgiyi belli belirsiz görünce ağladım kızım olsaydı bir buçuk ay sonra kucağıma alacaktim[/QUOTE
Aynen canım verende alanda Allah sabredip dua etmekten baska care yok bide Suna inanirim canım bizden giden melegimiz bize saglikli sekilde geri gelecektir inşallah. sende en kisa zamanda hamileyim haberini verirsin inşallah canım.Geçmiş olsun buradaki arkadaşlar bili bende 16 haftalık kızımı kaybetmiştir verende Allah alanda sabır testeki çizgiyi belli belirsiz görünce ağladım kızım olsaydı bir buçuk ay sonra kucağıma alacaktim